Με έξι αιθέριες υπάρξεις ο τελευταίος «αγώνας» του Μπολτ στο Λονδίνο

Με έξι αιθέριες υπάρξεις ο τελευταίος «αγώνας» του Μπολτ στο Λονδίνο

Σύμφωνα με μαρτυρίες θαμώνων ο αθλητής και οι... κοπέλες του «χόρευαν σαν να κάνουν σεξ, διασκεδάζοντας μέχρι τελικής πτώσης»

Με έξι αιθέριες υπάρξεις ο τελευταίος «αγώνας» του Μπολτ στο Λονδίνο
Ο Γιουσέιν Μπολτ, εκτός από τον τίτλο του γρηγορότερου ανθρώπου στον κόσμο, έχει βαλθεί να κατακτήσει και τον τίτλο του ακούραστου γλεντζέ, καθώς μετά την Ολυμπιάδα στο Ρίο δεν σταματά τις ξέφρενες εξόδους με τη συντροφιά καλλίγραμμων μοντέλων. 

Μετά το τριήμερο πάρτι του Γιουσέιν στο Ρίο για τα γενέθλιά του, ο αθλητής από τη Δευτέρα το βράδυ αλωνίζει στα νυχτερινά κέντρα του Λονδίνου.Την Τετάρτη το βράδυ βρέθηκε στο κλαμπ Libertine και ξόδεψε περίπου 14,000 ευρώ, ενώ το ρεπορτάζ αναφέρει ότι μόνο οι 12 σαμπάνιες που παρήγγειλε, κόστιζαν 10,500 ευρώ. 

Χθες το βράδυ, είχαμε πάλι τα ίδια. Ο Μπολτ, ξεκίνησε τη βραδιά του από το γνωστό εστιατόριο Novikov πριν ξεσαλώσει με την παρέα του στην περιοχή West End του Λονδίνου, όπου εκεί βρίσκονται τα πιο hot clubs της πόλης. Εκεί σύμφωνα με μαρτυρίες θαμώνων στα ξένα ΜΜΕ, ο αθλητής και οι... κοπέλες του «χόρευαν σαν να κάνουν σεξ, διασκεδάζοντας μέχρι τελικής πτώσης».

Κλείσιμο
Παρακάτω δείτε τις καλλονές που έκαναν παρέα όλο το βράδυ στον Ολυμπιονίκη 




 




Μάλιστα, ο ίδιος ο Μπολτ, «ανέβασε» βίντεο στο snapchat του, από την χθεσινή εκρηκτική βραδιά σε club της Βρετανικής πρωτεύουσας.  



Ο Μπολτ φεύγοντας από το club,χθες το βράδυ 
 

Ο Γιουσέιν, διασκέδασε ως τα ξημερώματα με τη συντροφιά καλλονών, οι οποίες, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες των επισκέφθηκαν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του. 






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης