Θετική διάθεση στη Λίγκα, αλλά οι αποφάσεις θα ληφθούν την... Παρασκευή!

Θετική διάθεση στη Λίγκα, αλλά οι αποφάσεις θα ληφθούν την... Παρασκευή!

Δίχως τελική συμφωνία για NOVA και τις αλλαγές στο πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε η συζήτηση στο ΔΣ της Λίγκα - Οι 12 ομάδες ζήτησαν από τους Big 4 να πάρουν πάνω τους το ποσό της μείωσης που προτείνει η NOVA 

Θετική διάθεση στη Λίγκα, αλλά οι αποφάσεις θα ληφθούν την... Παρασκευή!
Ξανά όλα στον... αέρα στην Λίγκα. Τόσο για το θέμα του συμβολαίου της NOVA καθώς και για την προκήρυξη του πρωταθλήματος. Μετά από σχεδόν 3 ώρες κουβέντας συμφωνία μεταξύ των ομάδων δεν επήλθε.

Κρατάμε το στοιχείο της θετικής διάθεσης απ' όλους, από τους 4 μεγάλους και τους υπόλοιπους δηλαδή, για να βρεθεί η χρυσή τομή και για το τηλεοπτικό συμβόλαιο και για το μοίρασμα των χρημάτων αλλά και για τις αλλαγές που είναι να γίνουν. 

Κλείσιμο
Η διάθεση και το κλίμα συναίνεσης είναι σημαντικά, ωστόσο πρόοδος ώστε να φτάσουμε στο 100% σε όλα δεν προέκυψε. Συμφωνήθηκε να γίνει μία εκ νέου κουβέντα στην Super League την Παρασκευή και έτσι η αγωνία καλά κρατεί.

Πλέον η καυτή πατάτα πέρασε στα χέρια των 4 μεγάλων, καθώς αφού αναλύθηκαν τα νέα δεδομένα που προέκυψαν μετά τη χθεσινή συνάντηση με τη NOVA, οι υπόλοιπες 12 ομάδες ναι μεν είναι σύμφωνες σε γενικές γραμμές, αλλά ζήτησαν από Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ να επωμιστούν αυτοί το μεγαλύτερο μέρος της μείωσης του τηλεοπτικού συμβολαίου ενώ παράλληλα είναι αρνητικές στη μείωση των ομάδων από τις 16 σε 14 (κάτι που έχει ζητήσει η NOVA).

Αυτή η πρόταση θα μεταφερθεί στις διοικήσεις των BIG 4 και πλέον την ερχόμενη Παρασκευή θα βρεθούν όλοι μαζί για να πάρουν τις οριστικές αποφάσεις όπως επιβεβαίωσε στις δηλώσεις που έκανε κι ο πρόεδρος τους Ατρόμητου Γιώργος Σπανός.

«Μας μεταφέρθηκε από την πλευρά των εκπροσώπων των τεσσάρων ομάδων η τελική πρόταση μετά τις διαπραγματεύσεις με τη Νova», είπε αρχικά ο Γιώργος Σπανός για να προσθέσει

«Καταλήξαμε να αναβάλλουμε το σημερινό συμβούλιο μέχρι την Παρασκευή. Καταλήξαμε σε μια πρόταση προς τις μεγάλες ομάδες και είναι μια πρόταση που την θεωρούμε εφικτή. Οι εκπρόσωποι των τεσσάρων θα συζητήσουν την πρότασή μας με τους ιδιοκτήτες των μεγάλων και θα συζητήσουμε ξανά την Παρασκευή. Ελπίζω στο τέλος να πρυτανεύσει η λογική. Είναι εφικτή η πρόταση προς τους τέσσερις μεγάλους»

Οσο για την πρόταση;«Η γενική ιδέα είναι πως έχουμε ζητήσει την κατανόηση των μεγάλων ομάδων. Μιλάμε για πρόταση ενός έτους».

Περί μείωσης ομάδων ο Γιώργος Σπανός εξήγησε ότι κι αυτό θα συζητηθεί την Παρασκευή. «Για το θέμα των ομάδων της Λίγκας θα συζητηθεί την Παρασκευή. Δεν μας μεταφέρθηκε κάτι από την επιτροπή των τεσσάρων. Οι τέσσερις μεγάλοι το έθεσαν ως πρόταση για μείωση ομάδων. Θα συζητηθεί την Παρασκευή».

Οσο για το πρωτάθλημα και για το αν υπάρχει το ενδεχόμενο της αναβολής; «Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει κανονικά», ήταν το ξεκάθαρο σχόλιο του Γιώργου Σπανού.




Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης