Ερχεται πλήρως ανασχεδιασμένο το Nexus 5

Ερχεται πλήρως ανασχεδιασμένο το Nexus 5

Tο επόμενο μοντέλο εμφανίζεται βελτιωμένο σχεδόν σε κάθε επιμέρους κατηγορία χαρακτηριστικών και εν πολλοίς βασισμένο στο LG G2

Ερχεται πλήρως ανασχεδιασμένο το Nexus 5

Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει  λένε στον αθλητισμό. Κάπως έτσι φαίνεται ότι εξελίσσονται τα πράγματα και  στην περίπτωση της συνεργασίας  της Google με την LG, μετά το άκρως επιτυχημένο πείραμα με το Nexus 4.

Κομμάτι της σειράς συσκευών που  έχουν το όνομα της Google και είναι ουσιαστικά αυτές πάνω στις οποίες αναπτύσσεται το Android - με το προνόμιο να λαμβάνουν κατά προτεραιότητα, κάποιες φορές και μήνες πριν, τις ανανεώσεις του, όπως συμβαίνει ήδη με την έκδοση 4.3 - το μικρότερο Nexus οδεύει πλήρως ανανεωμένο προς την αγορά στα μέσα Οκτωβρίου, μαζί με την κυκλοφορία του νέου Android 4.4 (aka KitKat).
Κλείσιμο

Με το Nexus 4 να σπάει ρεκόρ πωλήσεων, βάζοντας και πάλι την LG στην πρώτη πεντάδα των κατασκευαστών smartphones παγκοσμίως, το επόμενο μοντέλο εμφανίζεται - σύμφωνα με τις μέχρι σήμερα διαρροές - βελτιωμένο σχεδόν σε κάθε επιμέρους κατηγορία χαρακτηριστικών και εν πολλοίς βασισμένο στο LG G2:

- Θα φοράει τον νέο κορυφαίο τετραπύρηνο Snapdragon 800 στα 2.3 GHz.

- Η διαγώνιος της OLED οθόνης θα μεγαλώσει στις 5,2 ίντσες, με ανάλυση 1920x1080p και εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο.

- Ο φωτογραφικός αισθητήρας θα είναι 16 Megapixel.

- Θα είναι πλέον δυνατή η σύνδεση σε LTΕ δίκτυα.

Σε κάθε περίπτωση η τιμή του αναμένεται - όπως όλων των Nexus - ιδιαίτερα ανταγωνιστική. Απομένει να δούμε αν αυτή τη φορά Google και LG θα καταφέρουν να ανταποκριθούν πιο αποτελεσματικά στη ζήτηση, η οποία αν ισχύσουν όλα τα παραπάνω λογικά θα ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης