Παναθηναϊκός: Τελειώνει του Κολοβέτσιου, «παίζει» του Βάργκας

Παναθηναϊκός: Τελειώνει του Κολοβέτσιου, «παίζει» του Βάργκας

Ο Ρόναλντ Βάργκας βρίσκεται ακόμα στο κάδρο των Λυμπερόπουλου – Ουζουνίδη και το όνομα του είναι στη λίστα του Παναθηναϊκού

Παναθηναϊκός: Τελειώνει του Κολοβέτσιου, «παίζει» του Βάργκας
Το όνομα του Ρόναλντ Βάργκας «παίζει» ακόμα για τον Παναθηναϊκό, παρά το «πάγωμα» που υπήρχε το τελευταίο διάστημα με την περίπτωση του στο «τριφύλλι». Ο παίκτης, βρίσκεται στο στόχαστρο των Λυμπερόπουλου – Ουζουνίδη και δεν αποκλείεται όσο προχωράει η μεταγραφική περίοδος να παίξει ακόμα πιο δυνατά το όνομα του. 

Οι ενδοιασμοί που υπάρχουν αφορούν την αμυντική του συνέπεια, αλλά έχει άλλα προσόντα που καλύπτουν αυτή την... αδυναμία, όπως η ποιότητα και τα εξαιρετικά στημένα. 

Κλείσιμο
Ο Βάργκας βρίσκεται πάντα στη λίστα των «πρασίνων» με τις απαιτήσει του να είναι το βασικό εμπόδιο για την ενδεχόμενη μεταγραφή του. 

Από εκεί και πέρα, ο Δημήτρης Κολοβέτσιος θα είναι όπως όλα δείχνουν το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα των «πρασίνων». Ο Έλληνας στόπερ περιμένει την αποχώρηση του Τελάντερ, για την αποχώρηση του οποίου υπάρχει κινητικότητα. Για τον Δανό έχει βρεθεί ομάδα που ενδιαφέρεται και μόλις καταθέσει πρόταση και φύγει ο παίκτης, τότε θα τελειώσει οριστικά η περίπτωση Κολοβέτσιου. 

Παρά το γεγονός πως πρέπει να τελειώνουν οι αποδεσμεύσεις για να προχωρήσουν τα μεταγραφικά, ο Νίκος Λυμπερόπουλος συνεχίζει τις επαφές του με πιθανούς στόχους. Εκτός από τον Φερέιρα, ο «Λύμπε» έχει κάνει διερευνητικές επαφές και με άλλους παίκτες που είναι κυρίως ελεύθεροι, αλλά και με παίκτες που το συμβόλαιο τους λήγει σε έξι μήνες ή ένα χρόνο.

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης