Asus Zen All-in-One Pro: Ένα PC με εμφάνιση και επιδόσεις... iMac (video)

Asus Zen All-in-One Pro: Ένα PC με εμφάνιση και επιδόσεις... iMac (video)

Με κορυφαία χαρακτηριστικά, οθόνη 24 ιντσών στα 4Κ, και εξαιρετική σχεδίαση, το PC της Asus έρχεται να «κλέψει» λίγη από την λάμψη (και κάποιους από τους αγοραστές) των iMac

Asus Zen All-in-One Pro: Ένα PC με εμφάνιση και επιδόσεις... iMac (video)
Για οποιονδήποτε λόγο που ένα iMac δεν είναι του γούστου σας, η Asus φρόντισε να προσφέρει μία σοβαρή εναλλακτική με λειτουργικό Windows και εμφάνιση που σε τίποτα δεν έχει να ζηλέψει από τα κορυφαία μηχανήματα της Apple.

Το Zen Pro είναι η πρότασή της για ένα αντι-iMac, με εξαιρετική σχεδίαση και κατασκευή από αλουμίνιο που δημιουργεί μία ιδιαίτερα πολυτελή αύρα γύρω από τον συγκεκριμένο υπολογιστή. Σε κάθε περίπτωση, οι σχεδιαστές της εταιρίας κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα πολύ όμορφο design που σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητο, ακόμα και από τους φανατικούς των iMac.

Κλείσιμο
Aντίστοιχα υψηλού επιπέδου είναι και τα τεχνικά του χαρακτηριστικά. Με πρώτη και καλύτερη την οθόνη η οποία είναι στις 23,8 ίντσες, με ανάλυση στα 4Κ και γωνία θέασης στις 178 μοίρες. Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά, ο χρήστης μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε πολλούς επεξεργαστές της Intel τελευταίας γενιάς (από i3 έως και i7), ενώ σε ότι αφορά τα γραφικά υπάρχει η GTX 950 της Nvidia με μνήμη τουλάχιστον στο 1GB.

Mπορεί να εφοδιαστεί με RAM έως και 32GB, ενώ παρέχει την δυνατότητα επιλογής στον ιδιοκτήτη του να κάνει συνδυασμούς παραδοσιακών και SSD σκληρών δίσκων με διάφορους συνδυασμούς χωρητικότητας.

Παράλληλα είναι πλήρες σε θύρες για σύνδεση, με 6 USB και 2 ΗDMI. Άλλα χαρακτηριστικά του είναι η παροχή ενός ασύρματου πληκτρολογίου και ποντικιού, η ενσωμάτωση έξι ηχείων, καθώς και η έξτρα δυνατότητα για touch screen.

Όπως και να έχει, πρόκειται για ένα εξαιρετικό μηχάνημα που συνδυάζει το υπέροχο design με κορυφαία χαρακτηριστικά. Μπορεί να μην καταφέρει να κλέψει κάποιους πελάτες από τους ορκισμένους των iMac, όμως στο πεδίο των PC φαίνεται να έχει όλα τα φόντα να αποτελέσει μία σημαντική επιτυχία για την εταιρία. 



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης