Ολυμπιακός: Ο Χουσίγιος φέρνει και προπονητή

Ολυμπιακός: Ο Χουσίγιος φέρνει και προπονητή

Ο Αργεντινός εκτός από χρέη αθλητικού διευθυντή θα αναλάβει και ένα μέρος των αρμοδιοτήτων του Γιάννη Βρέντζου, ενώ αυτός εξετάζει και τα δεδομένα για τον επόμενο προπονητή της ομάδας - Αναμένονται κι άλλες εσωτερικές αλλαγές μέχρι την Δευτέρα

Ολυμπιακός: Ο Χουσίγιος φέρνει και προπονητή
Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Αργεντινό Αρμάντο Μάριο Χουσίγιος, που αναλαμβάνει χρέη Αθλητικού Διευθυντή, ωστόσο ,από τα χέρια του Αργεντινού θα περνάει και ένα μέρος των αρμοδιοτήτων που είχε ο Γιάννης Βρέντζος, ο οποίος αναλαμβάνει ρόλο στη Νότιγχαμ Φόρεστ. Επίσης, ο Χουσίγιος θα φροντίσει να αναδιαρθρώσει και το τμήμα scout, που ήταν υπό την εποπτεία του Χουάνχο Λορένθο.

Όσον αφορά στον Φρανσουά Μοντέστο, θα παραμείνει επικεφαλής της πρώτης ομάδας και ενώ μέχρι τη Δευτέρα αναμένεται να ανακοινωθούν κι άλλες εσωτερικές αλλαγές.

Κλείσιμο
Το δεδομένο είναι πάντως, πως ο Χουσίγιος θα είναι ένας άνθρωπος που θα έχει δύναμη στην ομάδα και από εκείνον θα διευθετούνται τα σημαντικότερα ζητήματα της ομάδας, όπως είναι αυτό του προπονητή. 

Το συγκεκριμένο κομμάτι το εξετάζει εδώ και μία εβδομάδα οπότε δεν αποκλείεται να στραφεί και πάλι σε πρόσωπο από την Ισπανία ο Ολυμπιακός. Ενας από τους προπονητές που εκτιμά είναι ο Μίτσελ και ενώ ο Πελεγκρίνο δεν έχει βρει ακόμα ομάδα. Η Ισπανία λοιπόν μπορεί να αποκτήσει ξανά τον πρώτο λόγο για προπονητή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης