Μέχρι τέλος Μαΐου κλείνει τεχνικό ο Ολυμπιακός

Μέχρι τέλος Μαΐου κλείνει τεχνικό ο Ολυμπιακός

Οι Πειραιώτες περιμένουν να τελειώσουν τα περισσότερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα

Μέχρι τέλος Μαΐου κλείνει τεχνικό ο Ολυμπιακός
Από μεριάς των Πειραιωτών προκύπτει πως επειδή αυτό το Σαββατοκύριακο τελειώνουν τα πιο πολλά πρωταθλήματα στην Ευρώπη έχουν την διάθεση να περιμένουν και άλλο για το θέμα προπονητή. 

Από τα μέσα της άλλης εβδομάδας ο Ολυμπιακός θα φουλάρει για τα καλά και θα κλείσει τον επόμενο τεχνικό του. Παράλληλα ότι μέχρι τα τέλη Μαϊου θα έχει γίνει το deal και θα έχει ανακοινωθεί ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού. 

Κλείσιμο
Προφανώς και αυτή η εξέλιξη δείχνει πως στο Λιμάνι αναμένουν τα νεότερα κυρίως από Ισπανία και Γαλλία αλλά και από Πορτογαλία και Αγγλία...

Στην ομάδα του Ολυμπιακού συνεχίζονται οι επαφές για το θέμα του προπονητή, δίχως να έχει προκύψει ακόμα... κλεισμένη και τελειωμένη περίπτωση. Η ισπανική σχολή έδειξε να έχει πάρει προβάδισμα από την γαλλική αλλά και αυτό σχετικό είναι καθώς οι ισορροπίες και τα δεδομένα αλλάζουν ανάλογα με την έκβαση των διαπραγματεύσεων. Οι άνθρωποι των πρωταθλητών Ελλάδας θέλουν να κάνουν την καλύτερη δυνατή επιλογή. Μία προπονητική επιλογή που θα μπορέσει να τους ανεβάσει επίπεδο. Υπάρχουν πολύ εύκολες περιπτώσεις τεχνικών και προσιτές, που όμως δεν παρέχουν τις... εγγυήσεις που θέλουν και δεν είναι από το πάνω ράφι. 

Σε αυτήν την περίπτωση παρότι ο χρόνος πιέζει στον Ολυμπιακό είναι αναγκασμένοι να ρισκάρουν για να κλείσουν έναν τεχνικό εγνωσμένης αξίας που θα μπορέσει να τους οδηγήσει στη νέα χρονιά με τον πλέον ενδεδειγμένο τρόπο αλλά και να τους επαναφέρει στην φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Από εκεί και πέρα πάντως η λίστα των υποψηφίων για τον πάγκο θα μεγαλώσει.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης