Απομακρύνθηκε ο Ρόναλντ Κούμαν από την Έβερτον

Απομακρύνθηκε ο Ρόναλντ Κούμαν από την Έβερτον

Ο Ολλανδός τεχνικός πλήρωσε το κακό ξεκίνημα των ζαχαρωτών και η εντός έδρας ήττα από την Άρσεναλ με 5-2 ήταν το τελευταίο του παιχνίδι στον πάγκο των «ζαχαρωτών»

Απομακρύνθηκε ο Ρόναλντ Κούμαν από την Έβερτον
Αυτή τη φορά ο Ρόναλντ Κούμαν δεν γλίτωσε το κεφάλι του κι αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Έβερτον που με μια λιτή ανακοίνωση επισημοποίησε το διαζύγιο ευχαριστώντας τον Ολλανδό τεχνικό για τα όσα προσέφερε στους 16 μήνες που βρέθηκε στο «Γκούντισον Παρκ».

Η Έβερτον είναι στην 18η θέση της βαθμολογίας έχοντας μόλις δύο νίκες σε 9 ματς με τον Κούμαν μετά το παιχνίδι με την Άρσεναλ να δηλώνει πως «εξακολουθώ να πιστεύω πως μπορώ να αλλάξω την κατάσταση», αλλά τη διοίκηση να μη του δίνει άλλα περιθώρια.

Κλείσιμο
Ο Κούμαν έγινε ο τρίτος προπονητής που χάνει τη δουλειά του από την έναρξη της σεζόν, καθώς είχε προηγηθεί ο συμπατριώτης του Φρανκ Ντε Μπερ (Κρίσταλ Πάλας) και την περασμένη εβδομάδα ο Γκρέγκ Σέξπιρ της Λέστερ.

Ο Κούμαν σήμερα το πρωί έκανε κανονικά την προπόνηση της ομάδας καθώς την Τετάρτη υπάρχει αγώνας του Λιγκ Καπ με την Τσέλσι, ωστόσο η άφιξη των διοικητικών στελεχών λίγο αργότερα στο προπονητικό κέντρο σήμανε την αρχή του τέλους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης