Στους τελικούς του ΝΒΑ οι Καβαλίερς με «ιστορικό» Λεμπρόν

Στους τελικούς του ΝΒΑ οι Καβαλίερς με «ιστορικό» Λεμπρόν

Οι Καβαλίερς επικράτησαν στο Game 5 τους Σέλτικς με 135-102 και προκρίθηκαν στους τελικούς του ΝΒΑ όπου περιμένουν οι Ουόριορς

Στους τελικούς του ΝΒΑ οι Καβαλίερς με «ιστορικό» Λεμπρόν
Το εισιτήριο για τους τελικούς του ΝΒΑ πήραν οι Καβαλίερς, που έφτασαν στο 4-1 απέναντι στους Σέλτικς, μετά τη νίκη τους στο Game 5 με 135-102, έχοντας φυσικά τον ΛεΜπρόν Τζέιμς να γράφει ιστορία! Εκτός από το γεγονός πως πλέον είναι ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία των playoffs στο ΝΒΑ, o «βασιλιάς» έγινε ο πρώτος παίκτης που θα συμμετάσχει σε 7 σερί τελικούς, μετά τον Μπιλ Ράσελ που είχε πετύχει κάτι αντίστοιχο με τους Σέλτικς από 1959 μέχρι το 1966.

Ο ΛεΜπρόν, ήταν ο πρωταγωνιστής των Καβαλίερς, καθώς σταμάτησε στους 35 πόντους, έχοντας και 8 ριμπάουντ, ενώ μοίρασε άλλες τόσες ασίστ. Τον ακολούθησε ο Ίρβινγκ που έμεινε στους 24 πόντους, ενώ 15 σημείωσε ο Λαβ.

Κλείσιμο
Για τους Σέλτικς, που δεν κατάφεραν να μειώσουν την σειρά και αποκλείστηκαν χωρίς τον τραυματία Τόμας, ξεχώρισε ο Μπράντλεϊ με 23 πόντους. Πλέον, στους τελικούς οι Καβαλίερς θα συναντήσουν για ακόμα μια χρονιά τους Ουόριορς, οι οποίοι τους περίμεναν εδώ και μερικές μέρες.

Τα δωδεκάλεπτα: 27-43, 47-65, 64-99, 102-135




Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης