«Mom, I'm fine»: Κάνει τον γύρο του κόσμου αλλά... δεν ξεχνά την μαμά του!

«Mom, I'm fine»: Κάνει τον γύρο του κόσμου αλλά... δεν ξεχνά την μαμά του!

Δείτε τις εντυπωσιακές φωτογραφίες του 27χρονου Βέλγου που αγαπά την περιπέτεια και ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο - Άφησε την δουλειά του, πούλησε το αυτοκίνητό του και θέλει να δώσει ένα θετικό μήνυμα στους ανθρώπους


«Mom, I'm fine»: Κάνει τον γύρο του κόσμου αλλά... δεν ξεχνά την μαμά του!
Ο 27χρονος Jonathan Quiñonez, πρώην μοντέλο από τις Βρυξέλλες, πρόσφατα πήρε μια μεγάλη απόφαση... Παράτησε την δουλειά του, πούλησε το αυτοκίνητό του και αποφάσισε να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο.

Όταν όμως έφθασε στον πρώτο σταθμό του ταξιδιού του, την Κούβα, ανακάλυψε ότι το Internet δεν είναι διαθέσιμο παντού και τα τηλέφωνα κοστίζουν ακριβά, πώς λοιπόν θα ενημέρωνε την Μεξικάνα μαμά του ότι ο γιος της είναι καλά και να μην ανησυχεί; Ο 27χρονος βρήκε μια πρωτότυπη λύση για να γλυτώσει από την γκρίνια της μαμάς του όταν επιστρέψει, να δείξει στους φίλους του, στα social media, τα υπέροχα μέρη που ταξιδεύει και να δώσει ένα θετικό μήνυμα σε όλους για το πόσο όμορφος είναι ο κόσμος.

Κλείσιμο
Ο Jonathan δημιούργησε στο Instagram έναν λογαριασμό με τίτλο «Mom, I'm fine» (Μαμά είμαι καλά) και όπου και αν ταξιδεύει βρίσκει τον τρόπο να λέει στην μαμά του να μην ανησυχεί. Πότε κρατά μια πινακίδα με την επίμαχη φράση, πότε γράφει «Mom, I'm fine» επάνω σε ένα βράχο δίπλα σε καταρράκτες, γράφει «Mom, I'm fine» στις παλάμες του όταν κάνει skydiving, κρατά την επίμαχη πινακίδα όταν κάνει κανό και έτσι, το μήνυμα το στέλνει στην μαμά του ενώ παράλληλα, απολαμβάνει τα ταξίδια του.

«Οι μαμάδες πάντα ανησυχούν. Ειδικά η δική μου. Ήτανε δύσκολο να επικοινωνήσω μαζί της και αποφάσισα να στείλω ένα θετικό μήνυμα και να της δείξω ότι ο κόσμος είναι ένα όμορφο μέρος και εγώ είμαι καλά», δήλωσε ο νεαρός Βέλγος στην ιστοσελίδα LadBible.















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης