Οι παίκτες του Ολυμπιακού στο Eurohoops για τη διαμάχη Ευρωλίγκας και FIBA

Οι παίκτες του Ολυμπιακού στο Eurohoops για τη διαμάχη Ευρωλίγκας και FIBA

Οι διεθνείς παίκτες του Ολυμπιακού μιλάνε στην κάμερα του Eurohoops και τοποθετούνται αναφορικά με τα “παράθυρα” των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019 και… γενικότερα για την διαμάχη μεταξύ Ευρωλίγκας και FIBA.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού στο Eurohoops για τη διαμάχη Ευρωλίγκας και FIBA
Οι διεθνείς του Ολυμπιακού μιλάνε στην κάμερα του Eurohoops και τοποθετούνται αναφορικά με τα “παράθυρα” των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019 και… γενικότερα για την διαμάχη μεταξύ Ευρωλίγκας και FIBA.

Ο Κώστας Παπανικολάου ανέφερε: “Σίγουρα το πρόγραμμα είναι πολύ φορτωμένο, πολύ βαρύ, οπότε με το νέο τρόπο διεξαγωγής της Ευρωλίγκας, αν σε αυτό υπήρχε τρόπος να προστεθούν τα παράθυρα της εθνικής ομάδας θα μιλούσαμε για εξόντωση του παίκτη. Από εκεί και πέρα, για τους φιλάθλους της εκάστοτε χώρας, που θέλουν να δουν την εθνική τους ομάδα μέσα στη χρονιά, για παράδειγμα να πάει να παίξει η Εθνική Ελλάδας στην Πάτρα, στην Κρήτη, στη Λάρισα, στη Λαμία ή οπουδήποτε αλλού, είναι μία καλή ευκαιρία να δουν, αλλά πρέπει να βρεθεί μία “χρυσή τομή” για να γίνει αυτό. Οι παίκτες δεν είναι ρομπότ. Δεν είναι εύκολο να αντεπεξέλθουμε σε όλα αυτά”.

Κλείσιμο
Διαβάστε περισσότερα στο: www.eurohoops.net
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης