Ντουβιέ: «Είμαι ενθουσιασμένος που ήρθα στον Άρη»

Ντουβιέ: «Είμαι ενθουσιασμένος που ήρθα στον Άρη»

Την πρώτη προπόνησή του με την ομάδα του Άρη κάνει αυτήν τη στιγμή ο Μπράις Ντουβιέ. Ο Αμερικανός με αυστριακός ρίζες σκιαγράφησε τον εαυτό του και στάθηκε στη μεγάλη πρόκληση της συμμετοχής στην Basketleague αλλά και στο BCL

Ντουβιέ: «Είμαι ενθουσιασμένος που ήρθα στον Άρη»
Ο Ντουβιέ θα υποβληθεί σήμερα(15/1) σε αντιντόπινγκ κοντρόλ για την έκδοση του δελτίου του και φυσικά θα συμπεριληφθεί στην αποστολή η οποία αύριο(16/1) θα ταξιδέψει στη Βόννη για τον εκτός έδρας αγώνα με την Τέλεκομ Μπον. «Είμαι ενθουσιασμένος που θα αγωνιστώ στην Ελλάδα, σ’ ένα Πρωτάθλημα πολύ υψηλού επιπέδου. Είναι μια πρόκληση για μένα. Έμαθα αρκετά πράγματα για τον Άρη τόσο από την ατζέντη μου όσο και από το διαδίκτυο. Ο Άρης είναι μια μεγάλη και παραδοσιακή ομάδα», είπε αρχικά.

Ο Ντουβιέ σημείωσε ότι άντλησε πληροφορίες και από τον πατέρα του ο οποίος επί σειρά ετών αγωνίστηκε στο Πρωτάθλημα της Αυστρίας. «Ο πατέρας μου ήξερε πολλά για τον Άρη παρότι δεν είχε τη δυνατότητα να έρθει να αγωνιστεί στην Ελλάδα. Μου εξήγησε τη δυναμική του συλλόγου», είπε.

Κλείσιμο
Σε ότι αφορά τα χαρακτηριστικά του και τον ρόλο του, είπε: «Θα έλεγα ότι είμαι ένας πολυδιάστατος παίκτης. Ήρθα για να βοηθήσω στον τομέα του ριμπάουντ, να δώσω ενέργεια στην ομάδα και να τη βοηθήσω να πετύχει όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες».
Πηγή:www.gazzetta.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης