Φουλάρει για φορ και εξτρέμ ο Ολυμπιακός

Φουλάρει για φορ και εξτρέμ ο Ολυμπιακός

Αποφασισμένος να κάνει μία δυνατή προσθήκη στην επίθεση παρουσιάζεται ο Ολυμπιακός, ο οποίος φαίνεται πως εξετάζει μία σειρά από σέντερ φορ και εξτρέμ με έφεση στο σκοράρισμα

Φουλάρει για φορ και εξτρέμ ο Ολυμπιακός
Πολλά είναι τα ονόματα που ακούγονται ως υποψήφιοι στόχοι του Ολυμπιακού για την ενίσχυση στην επίθεση, καθώς οι ιθύνοντες του συλλόγου ψάχνονται για σέντερ φορ – εξτρέμ που θα έχει έφεση στο σκοράρισμα και στη συνέχεια ανάλογα θα κινηθούν για μία συμπληρωματική προσθήκη. 

Από τη Σερβία τις τελευταίες ώρες προκύπτει η πληροφορία πως οι Πειραιώτες ετοιμάζουν πρόταση για τον Ταβάμπα, τον οποίο παρακολουθεί συνεχώς ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς και ο Καμερουνέζος μοιάζει να είναι ψηλά στη σχετική λίστα. 

Κλείσιμο

Την ίδια ώρα, στη Γαλλία αναφέρουν πως έχουν προχωρήσει οι εαφπές για τον εξτρέμ της Γκινγκάμπ, Γιανίς Σαλιμπούρ, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν με την ομάδα. Την περίπτωση του 26χρονου άσου, ο οποίος φέτος 13 συμμετοχές στο γαλλικό πρωτάθλημα και έχει πετύχει δύο γκολ. 

Από την Πορτογαλία αναφέρουν πως οι «ερυθρόλευκοι» ενδιαφέρονται για τον Τικίνιο Σοάρες, ο οποίος φαίνεται πως κοστολογείται στα 7 εκατ. ευρώ και έχει συμβόλαιο μέχρι το 2021 και μπορεί να βρεθεί μία φόρμουλα να αποκτηθεί ως δανεικός, όπως είχε γίνει και στην περίπτωση του Ερνάνι. 

Στη Σερβία, παράλληλα, φημολογείται πως ο Ολυμπιακός τσεκάρει εδώ και αρκετό καιρό τον Πέσιτς που αποτελεί φέτος την ευχάριστη έκπληξη στο πρωτάθλημα της χώρας, με 17 γκολ στις εγχώριες διοργανώσεις.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης