Χάντερσφιλντ - Λίβερπουλ 0-3: Νίκη για σεντόνι για τους «κόκκινους»!

Χάντερσφιλντ - Λίβερπουλ 0-3: Νίκη για σεντόνι για τους «κόκκινους»!

H Λίβερπουλ άφησε πίσω της τη... διαβολοβδομάδα, επικράτησε 3-0 εκτός έδρας της Χάντερσφιλντ κι έκανε τεράστιο βήμα για το Champions League. Εντυπωσιακός ο Τσαν, υπέροχο γκολ ο Φιρμίνο

Χάντερσφιλντ - Λίβερπουλ 0-3: Νίκη για σεντόνι για τους «κόκκινους»!
H Λίβερπουλ άφησε πίσω της μια... άσχημη εβδομάδα, ξεπέρασε τις ήττες από Σουόνσι, Γουέστ Μπρομ και ξέσπασε στη Χάντερσφιλντ. Οι Κόκκινοι ήταν εξαιρετικοί και συνέχισαν την τρομερή παράδοση, αφού η τελευταία τους ήττα από τη νεοφώτιστη ήταν το...1959! Εντυπωσιακό και το γεγονός πως το πιο... πρόσφατο γκολ της Χάντερσφιλντ απέναντι στους Κόκκινους χάνεται κάπου στο 1962! Η ομάδα του Κλοπ βρέθηκε στο +5 από την Τότεναμ και στο +8 από την Αρσεναλ, αντίθετα οι Terriers με την τέταρτη διαδοχική ήττα βρέθηκε μόλις στο +1 από την ζώνη παραμονής.  

Οι Κόκκινοι μπήκαν πιο δυνατά στο ματς, είχαν τον έλεγχο, όχι όμως και τον τρόπο για να απειλήσουν τους γηπεδούχους. Η λύση για την ομάδα του Κλοπ ήρθε στο 25' όταν ο Τσαν με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή άνοιξε το σκορ! Η Λίβερπουλ ήταν καλύτερη και ο Φιρμίνο στις καθυστερήσεις του α' μέρους συνέχισε την εξαιρετική παράδοση κόντρα στις νεοφώτιστες αφού πέτυχε το 8ο γκολ του (και δυο ασιστ). Στην επανάληψη η Χάντερσφιλντ προσπάθησε να αντιδράσει, είχε ένα καλό τέταρτο (60'-75'), χωρίς όμως να πετύχει κάτι. Ετσι, στο 77' ο εξαιρετικός Τσαν κέρδισε πέναλτι και ο Σαλάχ διαμόρφωσε το 3-0 από την άσπρη βούλα. 

Κλείσιμο
Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης