Αφροδίτη Γεωργοβασίλη: Η θεά Αφροδίτη της πασαρέλας

Αφροδίτη Γεωργοβασίλη: Η θεά Αφροδίτη της πασαρέλας

Ξεκίνησε την καριέρα της ως αεροσυνοδός για να συνεχίσει τα ταξίδια στους αιθέρες ως ένα 
από τα πλέον περιζήτητα μοντέλα σε Κίνα και Ινδία

Αφροδίτη Γεωργοβασίλη: Η θεά  Αφροδίτη της  πασαρέλας
Αν υπάρχει μια Ελληνίδα που είναι αναγνωρίσιμη στις ανερχόμενες αγορές της Ασίας, αυτή δεν είναι άλλη από την Αφροδίτη Γεωργοβασίλη. Η 25χρονη καλλονή, που πριν από μερικά χρόνια εγκατέλειψε την καριέρα της αεροσυνοδού στις Ολυμπιακές Αερογραμμές για να ανέβει στην πασαρέλα, κέρδισε το στοίχημα που έβαλε. «Ακολούθησα το επάγγελμα των γονιών μου επιλέγοντας κι εγώ την Ολυμπιακή Αεροπορία. Τα ταξίδια είναι στο DNA μας, γι’ αυτό και επέλεξα τον συγκεκριμένο τομέα. Ακόμη κι όταν μπήκα στο πανεπιστήμιο, στο Τμήμα Γαλλικής Φιλολογίας, εκείνο που με έτρωγε ήταν η μόδα», εξηγεί.

Αποφασισμένη για την ανατροπή, έβγαλε μια σειρά φωτογραφιών με τη βοήθεια ενός φίλου της και έσπευσε να κλείσει ραντεβού με κάποιο από τα γνωστά πρακτορεία μοντέλων. Το ψηλόλιγνο -έξω από τα ελληνικά δεδομένα- κορμί της και η δίψα της για καριέρα αποδείχθηκαν αρκετά για να ανοίξουν οι πόρτες του χώρου της μόδας. Σύντομα βρέθηκε στην πασαρέλα φορώντας τα κομψά σχέδια του Βασίλη Ζούλια, ενώ σχεδόν όλα τα περιοδικά μόδας στην Ελλάδα τη συμπεριέλαβαν σε editorials.

Κλείσιμο


Η Αφροδίτη Γεωργοβασίλη συγκαταλέγεται στα κορίτσια που δεν χρειάστηκε να περάσουν από καλλιστεία για να κάνουν καριέρα. «Οταν βρέθηκα στην Ινδία και την Κίνα κατάλαβα πόσα πολλά πράγματα μπορείς να κάνεις αν διαθέτεις πάθος και πληροίς τις προϋποθέσεις. Εμεινα στα μέρη αυτά για κάποιους μήνες, έκανα πασαρέλα για τους περισσότερους εγχώριους σχεδιαστές μόδας και συμμετείχα σε διαφημιστικά σποτ για προϊόντα και τραπεζικές υπηρεσίες», αναφέρει στο «thema people».



Η ζωή στην Ασία είναι συναρπαστική για την Ελληνίδα που πλέον είναι όχι μόνο αναγνωρίσιμη, αλλά και αγαπητή στην αγορά της Ανατολής. «Η διαφορετική νοοτροπία, οι παράξενες γεύσεις και η ιδιαίτερη ιστορία και ο πολιτισμός των χωρών αυτών σε προκαλούν να τα μελετήσεις», δηλώνει και προσθέτει ότι θα μπορούσε να μείνει εκεί για χρόνια, αν δεν είχε μακριά την οικογένειά της αλλά και προτάσεις για δουλειά από άλλα μέρη, όπως από τη γειτονική Τουρκία, όπου είναι επίσης πολύ δημοφιλής. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι γνωστοί τουρκικοί οίκοι την επέλεξαν για κεντρικό τους πρόσωπο, ενώ το τουρκικό «Harper’s Bazaar» τη φιλοξένησε σε πολυσέλιδο αφιέρωμα. Η Αφροδίτη Γεωργοβασίλη αγαπά τη γυμναστική, μαθαίνει ρωσικά και όταν βρίσκεται στην Ελλάδα μοιράζει τον χρόνο της ανάμεσα στη σχολή της, σε καστ και σε δουλειές. Αν και η Γαλλική Φιλολογία δεν είναι κάτι με το οποίο θέλει να ασχοληθεί αργότερα, θεωρεί πως η γνώση ξένων γλωσσών αποτελεί μεγάλο διαβατήριο, ιδιαίτερα αν ανήκεις σε αυτούς που βρίσκονται συνεχώς με μια βαλίτσα στο χέρι. Αυτό το καλοκαίρι ετοιμάζεται να δοκιμάσει τις δυνάμεις της στο Μιλάνο, ελπίζοντας σε συνεργασίες όπως αυτή με τον αγαπημένο της οίκο, Giorgio Αrmani. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης