Γιώργος Μαζωνάκης: «Θέλω να αποκτήσω παιδί»

Γιώργος Μαζωνάκης: «Θέλω να αποκτήσω παιδί»

Ο τραγουδιστής μιλάει για ό,τι από ένα σκοτεινό παρελθόν φώτισε το παρόν, αποκαλύπτει τι ισχύει όσον αφορά τη σχέση του με τη χορεύτρια - γυμνάστρια Μαρία Δελόγκα και εξηγεί τον λόγο που θέλει να αποκτήσει παιδί

Γιώργος Μαζωνάκης: «Θέλω να αποκτήσω παιδί»
Το καμαρίνι του είναι μεγάλο, φιλόξενο, με αναπαυτικές πολυθρόνες και καναπέδες σε σκούρα χρώματα. Οι τοίχοι είναι βαμμένοι επίσης σε σκούρες αποχρώσεις και σε συνδυασμό με τον καθρέφτη με την χρυσή σκαλιστή κορνίζα που δεσπόζει στην είσοδο δημιουργούν ένα πολύ ατμοσφαιρικό σκηνικό. Ο Γιώργος Μαζωνάκης φοράει ένα navy κοντομάνικο μπλουζάκι, μια τραγιάσκα και δείχνει πιο fit από ποτέ. Γυμνάζεται τρεις με τέσσερις φορές την εβδομάδα και φέτος είναι η δεύτερη χρονιά που κολυμπάει και το χειμώνα. «Είναι καταπληκτική αίσθηση και το απολαμβάνω. Θεωρώ πως είναι το ωραιότερο δώρο που κάνω στον εαυτό μου. Το νερό με ‘’καθαρίζει’’, είναι σαν να αφαιρεί όλη την αρνητική ενέργεια. Μένω στα νότια προάστια και είμαι κοντά στη θάλασσα, κάτι με που μου δίνει το προνόμιο να την χαίρομαι όλο τον χρόνο», λέει ο αγαπημένος τραγουδιστής που αυτή την περίοδο βρίσκεται σε πυρετό προετοιμασιών καθώς η πρεμιέρα του στο «Σημείο G» έχει προγραμματιστεί για τις 2 Δεκεμβρίου.

«Βιώνω μία από τις καλύτερες φάσεις της ζωής μου»

Φέτος, είναι η πρώτη χρονιά που στο μουσικό θέαμα που θα παρουσιάσει δεν θα δούμε κανέναν άλλον τραγουδιστή, καθώς όλο το project στηρίζεται πάνω του. «Πολλές φορές λειτουργώ με τις ανάγκες και τα θέλω μου. Ήταν μια συνειδητή επιλογή, χωρίς αυτό να εμπεριέχει εγωισμό. Μπορεί να είμαι ο μόνος τραγουδιστής, αλλά για το συγκεκριμένο show συνεργάζομαι με 36 συντελεστές, χορευτές και τους μουσικούς της πολυμελούς ορχήστρας μου. Για να σου δώσω μια μικρή γεύση, ο Chris Child, ένας από τους κορυφαίους dj’s της ηλεκτρονικής μουσικής θα κάνει ένα set που θα συνοδεύεται από πολλά δρώμενα. Επίσης στο πρώτο πρόγραμμα , όλα τα τραγούδια μου είναι «πειραγμένα» με καινούργιες ενορχηστρώσεις σε έντονη ρυθμική κατεύθυνση. Πρόκειται για ένα φαντασμαγορικό show που θα εκπλήξει το κοινό από την είσοδο κιόλας στο χώρο», περιγράφει στο People. Ακόμα και το όνομα «Σημείο G» δεν είναι τυχαίο, καθώς ο ερωτισμός είναι ένα στοιχείο που αναμφίβολα αναστατώνει τις αισθήσεις και απογειώνει τη διασκέδαση. «Το θέμα του ονόματος, το συζητήσαμε και το αποφασίσαμε με τον μάνατζερ μου, τον Δημήτρη Χατζόπουλο.  Το επιλέξαμε γιατί είναι απόλυτα σχετικό με αυτό που θα παρουσιάσουμε: Ένα διαδραστικό show που στηρίζεται στην επικοινωνία ανάμεσα στον καλλιτέχνη και το κοινό. Μας ενδιαφέρει να κινητοποιηθούν όλες οι αισθήσεις. «Έδεσε» ακόμα περισσότερο καθώς το G είναι και το αρχικό του ονόματός μου», εξηγεί ο Γιώργος Μαζωνάκης στο People.
Κλείσιμο

Το δικό του σημείο G ποιο να είναι άραγε; «Το δικό μου σημείο G είναι η εξέλιξή μου και η δίψα μου για γνώση και μάθηση», απαντά χωρίς δεύτερη σκέψη. Μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια της μουσικής του σταδιοδρομίας, έχει στο ενεργητικό του ένα μουσικό θησαυρό από επιτυχίες και αξιόλογες συνεργασίες. Ωστόσο, η συγκεκριμένη περίοδος είναι αυτή που θεωρεί την πλέον δημιουργική της καριέρας του. «Βιώνω μια από τις καλύτερες φάσεις της ζωής μου τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Θεωρώ πως από εδώ και πέρα ξεκινά ένας δεύτερος κύκλος της ζωής μου. Το παρελθόν που με έφερε ως εδώ ήταν ο πρώτος κύκλος. Τώρα αισθάνομαι πως ανοίγω ένα νέο κεφάλαιο.

«Από το παρελθόν μου δεν υπάρχει τίποτα για πέταμα»

Σε μια αρκετά σκοτεινή περίοδο της ζωής του, λίγο πριν κυκλοφορήσει το «Σάββατο», ο πρώτος του δίσκος με τον Φοίβο το 2002, ο Γιώργος Μαζωνάκης είχε παραδεχτεί μιλώντας στο People και τον Άρη Καβατζίκη το 2014 πως πάλεψε με τους εφιάλτες του. «Έμεινα εκτός για δυο χρόνια. Είχα θέματα με το μέσα μου, τα οποία ήταν έντονα και με φρέναραν. Αυτή ήταν και η δύσκολη περίοδος των εξαρτήσεων», έλεγε τότε. Ωστόσο, σήμερα, εξηγεί πως δεν αισθάνθηκε ποτέ αδύναμος.

«Ο Θεός δεν με άφησε ποτέ. Εκείνη την εποχή, είχα αποφασίσει να απέχω, να κάνω ένα βήμα πίσω. Μην ξεχνάς πως ξεκίνησα να τραγουδάω επαγγελματικά από πολύ μικρή ηλικία. Δεν ήμουν ούτε 16 ετών. Οπότε, εκείνη την περίοδο ήταν σαν να έγινε ετεροχρονισμένα η εφηβική μου επανάσταση. Ήρθα αντιμέτωπος με πλευρές ενός κακού εαυτού με  μαύρες τρύπες, και πάλεψα με τις εξαρτήσεις», εξηγεί. Όμως, δεν μετανιώνει ποτέ για τα λάθη, τα λάθος πάθη και τις στραβοτιμονιές, καθώς όλα ήταν μαθήματα που τον βοήθησαν να εξελιχθεί και να γίνει καλύτερος. «Από το παρελθόν μου δεν υπάρχει τίποτα για πέταμα. Απεναντίας είναι όλα πολύ χρήσιμα. Είμαι ευτυχισμένος και περήφανος για ότι έχω κάνει και με το χέρι στην καρδιά σου λέω πως δεν θα άλλαζα το παραμικρό».



Αρκετοί είναι εκείνοι που ισχυρίζονται πως ο Μαζωνάκης είναι ένας εκκεντρικός καλλιτέχνης που αγαπά να προκαλεί είτε με στιλιστικές επιλογές, είτε με τον τρόπο που τραγουδά και συμπεριφέρεται επί σκηνής. «Δεν θεωρώ ότι προκαλώ. Από την άλλη δεν μπορώ να μπω στο μυαλό του καθενός, ούτε και να του χαλάσω το όνειρο. Όμως, δεν υπήρξε τίποτα που να ήταν προμελετημένο»

Ο Γιώργος Μαζωνάκης τα τελευταία χρόνια έχει αποκτήσει μια νέα αγαπημένη συνήθεια. Ο ελεύθερός χρόνος του εξαρτάται πάντα από τις υποχρεώσεις που θα έχει την εκάστοτε περίοδο. «Όταν έχω αρκετό χρόνο για μένα, βλέπω τους φίλους μου, χαίρομαι τη φύση, τις ωραίες κουβέντες, αλλά και την διασκέδαση. Τις έντονες περιόδους που δουλεύω πολύ, όπως τώρα, αφοσιώνομαι ολοκληρωτικά εκεί».

Αναρωτιέμαι αν στα 44 του χρόνια τον έχει εκπλήξει η ίδια η ζωή. «Όχι. Την παρακολουθώ την ζωή, αλλά τις περισσότερες φορές σε πάει εκεί που θέλει. Είναι ωραίο να παρατηρείς τα πράγματα γιατί τελικά θα γίνουν όπως πρέπει να γίνουν», εξηγεί. Αν και η προσωπική του ζωή εδώ και περισσότερα από 25 χρόνια που είναι στο προσκήνιο πάντα ήταν απόλυτα προστατευμένη, χωρίς ποτέ να βγαίνουν στην δημοσιότητα ιδιαίτερες λεπτομέρειες, πριν από ένα περίπου μήνα κυκλοφόρησαν φωτογραφίες του μαζί με την χορεύτρια –γυμνάστρια Μαρία Δελόγκα σε εβδομαδιαία περιοδικά.



Δημοσίευμα ήθελε την Μαρία και τον Γιώργο να περιμένουν το πρώτο τους παιδί, ενώ την αμέσως επόμενη μέρα κυκλοφόρησε η φήμη πως το ζευγάρι παντρεύτηκε στο δημαρχείο της Νίκαιας. «Είμαι ένας άνθρωπος που κυκλοφορώ παντού. Δεν κρύφτηκα ποτέ. Όσον αφορά τις φωτογραφίες που λες στο περιοδικό, αυτό ήταν ένα φωτομοντάζ. Όντως ήμασταν μαζί, αλλά όχι έτσι όπως μας έδειξαν. Αυτή τη στιγμή είναι άνευ αντικειμένου η συζήτηση πως θα παντρευτώ και πως η Μαρία είναι έγκυος. Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι πως είμαι πιο καλά από ποτέ », αποκαλύπτει στο People.



«Μου αρέζει να μοιράζομαι»

Ο Γιώργος Μαζωνάκης είναι από εκείνους τους χαρακτήρες που δεν φουσκώνουν και πανηγυρίζουν με τις επιτυχίες τους. «Δεν είμαι από τους ανθρώπους που θα ζητωκραυγάσουν για μια νίκη. Τώρα, αν κάνω παιδιά ίσως αρχίσω να χοροπηδάω», εξομολογείται. Δεδομένου πως προέρχεται από μια δεμένη οικογένεια, των ρωτώ αν νιώθει έτοιμος να γίνει πατέρας. «Θα ήθελα να κάνω παιδιά και η συγκεκριμένη μου επιθυμία δεν έχει καμία σχέση με το κλισέ πως το να γίνεις γονιός φέρνει την ολοκλήρωση. Ούτε θα έβλεπα το παιδί σαν συνέχειά μου. Θέλω να κάνω παιδί επειδή μου αρέσει η οικογένεια. Μου αρέσει να μοιράζομαι. Και στη δική μου οικογένεια, με τα καλά και τα κακά της, είχαμε μάθει να μοιραζόμαστε», λέει με καμάρι. Παρόλα αυτά ξεκαθαρίζει στο people πως οι φήμες πως η σύντροφός του, Μαρία Δελόγκα είναι ήδη έγκυος είναι ανυπόστατες.

Ο ίδιος θυμάται με γλυκιά νοσταλγία τα δικά του παιδικά χρόνια. «Όσο μεγαλώνουμε επιστρέφουμε στα παιδικά μας χρόνια. Αυτό που θυμάμαι έντονα από τα δικά μου, ήταν η αναζήτηση, το πάθος και η αγωνία για τις επιλογές μου. Αν θα τα πάω καλά στο τραγούδι κι αν θα φανώ αντάξιος των προσδοκιών μου. Η πρώτη εικόνα που μου έρχεται στο μυαλό από εκείνα τα χρόνια είναι οι μαζικές συναντήσεις που κάναμε ως έφηβοι. Τότε μαζευόμασταν και συζητούσαμε, κάτι που σήμερα έχει χαθεί εξαιτίας της τεχνολογίας που απομόνωσε τους ανθρώπους. Στο παρελθόν έπρεπε να βγεις στη μάχη και να ματώσεις για να διεκδικήσεις, να ερωτευτείς και να κατακτήσεις. Τώρα, όλα έχουν μπερδευτεί, έχουμε αποξενωθεί. Από την άλλη, τα social media θεωρώ πως είναι ένα δυνατό εργαλείο και το μέλλον της επικοινωνίας για την προώθηση ενός brand, είτε αυτό είναι ένας επιτυχημένος άνθρωπος, είτε μια εταιρεία. Θέλουν όλα ισορροπία για να τα χρησιμοποιείς σωστά».

«Πολλές φορές γίνομαι νάρκισσος»

Η σχέση του με τα media είναι μετρημένη, ισορροπημένη, καθώς κάνει αυστηρές επιλογές τόσο για τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις, όσο και στις συνεντεύξεις που παραχωρεί στα έντυπα. «Κάνω αυτή τη δουλειά και σαφώς μου αρέσει η αναγνωρισιμότητα. Πολλές φορές γίνομαι και νάρκισσος. Ποτέ, όμως, δεν μου άρεσε η υπέρ-έκθεση, γιατί αισθανόμουν λες και είχα αφήσει ανοιχτή την εξώπορτα του σπιτιού μου, αφήνοντας το πεδίο ελεύθερο σε αδιάκριτα βλέμματα. Με τα ΜΜΕ έχουμε μια αρκετά καλή σχέση. Ποτέ δεν γράφτηκε κάτι εξωφρενικό για μένα, διότι ποτέ δεν τους έδωσα τροφή. Δεν είχα εξάρσεις», εξηγεί.

Διαβάστε περισσότερα στο PEOPLE που κυκλοφορεί μαζί με το ΘΕΜΑ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης