Βίντεο: Ανάσα για τη Μίλαν, 2-0 εκτός την Σασουόλο

Βίντεο: Ανάσα για τη Μίλαν, 2-0 εκτός την Σασουόλο

Με γκολ των Ρομανιόλι, Σούσο η Μίλαν πέρασε από την έδρα της Σασουόλο (0-2) και ο Βιντσέντζο Μοντέλα πήρε σημαντική ανάσα πριν το ματς με την Νάπολι

Βίντεο: Ανάσα για τη Μίλαν, 2-0 εκτός την Σασουόλο
Λίγες μέρες μετά το δεύτερο 0-0 με την ΑΕΚ στο Europa League, οι Rossoneri επέστρεψαν στις νίκες στην Serie A επικρατώντας 0-2 της Σασουόλο στο MAPEI Stadium. Η Μίλαν πήρε έτσι δεύτερο σερί διπλό μετά το 1-4 στην Κιέβο και έφτασε στην 7η θέση του πίνακα, κρατώντας την εστία της ανέπαφη μόλις για 4η φορά σε 12 ματς στο φετινό Campionato.
 
Η Μίλαν έχασε στο 13' με τραυματισμό τον δεξιό μπακ, Καλάμπρια, ο οποίος μόλις είχε επιστρέψει από τραυματισμό και στο επόμενο λεπτό χρειάστηκε ο Ντοναρούμα να σταματήσε τον Ματσιτέλι για να μην συμβούν τα χειρότερα στην ομάδα του Μοντέλα. Η μεγαλύτερη ευκαιρία του πρώτου μέρους χάθηκε στο 38' όταν ο Κονσίλι είπε 'όχι' στην κεφαλιά του Κάλινιτς ύστερα από προσπάθεια του Κεσί από δεξιά. Από το κόρνερ η Μίλαν άνοιξε το σκορ καθώς ο Αλέσιο Ρομανιόλι νίκησε στον αέρα τον Κονσίλι ύστερα από κόρνερ με πάσα και σέντρα του Τσαλχάνογλου (0-1). Ο Μπονούτσι έκανε καθοριστική επέμβαση σε σουτ του Μισιρόλι και η Μίλαν καθάρισε το ματς στο 67' όταν ο Σούσο έκανε την κλασική κίνηση από δεξιά καθώς συνέκλινε από δεξιά και εκτέλεσε για το τελικό 0-2.

Κλείσιμο
Σασουόλο (Κριστιάν Μπούκι): Κονσίλι, Πελούζο, Ατσέρμπι, Καναβάρο, Γκατσόλα, Μισιρόλι, Κασάτα (55' Μάτρι), Ματσιτέλι, Ραγκούσα (70' Πιερίνι), Πολιτάνο (84' Ροζέριο), Φαλτσινέλι.

Μίλαν (Βιντσέντζο Μοντέλα): Ντοναρούμα, Ρομανιόλι, Μπονούτσι, Ζαπάτα, Καλάμπρια (14' Αμπάτε), Μπορίνι (82' Αντονέλι), Μοντολίβο, Κεσί, Τσαλχάνογλου (64' Λοκατέλι), Σούσο, Κάλινιτς.

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης