Τρέλα στην ΑΕΚ για ένα μαγικό χαρτάκι με την Μίλαν

Τρέλα στην ΑΕΚ για ένα μαγικό χαρτάκι με την Μίλαν

Παροξυσμός στις τάξεις των φίλων της ΑΕΚ για ένα εισιτήριο για τον αγώνα με την Μίλαν με ουρές στα εκδοτήρια

Τρέλα στην ΑΕΚ για ένα μαγικό χαρτάκι με την Μίλαν
Το ΟΑΚΑ ετοιμάζεται να φορέσει τα γιορτινά του και όμορφα κιτρινόμαυρά του την Πέμπτη (2/11, 20:00) με την ΑΕΚ η οποία όπως είναι γνωστό υποδέχεται την Μίλαν για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Η επιθυμία των φίλων της Ένωσης να βρεθούν στο πλευρό των παικτών του Μανόλο Χιμένεθ είναι τεράστια κάτι που φαίνεται και από την προπώληση των εισιτηρίων. 

Σύμφωνα με τα όσα εκάνε γνωστά η ΑΕΚ τις πρώτες τρεις μέρες η προπώληση κινήθηκε σε επίπεδα ανάλογα με εκείνα του αγώνα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Θα ήταν και μεγαλύτερη αλλά όπως είναι γνωστό είχε δοθεί προτεραιότητα στους κατόχους Κάρτας Φίλου ΑΕΚ, ενώ υπήρχε και η απεργία των ΜΜΕ και δεν είχαν την απαραίτητη ενημέρωση οι φίλοι της ομάδας.

Κλείσιμο
Από σήμερα Παρασκευή (27/10) με τα εισιτήρια να είναι ελεύθερα (Κάρτα Φίλου προαιρετική) η προπώληση αναμένεται να σπάσει κάθε ρεκόρ μέρας, αφού σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις και συγκριτικά στα προηγούμενα ματς με αντίστοιχα καλή προπώληση (όπως εκείνα με ΤΣΣΚΑ, Μπριζ και Ολυμπιακό) μέχρι το βράδυ θα έχουν διατεθεί περισσότερα από 5.000 εισιτήρια!

Αυτό σημαίνει ότι μια εβδομάδα πριν τον αγώνα με τους «ροσονέρι» θα έχουν φύγει ήδη 15.000 απλά εισιτήρια που συνιστά εντυπωσιακό αριθμό. Ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι υπάρχουν άλλες έξι ημέρες μπροστά μας έως ότου φτάσουμε στην ημέρα διεξαγωγής του αγώνα. Είναι σίγουρο ότι θα δούμε ένα ΟΑΚΑ με νέο φετινό ρεκόρ προσέλευσης.

Επιπρόσθετα αξίζει να σημειωθεί και είναι χαρακτηριστικό ότι στα εκδοτήρια του σταθμού «Ειρήνη» σχηματίστηκαν ουρές από τους φίλους της ΑΕΚ για να προμηθευτούν το μαγικό χαρτάκι.Μάλιστα οι ουρές όσο περνούσε η ώρα γίνονταν ολοένα και μεγαλύτερες με τους οπαδούς της Ένωσης να περιμένουν καρτερικά να φτάσει η σειρά τους για να κλείσουν θέση για το ματς με την Μίλαν.

Να πούμε εδώ ότι από την πλευρά της η Μίλαν έχει πάρει 3.500 εισιτήρια και όπως έχει ενημερώσει η ιταλική ομάδα έχει διαθέσει 500 εισιτήρια για τους φίλους της και θεωρείται δύσκολο από τους Ιταλούς αυτός ο αριθμός να αυξηθεί κατά πολύ. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης