ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Στο νοσοκομείο ο Κλοπ, καθησυχαστική η Λίβερπουλ

Στο νοσοκομείο ο Κλοπ, καθησυχαστική η Λίβερπουλ

Ο Γερμανός τεχνικός αισθάνθηκε αδιαθεσία και με την προτροπή των γιατρών της Λίβερπουλ επισκέφτηκε το νοσοκομείο με την Λίβερπουλ στην ανακοίνωση να επισημαίνει ότι θα πάρει σήμερα εξιτήριο αλλά ίσως χρειαστεί κι άλλες εξετάσεις

Στο νοσοκομείο ο Κλοπ, καθησυχαστική η Λίβερπουλ
Χωρίς τον Γιούργκν Κλοπ πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση της Λίβερπουλ, καθώς ο 50χρονος τεχνικός ο οποίος ήταν άρρωστος τις προηγούμενες ημέρες, δεν αισθανόταν καθόλου καλά και με την προτροπή του ιατρικού τιμ της ομάδας βρέθηκε στο νοσοκομείο για εκτενή έλεγχο.

Η είδηση άρχισε να κυκλοφορεί γρήγορα με τη Λίβερπουλ να εκδίδει επίσημη ανακοίνωση επιβεβαιώνοντας την απουσία του τεχνικού από την προπόνηση, αλλά χωρίς να δίνουν άλλες λεπτομέρειες.

Κλείσιμο
«Ο Γιούργκεν Κλοπ επισκέφτηκε σήμερα το νοσοκομείο, ως προληπτικό μέτρο λόγω της αδιαθεσίας που αισθανόταν. Η κατάσταση του εκτιμάται από τους γιατρούς, αλλά το απόγευμα θα επιτρέψει σπίτι του αν και είναι πιθανό να υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις τις επόμενες ημέρες», αναφέρει η ανακοίνωση με την παράκληση να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητα της οικογένειας του, αλλά και των υπολοίπων ασθενών του νοσοκομείου».

Παραμένει άγνωστο αν ο Κλοπ επιστρέψει στο προπονητικό κέντρο των κόκκινων από αύριο ή αν θα είναι στον πάγκο της ομάδας στο Κυριακάτικο ματς με την Σαουθάμπτον, ενώ πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι τον Φεβρουάριο του 2016 είχε χάσει τον αγώνα με την Σάντερλαντ καθώς είχε υποβληθεί σε επέμβαση σκωληκοειδίτιδας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης