«Σφάζονται» Γιουνάιτεντ και Σίτι για Ντόλμπεργκ

«Σφάζονται» Γιουνάιτεντ και Σίτι για Ντόλμπεργκ

Στο στόχαστρο των ομάδων του Μάντσεστερ φέρεται να βρίσκεται ο Κάσπερ Ντόλμπεργκ του Άγιαξ για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης

«Σφάζονται» Γιουνάιτεντ και Σίτι για Ντόλμπεργκ
Ο Κάσπερ Ντόλμπεργκ έχει φέρει αναβρασμό στη πόλη του Μάντσεστερ καθώς αναμένεται να γίνει μεγάλη μάχη ανάμεσα σε «κόκκινους διάβολους» και «πολίτες» για την απόκτηση του. 

Ο 19χρονος Δανός επιθετικός ανήκει στον Άγιαξ και δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Αίαντα μέχρι το 2021 ωστόσο η προοπτική της Πρέμιερ Λιγκ θα τον βάλει σε σκέψεις, καθώς θα του δώσει την ευκαιρία να κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του. 

Κλείσιμο
Ο Ντόλμπεργκ μετράει 43 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις με τον Άγιαξ, έχοντας 27 στο πρωτάθλημα με 14 γκολ και 6 ασίστ ενώ είχε και 2 συμμετοχές στο Κύπελλο. Επίσης είναι από τους ποδοσφαιριστές που έχουν ξεχωρίσει στην ευρωπαϊκή πορεία του Άγιαξ που έχει φτάσει στα ημιτελικά του Europa League όπου θα αντιμετωπίζει τη Λιόν. 

Ο επιθετικός του Άγιαξ έχει αγωνιστεί συνολικά σε 14 ευρωπαϊκά παιχνίδια με τα 4 να είναι στα προκριματικά του Champions League. Ο Ντόλμπεργκ έχει σκοράρει 5 τέρματα ενώ έχει μοιράσει και 2 ασίστ. 

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης