Φορτούνης: «Μιλήσαμε στα αποδυτήρια και ξεκινάμε... αντεπίθεση»!

Φορτούνης: «Μιλήσαμε στα αποδυτήρια και ξεκινάμε... αντεπίθεση»!

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στην κατάσταση στο εσωτερικό της ομάδας και έδωσε το σύνθημα για την ανάκαμψη 

Φορτούνης: «Μιλήσαμε στα αποδυτήρια και ξεκινάμε... αντεπίθεση»!
Ο Κώστας Φορτούνης εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού στην συνέντευξη Τύπου και φρόντισε να δείξει πρώτος ότι πιστεύει στην άμεση αλλαγή σκηνικού αρχής γενομένης από το αυριανό ματς με την Μπαρτσελόνα.

Αναλυτικά ο αρχηγός των ερυθρόλευκων μίλησε για:
Κλείσιμο
Τις συζητήσεις των παικτών του Ολυμπιακού: Είχαμε μία ομιλία στα αποδυτήρια οι παίκτες μετά τον Παναθηναϊκό. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Μιλήσαμε. Ξέραμε ότι έχουμε καλή ομάδα και ότι έχουμε καλούς παίκτες. Να δείξουμε το τι αξίζουμε και τι μπορούμε να κάνουμε. Αρχής γενομένης από αύριο αν και είναι δύσκολο το ματς με την Μπαρτσελόνα. Να κάνουμε την αντεπίθεσή μας. Μιλήσαμε και ξεκινάμε την... αντεπίθεσή μας.
 
Την Μπαρτσελόνα και τα στοιχεία που πρέπει να έχει ο Ολυμπιακός: Όπως είπα και πριν είναι από τα πιο δύσκολα ματς το αυριανό. Ξέρουν οι προπονητές. Θα μας αναλύσουν οι προπονητές σήμερα και αύριο για να δείξουμε ένα καλό πρόσωπο και να περιορίσουμε τους πολύ καλούς παίκτες που έχει η Μπαρτσελόνα.
 
Τον κόσμο του Ολυμπιακού προς τον Βαλβέρδε: Σίγουρα περιμένουμε όλοι να έχει μία θερμή υποδοχή γιατί το αξίζει. Είναι ένας σπουδαίος προπονητής που είναι στην καλύτερη ομάδα. Δεν θα ασχοληθούμε με αυτό όμως. Θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα.
 
Το βάρος της φανέλας του Ολυμπιακού: Σίγουρα το να είσαι στον Ολυμπιακό και να είσαι σε αυτήν την ομάδα στόχος είναι να κερδίζεις είτε παίζεις με Μπαρτσελόνα είτε με κάθε άλλον αντίπαλο. Το ίδιο θα προσπαθήσουμε και αύριο. Πιστεύω ότι αύριο με την δύναμη του κόσμου θα παίξουμε πολύ καλά και θα μπορέσουμε να πάρουμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα.
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης