Η Atcom συνεργάτης της χρονιάς για τη Microsoft στην Ελλάδα

Η Atcom συνεργάτης της χρονιάς για τη Microsoft στην Ελλάδα

Για την επίδοσή της και την άρτια εφαρμογή καινοτόμων λύσεων βασισμένες σε προϊόντα και τεχνολογίες της αμερικανικής εταιρείας λογισμικού και υπηρεσιών

Η Atcom συνεργάτης της χρονιάς για τη Microsoft στην Ελλάδα
Η Atcom κατέκτησε το βραβείο “Country Partner of the Year 2015” για την Ελλάδα, στο πλαίσιο των φετινών Microsoft Partner Awards για την επίδοσή της και την άρτια εφαρμογή καινοτόμων λύσεων βασισμένες σε προϊόντα και τεχνολογίες Microsoft.

Τα βραβεία ανακοινώθηκαν κατά τη διάρκεια του Microsoft Worldwide Partner Conference 2015 που πραγματοποιήθηκε στο Ορλάντο της Φλόριντα, με  τους νικητές να έχουν επιλεχθεί από 2.300 υποψηφιότητες κορυφαίων συνεργατών της Microsoft, από 108 διαφορετικές χώρες παγκοσμίως.

Κλείσιμο
Ταυτόχρονα, το βραβείο αυτό –εκτός από την εξαιρετική απόδοση της ATCOM- αποτελεί αναγνώριση της βαθιάς και αποτελεσματικής σχέσης που έχει αναπτύξει η εταιρεία με την Microsoft Ελλάς, με στόχο τη διαμόρφωση των σύγχρονων επιχειρησιακών τάσεων στον κλάδο του Digital Business, την αδιάκοπη ικανοποίηση των υφιστάμενων πελατών της και την απόκτηση νέων επενδύοντας συνεχώς στην τεχνολογία και την καινοτομία.

«Η Atcom όλα αυτά τα χρόνια έχει αποκομίσει τεράστια τεχνογνωσία στις Microsoft τεχνολογίες, την οποία καθημερινά επενδύει στους πελάτες της, στα έργα που υλοποιεί και στο προϊόν της το Netvolution. Στρατηγικός μας στόχος είναι να συνεχίσουμε να  συσπειρώνουμε τις δυνάμεις μας με την Microsoft, ώστε να παρέχουμε υπηρεσίες αιχμής στους κοινούς μας πελάτες», σχολίασε ο Κώστας Θεοτοκάς, διευθύνων σύμβουλος της  εταιρείας.

Η Atcom ιδρύθηκε το 2000 και κατέχει ηγετική θέση στον χώρο του Digital Business στην Ελλάδα, με εκτεταμένη  εμπειρία και υψηλή τεχνογνωσία στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών και στην υλοποίηση ολοκληρωμένων έργων Διαδικτύου. Έχει αναπτύξει περισσότερες από 3.000 διαδικτυακές εφαρμογές -αξιοποιώντας το Netvolution, ένα διεθνώς αναγνωρισμένο λογισμικό διαχείρισης web και mobile περιεχομένου δικής της ανάπτυξης- για τις μεγαλύτερες ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στους τομείς της Λιανικής και του Εμπορίου, των Τηλεπικοινωνιών, των Τραπεζοασφαλιστικών προϊόντων, των Καταναλωτικών αγαθών, του Τουρισμού και των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης