Βίντεο: Πήραν την πρόκριση για τους «4»Γερμανία και Χιλή

Βίντεο: Πήραν την πρόκριση για τους «4»Γερμανία και Χιλή

Εξαιρετική η Γερμανία, επικράτησε 3-1 του Καμερούν και μαζί με τους Χιλιανούς που έμειναν στο 1-1 με την Αυστραλία βρέθηκε στα ημιτελικά του Confederations Cup

Βίντεο: Πήραν την πρόκριση για τους «4»Γερμανία και Χιλή
Η Γερμανία ήταν εξαιρετική, επικράτησε εύκολα του Καμερούν με 3-1 και πήρε την πρωτιά στον όμιλό της. Η Χιλή με την ισοπαλία 1-1 κόντρα στην Αυστραλία ακολούθησε στα ημιτελικά την ομάδα του Λεβ. Ετσι, την Τετάρτη η Πορτογαλία θα παίξει με τους Χιλιανούς και την Πέμπτη η Γερμανία θα αναμετρηθεί με το Μεξικό!


Γερμανία - Καμερούν 3-1 
Επειτα από ένα μέτριο α' μέρος η Γερμανία άνοιξε το σκορ στο 48' με ένα μαγικό τέρμα! Εξαιρετικός ο συνδυασμός Ντράξλερ -Ντεμιρμπάι και ο μέσος της Χοφενχάιμ με σουτάρα δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Οντόα. 
Κλείσιμο

Η ομάδα του Λεβ πίεσε και λίγο αργότερα θα μπορούσε να σκοράρει ακόμα ένα τέρμα, αλλά ο Ντεμιρμπάι αστόχησε. Το Video replay και ο διαιτητής τα έκαναν θάλασσα στο 64' με τον Ρολντάν να αποβάλλει λάθος παίκτη. Τελικώς ο Κολομβιανός επανέφερε στο ματς τον Σιάνι και έδειξε κόκκινη στον Μαμπουκά για το αντιαθλητικό μαρκάρισμα στον Τσαν. 

Η Γερμανία εκμεταλλεύθηκε το πλεονέκτημα και στο 66' ο Βέρνερ πέτυχε το πρώτο του γκολ με την Εθνική! Μπορεί το Καμερούν να απάντησε στο 78' με τον Αμπουμπακάρ (γλίστρησε η μπάλα από τα χέρια του Τερ Στέγκεν), αλλά ο επιθετικός της Λεψίας με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα διαμόρφωσε το 3-1! Ηταν η 100η νίκη σε 150 ματς για τον Λεβ, με τους Γερμανούς να μένουν αήττητοι στα 13 τελευταία παιχνίδια.



Χιλή – Αυστραλία 1-1
Ενας αναπληρωματικός έσωσε την παρτίδα για τη Χιλή, αφού ο Ροδρίγκες με το πρώτο του γκολ στην Εθνική χάρισε το βαθμό (1-1) στο ματς με την Αυστραλία κι έστειλε την ομάδα του στα ημιτελικά! 

Οι Αυστραλοί κόντρα στη ροή του ματς άνοιξαν το σκορ με τον Τροΐσι και ήθελαν ένα ακόμα γκολ για να βρεθούν στην επόμενη φάση τη διοργάνωσης. 

Ωστόσο, ο Ροδρίγκες μπήκε στο 46' και στο 67' πέτυχε το 1-1!  Οι Χιλιανοί θα μπορούσαν να κάνουν την ολική ανατροπή, ο Σάντσες έκανε υπέροχη προσπάθεια, αλλά ο Βάργκας δε σκόραρε! 


Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης