Γιουβέντους – Ρεάλ: Τελικός για όλες τις…τσέπες!

Γιουβέντους – Ρεάλ: Τελικός για όλες τις…τσέπες!

Ο μεγάλος τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα στη Γιουβέντους και τη Ρεάλ Μαδρίτης, πολλά ενδιαφέρονται φιλικά ματς μεταξύ εθνικών ομάδων λίγο πριν από τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018, το ελβετικό πρωτάθλημα που πάντα κρύβει εκπλήξεις, αλλά κι επιλεγμένα παιχνίδια από τη Σουηδία, είναι μια καλή βάση για να παίξουμε έξυπνα και με έμπνευση, με προορισμό το ταμείο. Όπως πάντα οι καλύτερες αποδόσεις «παίζουν μπάλα» στη betshop.gr.

Η «αυλαία» σε πρωταθλήματα και Κύπελλα... υπόσχονται κέρδη!

Γιουβέντους – Ρεάλ Μαδρίτης: Είναι ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ που θα γίνει στο Κάρντιφ. Κομπλέ θα παραταχτεί η Γιουβέντους, ο Πέπε θα είναι απών για τη Ρεάλ. Ιδιαιτερότητα του τελικού, είναι πως οι Κεντίρα και Ιγκουαϊν της Γιούβε έχουν φορέσει τη φανέλα της Ρεάλ. Κλείνει κάπου ο τελικός; Ναι, προς τη Ρεάλ, αλλά μόνο θεωρητικά. Σκληρή άμυνα έχει η Γιουβέντους, αλλά και Ντιμπάλα, Ιγκουαίν στην επίθεση. Σούπερ επίθεση η Ρεάλ, αλλά και κενά στην άμυνα. Η λογική λέει να ποντάρουμε στο goal-goal της betshop.gr στο 1.95.

Κλείσιμο

Ιρλανδία – Ουρουγουάη: Φιλικό ματς που θα γίνει στο Δουβλίνο. Η Ιρλανδία έχασε καθαρά 3-1 από το Μεξικό την περασμένη Πέμπτη σε φιλικό που έγινε στο Νιού Τζέρσεϊ των ΗΠΑ. Η λογική λέει να παίξουμε το goal-goal της betshop.gr στο 1.95.

Λουξεμβούργο – Αλβανία: Είναι δύσκολο ματς. Οι Αλβανοί είναι ανώτερο μέγεθος, αλλά οι Λουξεμβούργιοι έκαναν τεράστια πρόοδο τα τελευταία χρόνια. Γι αυτό και δεν θα πάρουμε ρίσκο να προτείνουμε νικητή και θ’ αρκεστούμε στο goal-goal της betshop.gr στο 1.95.

Ολλανδία – Ακτή Ελεφαντοστού: Για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο, θα το παίξουμε στο goal-goal, το οποίο η betshop.gr πληρώνει στο 2.00. Οι Ολλανδοί έκαναν πολύ καλή εμφάνιση και νίκησαν 2-1 μέσα στο Μαρόκο την περασμένη Τετάρτη.

Σιόν – Γκρασχόπερς: Είναι κι οι δυο ομάδες του over και γι αυτό δεν αποτελεί και μεγάλο ρίσκο να ποντάρουμε στα 4-5 γκολ, τα οποία η betshop.gr πληρώνει στο 2.85.

Ελφσμποργκ – Χάκεν: Σουηδικό πρωτάθλημα, το οποίο, όπως είναι γνωστό, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Στα τελευταία δυο ματς η γηπεδούχος έδειξε ότι βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση από την φιλοξενούμενη κι η λογική λέει να ποντάρουμε στον άσο της betshop.gr στο 2.20, που είναι πολύ καλή απόδοση.

ΤΑ… ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ

Βόρεια Ιρλανδία – Ν. Ζηλανδία: Παίζουμε τον άσο ημίχρονο – άσο τελικό στο 2.55 της betshop.gr.

Γαλλία – Παραγουάη: Να κερδίζει η Γαλλία και στα δυο ημίχρονα, η betshop.gr το πληρώνει στο 2.70 και δεν το αφήνουμε με τίποτα.

Νικαράγουα – Βολιβία: Το διπλό της betshop.gr στο 1.85 είναι μια χαρά.

Βαντούζ – Τουν: Ποντάρουμε στο διπλό της betshop.gr στο 1.95.

Γιουνγκ Μπόις – Λωζάνη: Ο άσος ημίχρονο – άσος τελικό πληρώνεται από τη betshop.gr στο 2.30.

Καλμάρ – Έρεμπρο: Παίζουμε το under της betshop.gr στο 1.90.

Χάμαρμπι – Τζουγκάρντεν: Ποντάρουμε στο over 2.5 & goal-goal της betshop.gr στο 2.20.

Οστερσουντς – Σούντσβαλ: Ο 1 & no goal δίνεται από τη betshop.gr στο 2.15. Όχι κι άσχημα.

Γιόνσεπινγκ – Μάλμε: Το διπλό της betshop.gr στο 1.70 είναι μια χαρά.

Νόρκεπινγκ – Γκέτεμποργκ: Ο άσος της betshop.gr στο 2.00 είναι μια χαρά απόδοση και τον προτιμούμε.

Αθλέτικ Γιουνάιτετ - AIK Στοκχόλμης: Το διπλό πληρώνεται από τη betshop.gr στο 1.60.


ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ

ΗΠΑ – Βενεζουέλα: Ο 1& goal-goal στο 4.45 της betshop.gr παίζεται έστω κι ένα ευρώ.

Πορτογαλία – Κύπρος: Το over 2.5 & no goal της betshop.gr στο 3.05 είναι «δώρο».

Βασιλεία - Σεν Γκάλεν: Ο 1 & goal-goal προσφέρεται στο 2.30 και το προτιμούμε χωρίς δεύτερη σκέψη. Η Βασιλεία είναι μακράν η κορυφαία ομάδα στην Ελβετία.

Λουγκάνο – Λουκέρνη: Έτσι από έμπνευση, παίζουμε το 7.25 της betshop.gr να σκοράρουν οι δυο ομάδες και στα δυο ημίχρονα.

Σίριους – Χάλμσταντ: Ο 1 & under 2.5 πληρώνεται από τη betshop.gr στο 4.75.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης