ΑΕΚ: Νέο συμβόλαιο για Πατίτο

ΑΕΚ: Νέο συμβόλαιο για Πατίτο

Νέο διετές συμβόλαιο, με ελαφρώς μειωμένες απολαβές, πρόσφερε η ΑΕΚ στον Πατίτο και εξελίξεις αναμένονται τις προσεχείς ημέρες

ΑΕΚ: Νέο συμβόλαιο για Πατίτο
Ο Αργεντίνος εξτρέμ είχε υπογράψει συμβόλαιο για 1+1 χρόνια το περασμένο καλοκαίρι, με την Ενωση να έχει την οψιόν ανανέωσης του. Η προαιρετική ανανέωση του συμβολαίου του για ακόμη ένα χρόνο θα γινόταν υποχρεωτική αν ο Πατίτο έπαιζε στο 70% των φετινών αγώνων αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε, πράγμα που σημαίνει ότι οι Κιτρινόμαυροι θα μπορούσαν να τον αφήσουν ελεύθερο. Η πρόθεση τους, όμως, είναι διαφορετική.

Η ΑΕΚ προχώρησε στην κατάθεση πρότασης στον Αργεντίνο για νέο διετές συμβόλαιο, προσφέροντας του έτσι μεγαλύτερη ασφάλεια σε σχέση με το «+1» που προβλέπει ως ανανέωση το υπάρχον, με μικρότερες όμως ετήσιες απολαβές από τις 500.000 ευρώ που παίρνει τώρα. Ο λόγος, προφανώς, είναι ότι ο Πατίτο δεν έχει πείσει σε απόλυτο βαθμό με τις εμφανίσεις του, αν και στα Σπάτα πιστεύουν ότι η δεύτερη σεζόν, έχοντας πια προσαρμοστεί, θα είναι καλύτερη.

Κλείσιμο
Ανάμεσα στις δύο πλευρές, μάλιστα, έχουν ήδη γίνει οι πρώτες συζητήσεις και προσεχώς αναμένονται εξελίξεις, με δεδομένο ότι στο Μεξικό έγραψαν πριν λίγες μέρες ότι ο Πατίτο ενδιαφέρει και την Μοντερέι.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης