Russell Westbrook: O μαγικός αριθμός για να μείνει στην ιστορία είναι το “182”

Russell Westbrook: O μαγικός αριθμός για να μείνει στην ιστορία είναι το “182”

Ο Ράσελ Ουέστμπρουκ έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία που καταφέρνει να πετύχει τριπλ-νταμπλ απέναντι σε όλες τις ομάδες του ΝΒΑ και το Eurohoops παρουσιάζει τους επόμενους μεγάλους στόχους στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Russell Westbrook: O μαγικός αριθμός για να μείνει στην ιστορία είναι το “182”
Μετά τη φυγή του Κέβιν Ντουράντ ο σούπεσταρ της Οκλαχόμα ανέλαβε εξ ολοκλήρου τα ηνία της ομάδας και αυτό οδήγησε σε μία τρομακτική βελτίωση τόσο της ατομικής του απόδοσης όσο και των ατομικών του αριθμών.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως την περσινή αγωνιστική περίοδο ο Ουέστμπρουκ τελείωσε τη σεζόν με μυθικούς μέσους όρους (31.6 πόντοι, 10.7 ριμπάουντ, 10.6 ασίστ) ως αποτέλεσμα των 42 συνολικά αγώνων που σημείωσε τριπλ-νταμπλ.

Κλείσιμο
Όπως είναι λογικό η συγκεκριμένη επίδοση τον έφερε πολύ ψηλά στη λίστα με τα περισσότερα τριπλ-νταμπλ όλων των εποχών εκεί όπου βρίσκεται 4ος με 82 και έχει βλέψεις για πολύ ψηλότερα. Ποιους “κυνηγάει” και ποιος είναι ο μοναδικός τρόπος για να μείνει στην ιστορία; Πάμε να τους δούμε…

Τζέισον Κιντ (107 τριπλ-νταμπλ)


Μέσος όρος καριέρας: 12.6 πόντοι, 8.7 ασίστ, 6.3 ριμπάουντ

Ο Τζέισον Κιντ πέτυχε τα πάντα στην καριέρα του! Επιλέχθηκε 10 φορές ως All Star παίκτης, ήταν 5 φορές μέλος της καλύτερης πρώτης πεντάδας του ΝΒΑ, κέρδισε ένα δαχτυλίδι (2011), είδε τη φανέλα με το Νο.5 να αποσύρεται από τους Νιου Τζέρσει Νετς και πάνω από όλα έμεινε στην συνείδηση του μπασκετικού κοινού ως ένας από τους πιο πλήρης πόιντ γκαρντ όλων των εποχών.

Πως να γίνει διαφορετικά όταν έχουμε να κάνουμε με έναν παίκτη που τα αθλητικά του προσόντα δεν τον βοηθούσαν αλλά κατάφερε να είναι σημείο αναφορά για τη λίγκα επί σειρά ετών. Οι μέσοι όροι του (12.6 πόντοι, 8.7 ασίστ, 6.3 ριμπάουντ) αποδεικνύουν την πολύπλευρη προσφορά του και τα 107 τριπλ-νταμπλ τον τοποθετούν στην 3η θέση της λίστας με τα περισσότερα στην ιστορία.

Θα καταφέρει να τον ξεπεράσει ο Ράσελ Ουέστμπρουκ; Η λογική και τα πρόσφατα κατορθώματα του σούπερσταρ των Θάντερ λέει πως ναι. Η διαφορά τους αυτή τη στιγμή είναι 25 τριπλ-νταμπλ και στο τέλος της σεζόν είναι σχεδόν βέβαιο πως θα έχει μειωθεί και άλλο. Αν δεν έχει γίνει ήδη το “προσπέρασμα”.

Μάτζικ Τζόνσον (138 τριπλ-νταμπλ)



Διαβάστε περισσότερα στο www.eurohoops.net/el

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης