Το… καθήκον του ο ΠΑΟΚ

Το… καθήκον του ο ΠΑΟΚ

Σε απόσταση… αναπνοής από την κορυφή θέλει να παραμείνει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης στην άδεια λόγω τιμωρίας Τούμπα, ώστε την επόμενη εβδομάδα να κάνει την ανατροπή.

Το… καθήκον του ο ΠΑΟΚ
Δύο είναι τα ζητούμενα για τον ΠΑΟΚ στο σημερινό παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στην άδεια λόγω τιμωρίας Τούμπα για την 9η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (19:30, Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr). 

Για τους Θεσσαλονικείς αποτελεί μονόδρομο η νίκη απέναντι στους Αρκάδες, ώστε να παραμείνουν σε… απόσταση αναπνοής από την κορυφή και την επόμενη Κυριακή στο ντέρμπι με την ΑΕΚ να μπορέσουν να κάνουν την ανατροπή. 

Κλείσιμο
Επίσης, στον «Δικέφαλο του Βορρά» επιδιώκουν να κάνουν και μια καλή εμφάνιση, αποδεικνύοντας πως είναι φαβορί για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος. 

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν προσανατολίζεται να κάνει αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ρέι, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μάτος, Σαμπράνο, Βαρέλα και Λέοβατς. 

Στον άξονα θα αγωνιστούν οι Τσίμιροτ και Μαουρίσιο, με τους Μακ και Βιεϊρίνια στα πλάγια. Οργανωτικό ρόλο θα αναλάβει ο Πέλκας και στην κορυφή θα είναι ο Πρίγιοβιτς.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης