Λοτζέσκι: «Περίεργο που θα επιστρέψω ακόμα και στο... άδειο ΣΕΦ»

Λοτζέσκι: «Περίεργο που θα επιστρέψω ακόμα και στο... άδειο ΣΕΦ»

Λίγες ώρες πριν από το τζάμπολ του μεγάλου ντέρμπι στο ΣΕΦ, ο Ματ Λοτζέκι μιλάει στο gazzetta.gr για την επιστροφή του στο Φάληρο ως αντίπαλος του Ολυμπιακού, τους φετινούς του στόχους αλλά και το μεγάλο του κίνητρο...

Λοτζέσκι: «Περίεργο που θα επιστρέψω ακόμα και στο... άδειο ΣΕΦ»
Μπορεί ο Παναθηναϊκός να έκανε αρκετές κινήσεις ουσίας, αλλά εκείνος που έκλεψε την παράσταση κάνοντας το... παράτολμο δρομολόγιο από τον έναν «αιώνιο» στον άλλο, δεν ήταν άλλος από τον Ματ Λοτζέσκι!

Ύστερα από τέσσερα χρόνια στον Ολυμπιακό, ο Αμερικανός (με βελγικό διαβατήριο) φόργουορντ αποφάσισε να μετακομίσει στον Παναθηναϊκό και να μπει σε ένα πολύ κλειστό «club» παικτών που έχουν κάνει κάτι αντίστοιχο. Η... μοίρα (ή αν προτιμάτε η κλήρωση) τον έφερε αντιμέτωπο της παλιάς του ομάδας από την πρώτη, κιόλας, αγωνιστική του πρωταθλήματος!

Κλείσιμο
Βέβαια το φόντο δεν θα είναι όπως (ενδεχομένως να) το είχε στο μυαλό του αφού ο Ολυμπιακός θα εκτίσει μία αγωνιστική της τιμωρίας του για τα όσα διαδραματίστηκαν στον 5ο τελικό του περσινού πρωταθλήματος. Ακόμα και έτσι, ο Λοτζέσκι δεν έκρυψε στο gazzetta.gr το πόσο περίεργα θα νιώσει όταν θα πατήσει και πάλι το παρκέ του ΣΕΦ.

-Ματ, ποιες είναι οι εντυπώσεις που έχεις αποκομίσει από την προετοιμασία και σε τι κατάσταση είναι η ομάδα όσον αφορά τον βαθμό ετοιμότητας;

«Δουλέψαμε σκληρά κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας και πλέον πρέπει να παίξουμε μαζί ώστε να δέσουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα μέσα από τα επίσημα παιχνίδια. Φυσικά είδαμε στα φιλικά προετοιμασίας ότι είχαμε ένα πρόβλημα στο πώς τελειώναμε τα παιχνίδια, αφού χάναμε το προβάδισμα που είχαμε στο σκορ. Εντάξει όμως, ήταν παιχνίδια προετοιμασίας αυτά και δεν μετρούσε το αποτέλεσμα. Όμως σίγουρα πρέπει να παρουσιαστούμε καλύτεροι στα επίσημα παιχνίδια όσον αφορά τον συγκεκριμένο τομέα... Σίγουρα καμιά ομάδα δεν θα είναι στο 100% έτοιμη αλλά θα προσπαθήσουμε να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος και της EuroLeague».

-Είπες για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός είχε ένα πρόβλημα στο πώς τελείωνε τα παιχνίδια. Είναι κάτι που σας ανησυχεί εν όψει του ντέρμπι φυσικά και της έναρξης της EuroLeague;

«Ναι θα έλεγα ότι είναι ανησυχητικό. Θυμάμαι και πέρυσι, αν και δεν ήμουν στην ομάδα, ότι ο Παναθηναϊκός είχε πρόβλημα στα κλειστά ματς. Σίγουρα κάτι πρέπει να κάνουμε ώστε να αποφύγουμε δυσάρεστες εκπλήξεις στο μέλλον. Θεωρώ θα δουλέψουμε περισσότερο ώστε να έχουμε καλύτερη αντίδραση σε αντίστοιχες περιπτώσεις. Και είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε».

Διαβάστε περισσότερα στο www.gazzeta.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης