Διεθνής πιστοποίηση για το Κέντρο Τεχνολογίας της Nokia στην Αθήνα

Διεθνής πιστοποίηση για το Κέντρο Τεχνολογίας της Nokia στην Αθήνα

Υιοθέτηση του προτύπου Investors in People, μετά από διαδικασίας αξιολόγησης με έμφαση στην επιτυχή ένταξη των νεοπροσληφθέντων στην εταιρεία και την ανάπτυξη του υπάρχοντος προσωπικού

Διεθνής πιστοποίηση για το Κέντρο Τεχνολογίας της Nokia στην Αθήνα
Με στόχο την ανάδειξη της εταιρείας ως “Employer of Choice”, το Κέντρο Τεχνολογίας (Technology Center – TC) της Nokia Networks στην Αθήνα υιοθέτησε το διεθνές πρότυπο Investors in People (IIP) και προχώρησε στην πιστοποίησή του σύμφωνα με αυτό.

Λίγους μήνες αργότερα, στην απονομή βραβείων Επιχειρηματικής Αριστείας από την ελληνική Εταιρεία Διοίκησης Επιχειρήσεων, η εταιρεία έλαβε τη σχετική πιστοποίηση, βάσει των αποτελεσμάτων της διαδικασίας αξιολόγησης.

Κλείσιμο
«Στην Nokia πιστεύουμε ότι οι εταιρείες που ενδιαφέρονται για την ευημερία των εργαζομένων τους αποκομίζουν τεράστια οφέλη από την αφοσίωση, το κίνητρο και την παραγωγικότητά τους. Η εταιρική μας κουλτούρα συμπληρώνεται από άρτια προγράμματα ανάπτυξης προσωπικού, κατάρτισης και επίτευξης τμηματικών και εταιρικών στόχων, με την ενεργό συμμετοχή όλων ανεξαιρέτως των υπαλλήλων της.», σχολίασε ο Άρης Δρόσης, επικεφαλής του Nokia Networks TC Athens.


Η ομάδα διοίκησης του Κέντρου Τεχνολογίας καθώς παραλαμβάνει το πιστοποιητικό Investors in People από τον κ. Κωνσταντίνο Λαμπρινόπουλο, πρόεδρο της ΕΕΔΕ


Κατά την φάση της αξιολόγησης διενεργήθηκαν περισσότερες από 70 προσωπικές συνεντεύξεις με εργαζόμενους και στελέχη του Technology Center, η επιλογή των οποίων έγινε από τους αξιολογητές. Κατά την αξιολόγηση εξετάστηκαν όλες οι υπάρχουσες διαδικασίες, με έμφαση στην επιτυχή ένταξη των νεοπροσληφθέντων στην εταιρεία και την ανάπτυξη του υπάρχοντος προσωπικού.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης