Φιλικές ματσάρες με… έμφαση στα γκολ!

Φιλικές ματσάρες με… έμφαση στα γκολ!

Τέσσερα δυνατά φιλικά παιχνίδια μεταξύ εθνικών ομάδων στην Ευρώπη, ματς για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018 στην Κεντρική Αμερική, το κύπελλο Ασίας και το φινλανδικό πρωτάθλημα, συνθέτουν ένα ελκυστικό κουπόνι, όπου η έκπληξη παραμονεύει.

Φιλικές ματσάρες με… έμφαση στα γκολ!
Νορβηγία – Σουηδία: Φιλικό παιχνίδι, που θα γίνει στο Όσλο, ανάμεσα σε δυο ομάδες που έχουν τεράστια διαφορά δυναμικότητας με τους Σουηδούς να είναι κλάσεις καλύτεροι. Οι Νορβηγοί που δεν έχουν καμία ελπίδα πρόκρισης στα τελικά του Μουντιάλ, συνήλθαν την περασμένη Κυριακή, όταν έφεραν εντός έδρας 1-1 με την Τσεχία, για τα προκριματικά του Μουντιάλ. Η Σουηδία νίκησε 2-1 τη Γαλλία στην Στοκχόλμη, επίσης για τα προκριματικά, συμπληρώνοντας τέσσερις σερί νίκες. Κι οι δυο ομάδες, ωστόσο, θα έχουν αρκετούς αναπληρωματικούς. Δεν παίζει ο Μάρκους Μπεργκ. Η λογική λέει να παίξουμε τα 2-3 γκολ της betshop.gr στο 2.00.

Κλείσιμο
Ρουμανία – Xιλή: Φιλικό ματς που θα γίνει στο Κλουζ της Ρουμανίας. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ήττες 3-1 από την Πολωνία στη Βαρσοβία και ξέχασαν τι σημαίνει νίκη στα τελευταία πέντε ματς. Οι Χιλιάνοι πήραν ισοπαλία 1-1 από τη Ρωσία σε φιλικό την περασμένη Παρασκευή στη Μόσχα. Κι οι δυο ομάδες θα παίξουν με αρκετούς αναπληρωματικούς. Δεν παίζει ο Αλέξις Σάντσεζ για τη Χιλή. Η λογική λέει να ποντάρουμε στο goal-goal της betshop.gr στο 1.90.

Κολομβία – Καμερούν: Φιλικό παιχνίδι που θα γίνει σε ουδέτερο έδαφος, την ισπανική πόλη Χετάφε. Κι οι δυο ομάδες είναι σε εξαιρετική κατάσταση, καθότι η Κολομβία προέρχεται από ένα «φιλικό» 2-2 με την Ισπανία στη Μούρθια, ενώ το Καμερούν νίκησε 1-0 το Μαρόκο για το κύπελλο εθνών Αφρικής στο Γιαουντέ. Η λογική λέει να ποντάρουμε στο over 2.5 & goal-goal της betshop.gr στο 2.20.

Γαλλία – Αγγλία:
Μεγάλο φιλικό ματς που θα γίνει στο Παρίσι κι είναι δύσκολο στην πρόβλεψη. Οι Γάλλοι δεν είναι και στα καλύτερά τους. Στα τρία τελευταία ματς έχασαν 2-0 στην έδρα τους από την Ισπανία, μετά - επίσης εντός έδρας - διέλυσαν 5-0 την Παραγουάη, αλλά την περασμένη Παρασκευή έχασαν 2-1 από τη Σουηδία στην Στοκχόλμη, για τα προκριματικά του Μουντιάλ. Βέβαια, δέχτηκαν το δεύτερο γκολ από τραγικό λάθος του γκολκίπερ Γιορίς, αλλά η ήττα είναι ήττα. Οι Άγγλοι, επίσης εξέπληξαν τους παίκτες του στοιχήματος το περασμένο Σάββατο. Στρίμωξαν τους Σκωτσέζους στη Γλασκώβη, προηγήθηκαν 1-0, στην συνέχεια δέχτηκαν δυο γκολ από εκτελέσεις φάουλ και στην εκπνοή ισοφάρισαν σε 2-2. Η λογική λέει να προτιμήσουμε το goal-goal της betshop.gr στο 1.95.

ΤΑ… ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ

Παναμάς – Ονδούρες: Προκριματικά του Μουντιάλ 2018. Παίζουμε τον άσο της betshop.gr στο 1.90.
Κόστα Ρίκα - Τρινιταντ – Τομπάγκο: Προκριματικά του Μουντιάλ 2018. Ποντάρουμε στον άσο ημίχρονο – άσο τελικό της betshop.gr στο 1.70.

Τατζικιστάν – Φιλιππίνες: Κύπελλο Ασίας. Ποντάρουμε στον άσο της betshop.gr στο 1.95.
Ελσίνκι – JJK: Φινλανδικό πρωτάθλημα. Ποντάρουμε στο over 2.5 & no goal της betshop.gr στο 2.55.
Κουόπιο – Βάασα: Θα παίξουμε το under της betshop.gr στο 1.50.


ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ

Παλαιστίνη – Oμάν: Κύπελλο Ασίας. Παίζουμε το Χ της betshop.gr στο 3.00.
HIFK – Σειναζόεν: Πρωτάθλημα Φινλανδίας. Παίζουμε τον άσο της betshop.gr στο 3.25.
Κέμι – Μάριεχαμν: Ποντάρουμε στο 2 & goal-goal της betshop.gr στο 4.50. Έστω κι ένα ευρώ.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης