Κόντε: «Το πρωτάθλημα με την Τσέλσι καλύτερο από τα τρία με την Γιούβε»

Κόντε: «Το πρωτάθλημα με την Τσέλσι καλύτερο από τα τρία με την Γιούβε»

Ο Αντόνιο Κόντε ρωτήθηκε αν η κατάκτηση της Premier League θα είναι ό,τι καλύτερο έχει κάνει σαν προπονητής και συμφώνησε ότι θα είναι η κορυφαία στιγμή στην καριέρα του ξεχνώντας την Γιουβέντους

Κόντε: «Το πρωτάθλημα με την Τσέλσι καλύτερο από τα τρία με την Γιούβε»
Ο Ιταλός τεχνικός κατέκτησε 3 πρωταθλήματα στην πατρίδα του με την Γιουβέντους πριν αναλάβει την Εθνική Ιταλίας πριν 3 χρόνια και από φέτος το καλοκαίρι την Τσέλσι. 

Ωστόσο όπως έδειξε με τα λεγόμενα του το παρελθόν είναι… παρελθόν κι ο ίδιος απολαμβάνει περισσότερο από κάθε άλλη φορά την εμπειρία του στο Νησί με την Τσέλσι.

Κλείσιμο
«Ναι, θα είναι σίγουρα ό,τι καλύτερο έχω κάνει στην καριέρα μου» είπε ο Ιταλός, που είναι στον... δρόμο για να κάνει double στο Νησί. «Το να κατακτήσεις τον τίτλο στην Αγγλία είναι κάτι εκπληκτικό, για τον προπονητή, τους παίκτες και το κλαμπ. Το να πάρεις τίτλο στην Αγγλία σήμερα δεν είναι εύκολο, η κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι κάτι δύσκολο, οπότε πρέπει να είμαστε περήφανοι για τη δουλειά μας. Είναι μια καλή σεζόν, αν θέλουμε να γίνει φανταστική πρέπει να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Αυτό θα είναι καθοριστικό» ήταν τα λόγια του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης