Βίντεο: Συνάντηση Μπερτομέου με τους παίκτες της Euroleague

Βίντεο: Συνάντηση Μπερτομέου με τους παίκτες της Euroleague

Πριν το συνέδριο με τους προπονητές της Euroleague, ο Τζόρντι Μπερτομέου είχε συνάντηση με αντιπροσωπεία παικτών. Ο Παπαπέτρου εκπροσώπησε τον Ολυμπιακό, απών ο Παναθηναϊκός

Βίντεο: Συνάντηση Μπερτομέου με τους παίκτες της Euroleague
Για τα θέματα που αφορούν την Euroleague και χρίζουν βελτίωσης μίλησε ο Τζόρντι Μπερτομέου με αντιπροσωπεία παικτών της διοργάνωσης στην Βαρκελώνη.

Μετά την νέα μορφή που πήρε ο θεσμός, ο ισχυρός άνδρας της ευρωπαϊκής διοργάνωσης κουβέντιασε τα ζητήματα που απασχολούν τους παίκτες, με στόχο την βελτίωσή τους.

Οι παίκτες, με τον Ιωάννη Παπαπέτρου να εκπροσωπεί τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό να... απουσιάζει, ενημερώθηκαν για το ενδιαφέρον του κοινού, το οποίο αυξήθηκε κατακόρυφα φέτος, αφού οι καλύτερες ομάδες πλέον αντιμετώπιζαν η μία την άλλη και για την στρατηγική και πολιτική της Euroleague.

Ο Μπερτομέου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είμαστε ικανοποιημένοι που είχαμε την ευκαιρία να εξηγήσουμε στους παίκτες τους συλλογικούς μας στόχους, να τους εμπλέξουμε στις δραστηριότητές μας και να ακούσουμε τις ανησυχίες τους, καθώς είναι το... κέντρο για την επιτυχία του θεσμού. Η σημασία τους θα αυξηθεί καθώς μεγαλώνει και η λίγκα και οι ομάδες, καθιστώντας αυτές τις συζητήσεις ακρογωνιαίο λίθο για το μέλλον, αυξάνοντας την συχνότητα και την φύση αυτής της σχέσης».

Μέσα στην ημέρα, ο Μπερτομέου έχει συνάντηση και με τους προπονητές των ομάδων.
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης