Μανού Τζινόμπιλι: Σεβασμός στον Αργεντινό με τα 1.000 παιχνίδια!

Μανού Τζινόμπιλι: Σεβασμός στον Αργεντινό με τα 1.000 παιχνίδια!

Ο Μανού Τζινόμπιλι έγινε… 1.000άρης! Ο μεγάλος Αργεντινός γκαρντ των Σπερς μπήκε στο κλαμπ των παικτών που έχουν αγωνιστεί σε +1.000 παιχνίδια στο ΝΒΑ (123 τον αριθμό) στη νίκη της ομάδας του με 108-101 επί των Χόρνετς.

Μανού Τζινόμπιλι: Σεβασμός στον Αργεντινό με τα 1.000 παιχνίδια!
Πρώτος στη σχετική λίστα με 1.611 παιχνίδια είναι ο Ρόμπερτ Πάρις, αλλά για τον Μανού δεν είναι αυτός ο στόχος, αφού άλλωστε δεν μπορεί να τον φτάσει. Και μόνο που έφτασε τα 1.000 παιχνίδια είναι κάτι το ιδιαίτερο για τον 40χρονο άσο. Πρώτος εν ενεργεία παίκτης είναι ο Ντιρκ Νοβίτσκι με 1.404 ματς, έβδομος στη γενική λίστα παρακαλώ!

Ο Μανού πέτυχε δέκα πόντους έχοντας και πέντε ασίστ, ενώ πρώτος σκόρερ με 22 πόντους ήταν ο δευτεροετής Μπράιαν Φορμς με ρεκόρ καριέρας 22 πόντους! Είκοσι πέτυχε ο Ρούντι Γκέι (αμφότεροι οι παίκτες από τον πάγκο) ενώ ο Πάτι Μιλς πρόσθεσε 17 για το Σαν Αντόνιο που πέτυχε την πρώτη του νίκη μετά τέσσερις σερί αποτυχίες.

Κλείσιμο
Ο Λαμπ με 27 και ο Ντουάιτ Χάουαρντ με 20 (+13 ριμπάουντ) ήταν αυτοί που ξεχώρισαν για τους Χόρνετς που έπεσαν sto 5-4 όσο έχουν και οι Σπερς.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης