Ολοταχώς για μεγάλα κέρδη με μικρό ρίσκο…

Ολοταχώς για μεγάλα κέρδη με μικρό ρίσκο…

Οι αγώνες του International Champions Cup, τα σκανδιναβικά πρωταθλήματα που είναι σε εξέλιξη, και η Αυστρία με την Ελβετία που κάνουν πρεμιέρα, δημιουργούν ένα άκρως στοιχηματικό περιβάλλον, που με λίγη προσοχή, ψυχραιμία και έμπνευση, μας στέλνει στο ταμείο. Υπάρχουν και αρκετά ματς που μπορούμε να πάρουμε μικρό ρίσκο. Οι αποδόσεις της betshop.gr είναι μακράν οι καλύτερες.

Ολοταχώς για μεγάλα κέρδη με μικρό ρίσκο…
https://www.betshop.gr/?myaff=Jkup39yR3j8__fvqvjKXEGNd7ZgqdRLk___124Μπάγερν Μονάχου – Μίλαν: Είναι το δεύτερο ματς και για τους δυο στο International Champions Cup, στον όμιλο της Κίνας – Σιγκαπούρης και θα γίνει στο Σένζεν του Χονγκ Κονγκ. Στο πρώτο παιχνίδι η Μπάγερν έχασε στα πέναλτι (κανονικός αγώνας 1-1) από την Άρσεναλ κι η Μίλαν υποτάχθηκε 3-1στην ανωτερότητα της Ντόρτμουντ. Η Μπάγερν είναι η περσινή ομάδα έχοντας και τον Χάμες Ροντρίγκεζ στο ρόστερ της και η Μίλαν φέτος θα φτιαχτεί από την αρχή με τα εκατομμύρια που δαπανά. Ήδη, έχει πάρει τον καλύτερο αμυντικό του κόσμου, Λεονάρντο Μπονούτσι από την Γιουβέντους. Η λογική λέει να παίξουμε τον άσο της
betshop.gr στο 1.55.
Κλείσιμο

Γιουβέντους – Μπαρτσελόνα: Το ματς αυτό είναι επίσης για το International Champions Cup και θα γίνει στο Νιού Τζέρσεϊ των ΗΠΑ. Η Γιούβε, με την απώλεια του Μπονούτσι έχασε αμυντικά και ο Μπενάτια που αγόρασε από τη Μπάγερν γι αντικαταστάτη του, δεν είναι κάτι ιδιαίτερο. Η Μπαρτσελόνα θα έχει το Μέσι και τον Σουάρεζ στο ρόστερ της, αλλά είναι ακόμα άγνωστο τι θα γίνει με το Νεϊμάρ, που οι φήμες τον θέλουν να έχει υπογράψει στην Παρί Σ.Ζ. Πάντως, το ρεπορτάζ μέχρι χθες έλεγε ότι θα είναι στην αποστολή. Η λογική λέει να παίξουμε το goal – goal της
betshop.gr στο 1.60.

Παρί Σ.Ζ. – Tότεναμ: Κι οι δυο είναι στον όμιλο του International Champions Cup των ΗΠΑ και θ’ αναμετρηθούν στο Ορλάντο της Φλόριντα. Στο πρώτο ματς του ομίλου η Παρί, χωρίς τους Βεράτι και Καβάνι, αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 κόντρα στη Ρόμα. Για την Τότεναμ θα είναι ο πρώτος αγώνας στο τουρνουά. Κι αυτή έχει όλα τα «αστέρια» της μαζί, τον Ντέλε Άλι, τον Κέιν κλπ, αλλά δεν θα έχει τον αμυντικό Κέιλ Γουόκερ κι αυτό είναι απώλεια. Η λογική λέει ότι η Παρί έχει μεγαλύτερο «εδικό βάρος» σαν ομάδα και γι αυτό θα προτιμήσουμε τον άσο της
betshop.gr στο 1.85.

Ίντερ – Λυών: Συμμετέχουν στον όμιλο της Κίνας – Σιγκαπούρης και κάνουν το ντεμπούτο τους στο τουρνουά. Η Ίντερ είναι έτοιμη να σκορπίσει και φέτος τα εκατομμύρια, αλλά η ΟΥΕΦΑ της διεμήνυσε ότι πρώτα πρέπει να… ξεφορτωθεί καμία 40αριά παίκτες για να μπορεί ν’ αγοράσει. Θα είναι πλήγμα γι αυτήν αν χάσει τον Κροάτη Ιβάν Πέρισιτς, τον οποίο θέλει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η Λυών έχασε τον καλύτερό της παίκτη, τον σέντερ φορ Λακαζέτ που πήγε στην Άρσεναλ κι «αδυνάτισε» επιθετικά. Η λογική λέει να παίξουμε τον άσο της betshop.gr στο 2.15.

Σουηδία
Χάλμσταντ – Σούντσβαλ: Η προτελευταία της βαθμολογίας παίζει με την από πάνω της, από την οποία τη χωρίζουν έξι βαθμοί. Που σημαίνει ότι αν η Χάλμσταντ χάσει, απομακρύνεται εννέα βαθμούς από τη σωτηρία. Στα πέντε τελευταία ματς η γηπεδούχος έχει τρεις ήττες και δυο ισοπαλίες, ενώ σε καλύτερη κατάσταση είναι η Σούντσβαλ με τρεις νίκες και δυο ήττες. Οι δυο αντίπαλοι έπαιξαν και στις 15 του μήνα στην έδρα της Σούντσβαλ η οποία νίκησε 1-0. Η λογική λέει να ποντάρουμε στο under 2.5 που πληρώνεται από τη betshop.gr στο 1.70.
Μάλμε – Γιόνσεπινγκ: Η Μάλμε είναι πρωτοπόρος της βαθμολογίας και η Γιόνσεπινγκ απέχει επτά βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη. Η Μάλμε δεν είναι στα καλύτερά της, αποκλείστηκε από την Βαρντάρ Σκοπίων στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά είναι κατά πολύ ανώτερη από την αντίπαλό της, που έχει τρεις ήττες και δυο ισοπαλίες στα πέντε τελευταία παιχνίδια. Θα παίξουμε τον 1 & no goal της betshop.gr στο 2.25.

Σίριους – Χάκεν: Κατά βάση είναι ομάδες του under και σε καλή κατάσταση αυτή την εποχή. Λόγω έδρας θα προτιμήσουμε τον άσο της betshop.gr που προσφέρεται στην πολύ καλή τιμή του 2.30. 

Τζουγκάρντεν – Οστερσουντς: Ισοδύναμες οι δυο ομάδες και σε καλή κατάσταση. Την περασμένη Κυριακή η Όστερσουντς είχε υποδεχτεί την Τζουργκάρντεν ,την οποία νίκησε 2-1. Επί πλέον στοιχείο του ματς, ότι η φιλοξενούμενη θα παίξει και κουρασμένη από την αναμέτρησή της με τη Γαλατάσαραϊ στην Πόλη για το Γιουρόπα Λιγκ. Θα είναι, όμως, ψυχολογικά ανεβασμένη, καθότι πέταξε έξω τους Τούρκους, παίρνοντας 1-1. Παίζουμε το over 2.5 & goal – goal, που προσφέρεται από τη betshop.gr στο 2.05.

Γκέτεμποργκ – Έρεμπρο: Την περασμένη αγωνιστική η Έρεμπρο υποδέχτηκε και διέλυσε 4-2 τη Γκέτεμποργκ. Στο 34 το σκορ ήταν 4-0 και στο δεύτερο μέρος απάντησε με δυο γκολ η Γκέτεμποργκ. Θα ποντάρουμε στο over 2.5 & goal – goal της betshop.gr στο 1.90.
Καλμάρ - Αθλέτικ Γιουνάιτετ: Η Καλμάρ έχει 8 βαθμούς και βρίσκεται στην προτελευταία θέση και η Αθλέτικ 7 και είναι τελευταία. Στους 8 βαθμούς είναι και η Χάλμσταντ που παραμένει στην ζώνη μπαράζ για παραμονή. Γίνεται αντιληπτό ότι θέλουν και οι δυο τη νίκη. Την περασμένη αγωνιστική η Αθλέτικ νίκησε εντός έδρας 2-1 (και, μάλιστα, με ανατροπή) την Καλμάρ. Θα παίξουμε το goal – goal της betshop.gr στο 1.70.

Ελβετία
Λωζάνη - Σεν Γκάλεν: Θα παίξουμε το 1Χ της betshop.gr στο 1.40.
Γκρασχόπερς – Ζυρίχη: Δύσκολο ματς. Η διπλή ευκαιρία στο 12 προσφέρεται στο 1.30. 
Λουκέρνη – Λουγκάνο: Δεν είναι κακή ιδέα να προτιμήσουμε τον άσο ημίχρονο – άσο τελικό της betshop.gr στο 2.85.
Τουν – Σιόν: Το over 2.5 & goal – goal της betshop.gr στο 1.90 μας καλύπτει.

Αυστρία
Ραπίντ Βιέννης – Μάτερσμπουργκ: Παίζουμε τον άσο ημίχρονο – άσο τελικό της betshop.gr στο 2.10.
Γούλφσμπεργκιερ – Σάλτσμπουργκ: Το 2 & over 2.5 της betshop.gr στο 2.30 είναι μία καλή λύση για να πάμε ταμείο.
Αλτάχ - Αούστρια Βιέννης: Η Αλτάχ έπαιξε Πέμπτη βράδυ για το Γιουρόπα Λιγκ και θα είναι κουρασμένη, αλλά ψυχολογικά ανεβασμένη από την πρόκριση με 3-0 στη Λευκορωσία κόντρα στη Δυναμό Μπρεστ. Θα προτιμήσουμε το goal – goal της betshop.gr στο 1.80.
Στουρμ Γκρατς - Σεντ Πόλτεν: Ο άσος της betshop.gr στο 1.65 είναι μια χαρά.

Φινλανδία
Μάριεχαμν – HIFK: Ενώ στο πρωτάθλημα τα πάει σχετικά καλά η Μάριεχαμν, στο Τσάμπιονς Λιγκ διαλύθηκε 0-3 και 6-0 από την Λεχ Πόζναν κι αποκλείστηκε. Η φιλοξενούμενη είναι τελευταία στη βαθμολογία. Παίζουμε τον άσο της betshop.gr στο 1.70.
Ίντερ Τουρκού - Ταμπερίν Ιλβές: Θα ποντάρουμε στο goal – goal της betshop.gr στο 1.90 για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο.
Κουόπιο – Λάχτι: Και σ’ αυτό το ματς μας καλύπτει το goal – goal της betshop.gr στο 2.00.
Ελσίνκι – Κέμι: Την περασμένη Πέμπτη η Ελσίνκι υποδέχτηκε την Σκεντίγια για το Γιουρόπα Λιγκ, έφερε εντός έδρας 1-1 κι αποκλείστηκε. Είναι, όμως, πρωτοπόρος, κλάσεις καλύτερη από την Κέμι και θα νικήσει. Θα παίξουμε τον 1 & no goal της betshop.gr στο 1.70.
Βάασα – JJK: Η Βάασα θα είναι κουρασμένη από τον επαναληπτικό του Γιουρόπα Λιγκ κόντρα στην Μπρόντμπι, την οποία νίκησε μεν 2-1, αλλά αποκλείστηκε με την ήττα 2-0 στο πρώτο ματς. Είναι σε φόρμα. Ποντάρουμε στον 1 & no goal της betshop.gr στο 2.10.

Δανία
Άαρχους GF – Χόμπρο: Θα προτιμήσουμε το goal – goal της betshop.gr στο 1.75.
Ράντερς - Κοπεγχάγη FC: Είναι σε καλύτερη κατάσταση η Ράντερς. Η Κοπεγχάγη προέρχεται από εντός έδρας ήττα 2-1 από τη Ζιλίνα για το Γιουρόπα Λιγκ. Προκρίθηκε, όμως, γιατί είχε νικήσει 3-1 στο πρώτο ματς. Θα ποντάρουμε στο under 2.5 της betshop.gr στο 1.65.
Χόρσενς – Λίνγκμπι: Κι οι δυο ομάδες είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Η Λίγκμπι προκρίθηκε και στον επόμενο γύρο του Γιουρόπα Λιγκ νικώντας 2-1 τη Σλόβαν Μπρατισλάβας την περασμένη Πέμπτη. Θα παίξουμε το Χ της betshop.gr στο 3.20.
Άλμποργκ – Σοντέρτζιλαντ: Προτιμούμε το under 2.5 της betshop.gr στο 1.75.
Νόρντζελαντ – Μπρόντμπι: Είναι ανώτερη σαν ομάδα η Μπρόντμπι. Την περασμένη Πέμπτη, ωστόσο, δεινοπάθησε να προκριθεί τον επόμενο γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, χάνοντας 2-1 από τη Βάασα στην Φινλανδία. Θα παίξουμε το διπλό της betshop,gr στο 2.10.
Μίντιλαντ – Σίλκεμποργκ: Η Μίντιλαντ προέρχεται από μεγάλη εντός νίκη 3-1 κόντρα στη Φερεντσβάρος και πρόκριση στο Γιουρόπα Λιγκ. Είναι σε μεγάλη φόρμα και θα νικήσει. Θα παίξουμε τον άσο ημίχρονο – άσο τελικό της betshop.gr στο 2.35.
Χέλσινγκορ - Οντένσε ΒΚ: Παίζουμε το διπλό της betshop.gr στο 1.70.

ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ
Γιουνγκ Μπόις – Βασιλεία: Πρεμιέρα έχει η Ελβετία, μπορούμε να σταντάρουμε το Χ το ματς αυτό, το οποίο η betshop.gr πληρώνει στο 3.45.
Χάμαρμπι – Έλφσμποργκ: Ματς του σουηδικού πρωταθλήματος. Την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα της η Ελφσμποργκ διέλυσε 3-1 την Χάμαρμπι. Επειδή είναι ομάδες του over, δεν είναι και τεράστιο ρίσκο να παίξουμε το 2 & goal – goal της betshop.gr που προσφέρεται στο 4.60.

ΛανσκΛινζ - Τρενκβάλντερ Αντμίρα: Ματς του αυστριακού πρωταθλήματος. Ο 1 & goal – goal δίνεται από τη betshop.gr στο 4.30 κι είναι σούπερ απόδοση.
Ροβανιέμι – Σειναζόεν: Ματς του φινλανδικού πρωταθλήματος. Το 3.55 της betshop.gr στον άσο, μπορεί και να είναι «δώρο» διακοπών.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης