Κουπόνι με πολλά ντέρμπι, ευκαιρίες, αλλά και ματς «παγίδες»

Κουπόνι με πολλά ντέρμπι, ευκαιρίες, αλλά και ματς «παγίδες»

Στη Σούπερ Λιγκ, όπου όλα, σχεδόν, τα παιχνίδια είναι ντέρμπι μ’ αυτό της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ να ξεχωρίζει, αλλά και οι τρομερές αναμετρήσεις Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ, Ντόρτμουντ – Μπάγερν, μας… καλούν να παίξουμε με σύνεση και έμπνευση. Πολλά, επίσης, είναι τα αμφίρροπα, αλλά και τα «πονηρά» ματς στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Οι αποδόσεις της betshop.gr είναι και πάλι εξαιρετικές

Eλκυστικό κουπόνι με Ασία και U-19
Παναιτωλικός – Ξάνθη: Δύσκολο παιχνίδι, καθότι η ομάδα του Αγρινίου έχει μόλις μία νίκη στην έδρα της κι αυτή με τον Παναθηναϊκό. Επίσης, δυο ισοπαλίες και μία ήττα. Παίζει δεύτερο «καπάκι» εντός έδρας ματς μετά το 1-1 με τον Απόλλωνα την περασμένη αγωνιστική. Η δε, Ξάνθη τα καταφέρνει καλύτερα μακριά από την πόλη της, έχει δυο νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες, ενώ προέρχεται από ήττα 0-2 από τον πρωτοπόρο Ατρόμητο. Η λογική λέει να παίξουμε το goal – goal της
betshop.gr στο 2.40.
Κλείσιμο

Ατρόμητος - Πανιώνιος: Το μεγάλο… μικρό ντέρμπι της Αθήνας. Πρώτος και αήττητος ο Ατρόμητος, νικάει στο under συνήθως, ενώ έχει επτά αγωνιστικές να δεχτεί γκολ στο πρωτάθλημα. Ο Πανιώνιος είναι δυνατός κι εφέτος, παίζει επιθετικά, επίσης δέχεται δύσκολα γκολ έχει μόλις δυο παθητικό σε τέσσερα ματς, ενώ σκοράρει με το σταγονόμετρο. Η λογική λέει να παίξουμε τον άσο της betshop.gr στο 2.15.

Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός: Ο Αστέρας βρέθηκε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, έχει μόλις μία νίκη στην Τρίπολη, 2-0 επί της ΑΕΚ και δυο ήττες. Ο Παναθηναϊκός που είναι ψυχολογικά και αγωνιστικά ανεβασμένος από το 1-0 κόντρα στον Ολυμπιακό, το πιο πιθανό είναι να κερδίσει. Είναι σε εξαιρετική κατάσταση και αήττητος τελευταία. Η λογική λέει να παίξουμε το διπλό της betshop.gr στο 2.51.

Ολυμπιακός Πειραιώς - Πλατανιάς: Το ματς έχει την ιδιαιτερότητα ότι πέρυσι οι Κρητικοί είχαν καταγγείλει πως ξυλοκοπήθηκαν στο ημίχρονο. Ακολούθησαν δικαστήρια κλπ. Ο Ολυμπιακός που στο ίδιο γήπεδο έφερε 0-0 με τη Μπαρτσελόνα βρίσκει απέναντί του μία ομάδα που παραπαίει. Η λογική λέει να ποντάρουμε στον 1 & no goal της betshop.gr στο 1.50.

AOK Κέρκυρα - Λάρισα: Στη λογική ότι κι οι δυο ομάδες είναι σε σχετικά καλή κατάσταση, το ματς είναι ανοικτό. Η Κέρκυρα τα πάει καλά στην έδρα της, ενώ η ΑΕΛ προέρχεται από δυο σερί νίκες, 1-0 εκτός τον Πλατανιά, 1-0 το Λεβαδειακό στη Λάρισα, ενώ στο ίδιο γήπεδο κέρδισε 3-0 την Παναχαϊκή για το κύπελλο. Είναι κι οι δυο ομάδες στο under. Η λογική λέει να το παίξουμε και η betshop.gr το δίνει στο 1.39.

Απόλλων Σμύρνης - ΠΑΣ Γιάννενα: Επίσης μεγάλο ματς, γιατί ο Απόλλων κάνει τρομερή προσπάθεια να σωθεί και τελευταία τα καταφέρνει περίφημα. Στη Ριζούπολη δέχτηκε μόλις ένα γκολ και πέτυχε δυο. Ανεβασμένος και ψυχολογικά μετά το 1-1 με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Ο ΠΑΣ είναι δυνατός, παίζει επιθετικά και ως ομάδα είναι ανώτερος από τον Απόλλωνα. Η λογική λέει να παίξουμε το goal – goal της betshop.gr στο 2.30.

AEK Αθηνών - ΠΑΟΚ: Το μεγάλο ντέρμπι στο ΟΑΚΑ, όπου θα φανερώσει ποια από τις δυο ομάδες θα γίνει το φαβορί για τον τίτλο, έστω κι αν είναι νωρίς, ακόμα. Η ΑΕΚ θα παρουσιαστεί κουρασμένη από την αναμέτρηση με τη Μίλαν, με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 έχοντας καταπληκτική απόδοση. Μέσα στο ΟΑΚΑ δέχτηκε μόλις ένα γκολ και μ’ αυτό έχασε 1-0 από τον Ατρόμητο την προπερασμένη αγωνιστική. Την περασμένη αγωνιστική νίκησε 1-0 τον Πανιώνιο στη Ν. Σμύρνη, αλλά έχασε με τραυματισμό τον Πέτρο Μάνταλο. Ο ΠΑΟΚ χάνει πολύ από τη δύναμή του μακριά από την Τούμπα, δεν έχει καταφέρει να κάνει νίκη, ενώ έχει σκοράρει μόλις ένα γκολ και δέχτηκε δυο. Επίσης μεγάλη απώλεια είναι ο τραυματισμός του Μαουρίτσιο. Η λογική λέει να προτιμήσουμε το X της betshop.gr στο 3.10.

Λεβαδειακός - Λαμία 1964: Ο Λεβαδειακός έκανε την πρώτη του ήττα στη Λάρισα, 1-0 από την ΑΕΛ με γκολ στις καθυστερήσεις, ενώ έπαιζε και με δέκα παίκτες. Είναι σφιχτοδεμένο σύνολο, παίζει στο under και σε πέντε ματς στη Λιβαδειά έφερε δυο νίκες και τρεις ισοπαλίες. Η Λαμία είναι σε καλό φεγγάρι, έκανε καλά αποτελέσματα σε τρία σερί εντός έδρας ματς, 1-1 με τον Παναθηναϊκό, 1-0 την Καλλιθέα (κύπελλο) και 2-0 τον Πλατανιά την περασμένη αγωνιστική. Η λογική λέει να παίξουμε το under 2.5 & no goal της betshop.gr στο 1.70.

Αγγλία 

Μάντσεστερ Σίτι - Άρσεναλ: Μετά την ξεγυρισμένη τεσσάρα (4-2) επί της Νάπολι στην Ιταλία για το Τσάμπιονς Λιγκ, η Σίτι έπεισε ότι κάτι καινούργιο λανσάρει στο ποδόσφαιρο. Βάζει εύκολα γκολ, ωστόσο, όμως, δεν μπορούμε να πούμε ότι είναι ανίκητη αμυντικά. Έχει αποσπαστεί πέντε βαθμούς στην κορυφή της βαθμολογίας κι αυτό τα λέει όλα. Η Άρσεναλ επίσης είναι σε καλή κατάσταση, αλλά και εννέα βαθμούς πίσω. Αν χάσει, τελειώνει νωρίς η υπόθεση – τίτλος. Είχε μία ημέρα λιγότερο για να ξεκουραστεί καθότι έπαιξε χθες Πέμπτη με τον Ερυθρό Αστέρα στο Γιουρόπα Λιγκ, όπου ανέλπιστα, έφερε 0-0 στο Λονδίνο όπου δεν σκόραρε μετά από μήνες. Είναι και οι δυο ομάδες του over. Η λογική λέει να παίξουμε τον 1 & goal – goal της betshop.gr στο 2.42. 

Τσέλσι - Mάντσεστερ Γ.: Ματς – αποκάλυψη. Η Τσέλσι έχει μείνει εννέα βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Σίτι, δεν την παίρνει γι άλλο αποτέλεσμα, πλην νίκης. Είναι σε κακά χάλια και φάνηκε την περασμένη Τρίτη όταν διασύρθηκε 3-0 από τη Ρόμα στο «Ολίμπικο» για το Τσάμπιονς Λιγκ. Η Γιουνάιτεντ του Μουρίνιο πάει μεθοδικά να πάρει τον τίτλο. Παίζει αυστηρά ορθολογικό ποδόσφαιρο, δεν αρέσει, αλλά νικάει. Κι αυτή πρέπει να παίξει για τη νίκη γιατί απέχει πέντε ολόκληρους βαθμούς από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι. Η λογική λέει να ποντάρουμε στο  goal – goal της betshop.gr στο 1.95.

ΤΑ… ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΆ

Στόουκ - Λέστερ: Θα ποντάρουμε στο διπλό της betshop.gr στο 2.73.
Χάντερσφιλντ - Γουέστ Μπρομ. : Ο άσος της betshop.gr στο 2.76 είναι σούπερ απόδοση.
Σαουθάμπτον - Μπέρνλι: Θα παίξουμε το goal – goal της betshop.gr στο 2.33.
Νιούκασλ - Μπόρνμουθ: Ποντάρουμε στον άσο της betshop.gr στο 1.95.
Γουέστ Χαμ - Λίβερπουλ: Καλή περίπτωση είναι το over 2.5 & goal – goal της betshop.gr στο 2.02.

Tότεναμ - Κρίσταλ Πάλας: Να κερδίσει η Τότεναμ και στα δυο ημίχρονα, προσφέρεται από την betshop.gr στη σούπερ τιμή του 2.71.

Έβερτον - Γουότφορντ: Το over 2.5 & goal – goal της betshop.gr στο 2.36 το παίζουμε άφοβα.

ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ

Σουόνσι Σίτι - Μπράιτον: Το διπλό της betshop.gr στο 3.30 δεν μας αφήνει ασυγκίνητους.

Γερμανία

Βόλφσμπουργκ - Χέρτα Βερολ.: Από τη μία έχουμε την Βόλφσμπουργκ, η οποία στα επτά τελευταία ματς έχει έξι ισοπαλίες μέσα – έξω και μία νίκη στην έδρα της 1-0 επί του Αννόβερου κι αυτή για το κύπελλο! Στην έδρα της δεν έχει κερδίσει, έχοντας τέσσερις ισοπαλίες και μία ήττα με συντελεστή γκολ 4-7. Η Χέρτα δεν έχει νίκη μακριά από το Βερολίνο (δυο ισοπαλίες, ισάριθμες ήττες) με συντελεστή 2-5. Την περασμένη αγωνιστική στο Βερολίνο πέτυχε την πρώτη της νίκη μετά από επτά αγώνες, 2-1 την ουραγό Αμβούργο, ενώ χθες Πέμπτη για το Γιουρόπα Λιγκ επιβλήθηκε 2-0 της Ζόρια στο Βερολίνο. Η λογική λέει να ποντάρουμε στον άσο της betshop.gr στο 2.01.

Ντόρτμουντ - Μπάγερν Μονάχου: Είναι το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στην 2η της βαθμολογίας Ντόρτμουντ (20β.) και την πρωτοπόρο Μπάγερν (23β.). Η Ντόρτμουντ έχει να νικήσει πέντε αγωνιστικές μέσα – έξω. Είναι σε φοβερή πτώση, ούτε τον ΑΠΟΕΛ δεν κατάφερε να νικήσει, 0-0 την περασμένη Τετάρτη για το Τσάμπιονς Λιγκ. Η άμυνά της είναι… αεράμυνα, ο Παπασταθόπουλος δεν τα μπορεί όλα μόνος του. Η Μπάγερν ξαναβρήκε τη φόρμα της με την έλευση του Χάινκες στον πάγκο της και συμπλήρωσε έξι σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Η λογική λέει να παίξουμε το 2 & goal – goal της betshop.gr στην απίστευτη τιμή του 3.22.

ΤΑ… ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ

Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Βέρντερ Βρέμης: Ο 1 & no goal της betshop.gr στο 3.03 είναι σούπερ περίπτωση.

Άουγκσμπουργκ - Λεβερκούζεν: Θα παίξουμε το διπλό της betshop.gr στο 2.07.
Φράϊμπουργκ - Σάλκε: Μια χαρά είναι το διπλό της betshop.gr στο 2.04.
RB Λειψία - Αννόβερο: Θα προτιμήσουμε τον 1 & goal – goal της betshop.gr στο 2.93.
Κολωνία - Χόφενχαϊμ: Το διπλό της betshop.gr στο 2.43 είναι ευκαιρία.

ΕΜΠΕΥΣΕΙΣ
Αμβούργο - Στουτγκάρδη: Το διπλό της betshop.gr στο 2.94 είναι «δώρο».
Γκλάντμπαχ - Μάιντζ: Ο 1 & no goal πληρώνεται από την betshop.gr στο 2.95.

Ιταλία

Φιορεντίvα - Ρόμα: Εκεί που πήγαινε «σφαιράτη» η Φιορεντίνα, έτοιμη για να μπει στο γκρουπ των ομάδων για το Γιουρόπα Λιγκ, ήρθε μία άνευ προηγουμένου κατραπακιά την περασμένη αγωνιστική, όταν έχασε 2-1 εκτός έδρας από την Κροτόνε. Έτσι έμεινε τέσσερις βαθμούς πίσω απ αυτό το γκρουπ. Η Ρόμα, από τη μεριά της, επίσης πάει «σφαίρα» με τέσσερις σερί νίκες, χωρίς, μάλιστα, να δεχτεί γκολ. Αν δε νικήσει, μένει πολύ πίσω στην υπόθεση – τίτλος. Η λογική λέει να παίξουμε το διπλό της betshop.gr στο 2.29.

Σασσούολο – Μίλαν: Εκ πρώτης το ματς είναι εύκολο διότι παίζει η Μίλαν. Ποια, Μίλαν, ωστόσο; Είναι μεγάλο μόνο κατ’ όνομα και το είδαμε και στο ματς με την ΑΕΚ, 0-0 στο ΟΑΚΑ. Ο Μοντέλα μετράει μέρες στον πάγκο της κι οι παίκτες δεν τον γουστάρουν. Η Σασσούολο δεν είναι, φυσικά, τίποτα το ιδιαίτερο, βρίσκεται στις κάτω θέσεις της βαθμολογίας και δεν έχει νικήσει, ακόμα στο γήπεδό της. Η λογική λέει να πάρουμε ένα μικρό ρίσκο και να ποντάρουμε στο διπλό της betshop.gr στο 2.11.

ΤΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ
Μπολόνια - Κροτόνε: Πολύ καλή απόδοση είναι ο άσος της betshop.gr στο 1.79.
Ίντερ - Τορίνο: Ο άσος ημίχρονο – άσος τελικό της betshop.gr στο 2.08 είναι μια χαρά.
Γιουβέντους - Μπενεβέντο: Να κερδίσει η Γιούβε και στα δυο ημίχρονα, πληρώνεται από τη betshop.gr στο 1.53.
Λάτσιο - Ουντινέζε: Ο 1 & goal – goal της betshop.gr στο 2.68 είναι «μέλι».
Κάλιαρι - Βερόνα: Ποντάρουμε στον άσο της betshop.gr στο 1.84.
Κίεβο - Nάπολι: Το 2 & goal – goal προσφέρεται από τη betshop.gr στο 2.86!

ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ

Τζένοα - Σαμπντόρια: Το 2 & goal – goal πληρώνεται από την betshop.gr στην εκπληκτική τιμή 5.41!
Αταλάντα - Σπάλ: Να κερδίσει η Αταλάντα και στα δύο ημίχρονα προσφέρεται από την betshop.gr στην τιμή του 2.97.

Ισπανία
Θέλτα Βίγκο - Αθλέτικ Μπιλμπάο: Κι οι δυο δεν τα πάνε καλά εφέτος και ισοβαθμούν στα κάτω της βαθμολογίας με 11 βαθμούς. Καλύτερα τον τελευταίο καιρό τα πηγαίνει η Θέλτα, η οποία πέτυχε δυο νίκες εκτός έδρας, 5-2 την Λας Πάλμας και 2-1 την Εϊμπάρ. Την τελευταία, όμως, αγωνιστική έχασε 2-1 στη Μάλαγα. Η Μπιλμπάο είναι δυσκοίλια στο γκολ, ενώ διαθέτει σχετική καλή άμυνα. Έχει τέσσερις αγωνιστικές ν’ ανταμώσει με τη νίκη και το πέτυχε χθες Πέμπτη όταν κέρδισε 1-0 την Όστερσουντς στο «Σαν Μαμές» για το Γιουρόπα Λιγκ. Η λογική λέει να προτιμήσουμε τον άσο της betshop.gr στο 2.06.

Λεβάντε - Xιρόνα: Οι δυο ομάδες ισοβαθμούν με 12 βαθμούς και για τα κυβικά τους, τα πάνε μια χαρά. Για το κύπελλο, στις 26 Οκτωβρίου η Λεβάντε είχε νικήσει 2-0 μέσα στη Χιρόνα. Στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια η Λεβάντε έχει τρεις ισοπαλίες και μία νίκη, αυτήν επί της Χιρόνα. Δε είναι και μικρό πράγμα. Όπως δεν είναι μικρό πράγμα η νεοφώτιστη ομάδα της Καταλωνίας, η Χιρόνα, να νικήσει 2-1 τη Ρεάλ Μαδρίτης την περασμένη αγωνιστική στην έδρα της και, μάλιστα, με ανατροπή! Άρα, πάει με καλή ψυχολογία στο Λεβάντε. Την τελευταία φορά που έπαιξε εκτός έδρας, νίκησε 2-1 τη Λα Κορούνια. Η λογική λέει να ποντάρουμε στο goal – goal της betshop.gr στο 1.86.

Ντεπ. Λα Κορούνια - Ατλέτικο Μαδρίτης: Θα προτιμήσουμε τα 2-3 γκολ της betshop.gr στο 1.83.
Αλαβές - Εσπανιόλ: Ποντάρουμε στο Χ της betshop.gr στο 3.05.
Μπαρτσελόνα - Σεβίλλη: Θα παίξουμε τον 1 & no goal της betshop.gr στο 2.23.
Ρεάλ Μαδρίτης - Λας Πάλμας: Θα προτιμήσουμε τα 4-5 γκολ της betshop.gr στο 2.42.
Βαλένθια - Λεγανές: Ο 1 & goal – goal της betshop.gr στο 3.69 είναι «δώρο».

ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ

Μπέτις - Χετάφε: Θα πάρουμε ένα μικρό ρίσκο και θα παίξουμε τον 1 & goal – goal που η betshop.gr προσφέρει στην εξωφρενική τιμή του 4.27.
Βιγιαρεάλ - Μάλαγα: Να κερδίσει η Βιγιαρεάλ και στα δυο ημίχρονα, η betshop.gr το δίνει στο 4.08! Παίζουμε έστω κι ένα ευρώ.
Ρεάλ Σοσιεδάδ - Έϊμπαρ: Το over 2.5 & no goal προσφέρεται από την betshop.gr στην εξωπραγματική τιμή του 7.02! Ποντάρουμε έστω και… μισό ευρώ.





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης