Νοικοκυρεύτηκε και αρραβωνιάστηκε ο άτακτος Γιουσέιν Μπολτ;

Νοικοκυρεύτηκε και αρραβωνιάστηκε ο άτακτος Γιουσέιν Μπολτ;

Αινιγματικά τα μηνύματα από τις φωτογραφίες που ανέβασε στο Snapchat με τη σύντροφό του Κάσι Μπένετ - Τον συγχώρεσε για τις αταξίες του στο Ρίο και το Λονδίνο;

Νοικοκυρεύτηκε και αρραβωνιάστηκε ο άτακτος Γιουσέιν Μπολτ;
Να... νοικοκυρευθεί φαίνεται ότι επέλεξε ο Γιουσέιν Μπολτ μετά τις άτακτες και καυτές νύχτες που πέρασε στο Ρίο και το Λονδίνο.

Αυτό τουλάχιστον μπορεί να προκύψει ως συμπέρασμα από τις φωτογραφίες που ανέβασε στο Snapchat με τη σύντροφό του Κάσι Μπένετ, η οποία φαίνεται να του έχει συγχωρήσει τις ατασθαλείες των προηγούμενων εβδομάδων που είδαν το φως της δημοσιότητας με φωτογραφίες και βίντεο.
Κλείσιμο

«Είπε ναι» έγραψε ο Τζαμαϊκανός σπρίντερ στη λεζάντα μιας φωτογραφίας που ανέβασε στο Snapchat χωρίς, ωστόσο, στο καρέ να φαίνεται, πάντως, κάποιο δαχτυλίδι.



Αυτή δεν ήταν η μοναδική φωτογραφία που ανέβασε από τις διακοπές του με την όμορφη Κάσι ο «άνθρωπος-αστραπή» θέλοντας, μάλλον, έτσι να διασκεδάσει τις εντυπώσεις που δημιούργησε μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο όταν αποκαλύφθηκε η καυτή βραδιά του με την 20χρονη Τζέιντι Ντουάρτε.







Η αδερφή του, πάντως, υποστηρίζει ότι ο 30χρονος Γιουσέιν και η 26χρονη Κάσι δεν έχουν κάνενα «σύννεφο» στη σχέση τους. Όπως είπε η Κριστίν Μπολτ- Χίλτον οι δύο τους θα μείνουν για χρόνια μαζί γιατί είναι πολύ ερωτευμένοι.

Ερωτηθείσα, δε, για το πώς μπορεί να πήρε η Κάσι τις φωτογραφίες του καλού της με περισσότερες της μιας καλλονές σε άγριες βραδιές στο Λονδίνο η αδερφή του Γιουσέιν Μπολτ είπε ότι «είμαι σίγουρη ότι η Κάσι τις έχει συνηθίσει μέχρι τώρα. Οι άνθρωποι συνεχώς ζητούν να φωτογραφηθούν μαζί τους και εκείνος δεν λέι ποτέ όχι. Η Κάσι έχει συνηθίσει ο Γιουσέιν να βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης