Δυσκολεύει των Ερντίτς-Στοΐλκοβιτς, φουλάρει για εξτρέμ ο Παναθηναϊκός

Δυσκολεύει των Ερντίτς-Στοΐλκοβιτς, φουλάρει για εξτρέμ ο Παναθηναϊκός

Δύο μεταγραφές είναι στα σκαριά στον Παναθηναϊκό, με τους «πράσινους» να φουλάρουν για εξτρέμ και περιφερειακό επιθετικό. Δυσκολεύουν οι περιπτώσεις των Στοΐλκοβιτς και Ερντίτς. 

Δυσκολεύει των Ερντίτς-Στοΐλκοβιτς, φουλάρει για εξτρέμ ο Παναθηναϊκός
Σε αναζήτηση του... ιδανικού φορ είναι στον Παναθηναϊκό, που εξετάζουν αρκετές περιπτώσεις, αλλά ακόμα δεν έχουν καταλήξει στον εκλεκτό για την κορυφή της επίθεσης. 

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης εξετάζει ενδελεχώς όλες τις περιπτώσεις που βρίσκονται στη λίστα του και σε καμία περίπτωση δεν θα βιαστεί να πάρει αποφάσεις. 

Κλείσιμο
Δύο από τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι και έχουν γίνει γνωστά, είναι αυτά των Εντίτς και Στοΐλκοβιτς, με τις περιπτώσεις πάντως να έχουν κάποιες δυσκολίες. Όσον αφορά τον Τούρκο έγινε ταξίδι από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού στο Παρίσι για να κάνει επαφή με την πλευρά του παίκτη, αλλά θέλει ένα συμβόλαιο κοντά στο 1 εκ. ευρώ. 

Ο παίκτης, αρέσει στον Ουζουνίδη, αλλά δεν ενθουσιάζεται για να του δώσει ένα τόσο μεγάλο συμβόλαιο. Όσον αφορά τον Στοΐλκοβιτς, καλύπτει αυτά που θέλει ο προπονητής του Παναθηναϊκού, αλλά τον θέλει με τη μορφή δανεισμού, ενώ «αγκάθι» αποτελούν οι 800.000 ευρώ που είναι το συνολικό «κοστούμι» της απόκτησης του. 

Η έρευνα των «πρασίνων» για τον επιθετικό συνεχίζεται, ενώ φουλάρουν οι μηχανές για την απόκτηση εξτρέμ και περιφερειακού επιθετικού. 

Οι «πράσινοι» βρίσκονται στο τελικό στάδιο επαφών με εξτρέμ, ενώ προχωρημένες είναι και οι επαφές με περιφερειακό φορ και δεν αποκλείεται να υπάρξουν ονόματα τις επόμενες μέρες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης