Με «γεμάτη» επίθεση στη τελική ευθεία ο Παναθηναϊκός

Με «γεμάτη» επίθεση στη τελική ευθεία ο Παναθηναϊκός

Αντίστροφα μετρούν οι Λουτσιάνο, Μυστακίδης και Μόλινς ώστε να επιστρέψουν στην αγωνιστική δράση. 

Με «γεμάτη» επίθεση στη τελική ευθεία ο Παναθηναϊκός
Λίγες ημέρες ακόμη υπομονή θα πρέπει να κάνουν στο τεχνικό επιτελείο του Παναθηναϊκού ώστε να λυθούν… τα χέρια τους και να έχουν λύσεις στην επιθετική γραμμή. 

Όπως είναι γνωστό ο Λουτσιάνο είναι ιατρικά έτοιμος, από χθες προπονείται κανονικά και πλέον είναι θέμα ρυθμού. Άλλωστε ο τραυματισμός του ήταν σοβαρός και δεν υπάρχει λόγος να πιεστεί τώρα που τα δύσκολα πέρασαν. Το πιθανότερο σενάριο είναι η συμμετοχή του στην αποστολή του αγώνα με την ΑΕΚ, την επόμενη Κυριακή. 

Κλείσιμο
Σε ότι αφορά τον Μυστακίδη, ο καθαρισμός στο γόνατο πήγε καλά, αλλά ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα θεραπείας. Από αύριο Πέμπτη αναμένεται και αυτός στις προπονήσεις. Όπως και ο Λουτσιάνο ο Μυστακίδης φλερτάρει με την επιστροφή του στην αποστολή κόντρα στην Ένωση και δεν προλαβαίνει το σαββατιάτικο ματς με τον Αστέρα. 

Τέλος σε ότι αφορά τον Μόλινς, δείχνει ότι είναι καλά και πλέον συμμετέχει στο πρόγραμμα της ομάδας. Από την πορεία του στις προπονήσεις θα φανεί πότε θα τον ξαναδούμε στο γήπεδο. 

Συμπερασματικά, οι τρεις παίκτες μετρούν αντίστροφα και το θετικό για τον Ουζουνίδη είναι ότι θα βρίσκονται στο 100% μετά την διακοπή του πρωταθλήματος. Αυτό σημαίνει ότι στην κρίσιμη τελευταία τετράδα αγώνων(με Ατρόμητο, ΠΑΟΚ, Ξάνθη στην Λεωφόρο και Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη) που θα κρίνει πιθανότατα και την 5η θέση, οι Λουτσιάνο, Μόλινς και Μυστακίδης θα υπολογίζονται κανονικά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης