Σκίμπε: «Θα τα καταφέρει ο Ρέτσος στη Λεβερκούζεν»

Σκίμπε: «Θα τα καταφέρει ο Ρέτσος στη Λεβερκούζεν»

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός μίλησε στη Bild για τον νεαρό Έλληνα αμυντικός αποκαλύπτοντας πως του είχε τηλεφωνήσει πριν από μερικές εβδομάδες ο Ρούντι Φέλερ

Σκίμπε: «Θα τα καταφέρει ο Ρέτσος στη Λεβερκούζεν»
Η απόκτηση του Παναγιώτη Ρέτσου από την Μπάγερ Λεβερκούζεν αντιμετωπίστηκε όπως είναι λογικό ως επιτυχία στις τάξεις της γερμανικής ομάδας καθώς η περίπτωση του μόνο εύκολη δεν ήταν.

Ο γερμανικός Τύπος συνεχίζει να φιλοξενεί άρθρα και αφιερώματα για το μεγάλο ταλέντο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Η Bild μάλιστα φιλοξενεί δηλώσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού Μίχαελ Σκίμπε, ο οποίος τονίζει πως πριν από μερικές εβδομάδες είχε έρθει σε επικοινωνία με τον αθλητικό διευθυντή των «ασπιρίνων» Ρούντι Φέλερ για τον Παναγιώτη Ρέτσο.

Κλείσιμο
«Είμαι βέβαιος πως θα πετύχει ο Ρέτσος στην Λεβερκούζεν κα στη Bundesliga. Είναι ένας ισορροπημένος ποδοσφαιριστής. Δυνατός στον αέρα, με καλή πάσα και πολύ καλές τοποθετήσεις. Στον Ολυμπιακοί ήταν πάντα στους διακριθένετες».

Ο Σκίμπε μάλιστα αναφέρθηκε και στην απόδοση του 19χρονου στόπερ στο ματς με την Εσθονία.

«Ήταν ουσιαστική η εμφάνιση του. Τα πήγε πολύ καλά με τον αντίπαλο φορ. Πριν από μερικές εβδομάδες ο Φέλερ με έχει πάρει τηλέφωνο του και του εξέφρασα την εκτίμηση μου για τον Ρέτσο».
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης