Παναθηναϊκός: Εσιέν και Τοτσέ σφίγγουν τη... θηλιά

Παναθηναϊκός: Εσιέν και Τοτσέ σφίγγουν τη... θηλιά

Τόσο ο Γκανέζος μέσος, όσο και ο Ισπανός επιθετικός ζητούν την οριστική εξόφλησή τους, διαφορετικά θα υπάρχει σοβαρός κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών

Παναθηναϊκός: Εσιέν και Τοτσέ σφίγγουν τη... θηλιά
Μπορεί την Πέμπτη να έγινε γνωστό πως οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ήρθαν σε συμφωνία με τις εταιρίες κατασκευής χλοοτάπητα που ζητούσαν την κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής των «πράσινων», όμως αυτό δεν σημαίνει οτι τελείωσαν τα προβλήματα...

Το αντίθετο... Έτσι όπως είναι η κατάσταση στον σύλλογο, καθημερινά κάνουν την εμφάνισή τους νέα, όπως αυτά που προέκυψαν από τον Μάικλ Εσιέν και τον Χοσέ Τοτσέ.

Κλείσιμο
Στο «τριφύλλι» είχαν έρθει σε συμφωνία με τους δύο αυτούς ποδοσφαιριστές για τις οφειλές που υπάρχουν, όμως δεν παρουσιάστηκαν συνεπείς, με αποτέλεσμα να υπάρξει εκνευρισμός και στους δύο.

Αυτός θα μεταφραστεί σε νομικές εξελίξεις, καθώς προσέλαβαν ίδιο δικηγόρο, ζητώντας την οριστική εξόφλησή τους. Δηλαδή ο Γκανέζος θα πρέπει να λάβει 419.000 ευρώ και ο Ισπανός 945.000, καθώς πολύ δύσκολα θα δεχθούν νέα διακανονισμό από τη στιγμή που στον Παναθηναϊκό δεν κατάφεραν να τηρήσουν τον προηγούμενο που προέβλεπε να δίνουν μηνιαίως 42.000 και 21.000 αντίστοιχα στον κάθε ένα.

Αν δεν βρεθεί λύση, τότε ο Παναθηναϊκός είναι πολύ πιθανό να τιμωρηθεί με αφαίρεση βαθμών.
Πηγή:www.gazzetta.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης