Βίντεο: Ο Ντεφούρ και τα... δίχτυα του Ολυμπιακού σε Ολλανδία

Βίντεο: Ο Ντεφούρ και τα... δίχτυα του Ολυμπιακού σε Ολλανδία

Τα... εμπόδια στην υπόθεση για Ντεφούρ για Ολυμπιακό παραμένουν αρκετά ενώ στο Λιμάνι τσεκάρουν και την αγορά της Ολλανδίας και μέσους από την Φέγενορντ, όπως τον Βεϊνοβιτς

Βίντεο: Ο Ντεφούρ και τα... δίχτυα του Ολυμπιακού σε Ολλανδία
Η Μπέρνλι συνεχίζει να έχει ιδιαίτερα μεγάλες αξιώσεις για την παραχώρηση του Ντεφούρ σε ευρωπαϊκή ομάδα ή αλλού. Αξιώσεις που ξεπερνούν και τα 5 και ίσως και τα 6 εκατ. ευρώ.
 
Προς το παρόν η πιθανότητα δανεισμού του έμπειρου άσου με οψιόν αγοράς παραμένει άκρως απαγορευτική. Προφανώς όμως πλην του Ντεφούρ (σ.σ. που διαρρέει πως έχει και κρούσεις και από Σαουδική Αραβία και άλλες αραβικές χώρες με πολύ καλά λεφτά) ο Ολυμπιακός... κυνηγάει και άλλες περιπτώσεις.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ολλανδία, στο Λιμάνι κοιτάζουν ξανά έντονα και την ολλανδική αγορά και ιδίως παίκτες από την πρωταθλήτρια Φέγενορντ. Υποθέσεις σαν του Μάρκο Βεϊνοβιτς. Στα 27 του χρόνια ο διεθνής Ολλανδός με βοσνιακές ρίζες μέσος, μπορεί να παίξει ως αμυντικός, κεντρικός χαφ αλλά σε πιο ελεύθερη θέση πίσω από τον φορ. Το συμβόλαιό του με την Φέγενορντ εκπνέει το 2019 και η χρηματιστηριακή του αξία κυμαίνεται στα 2 με 3 εκατ. ευρώ. Πέρυσι έπαιξε σε 13 αγώνες και έβαλε 6 γκολ. Έχει τίτλους στην Ολλανδία αλλά και παρουσίες στις μικρές Εθνικές της χώρας. Με βάση τις υπάρχουσες πηγές το όνομά του έχει πέσει στο τραπέζι για την ενίσχυση του κέντρου του Ολυμπιακού και δεν αποκλείεται να γίνουν και πιο προχωρημένες επαφές στο επόμενο διάστημα. Για τον Βεϊνοβιτς πάντως ο Ουσίγιος έχει εικόνα. Ξέρει ιδιαίτερα καλά τον παίκτη.


Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης