Βίντεο: Γλίτωσε την ήττα στο τελευταίο λεπτό η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Βίντεο: Γλίτωσε την ήττα στο τελευταίο λεπτό η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Στο 94' ο Ζλάταν με πέναλτι ισοφάρισε 1-1 την Εβερτον και με την 9η ισοπαλία της στο Ολντ Τράφορντ η Γιουνάιτεντ διατήρησε ελπίδες για σεντόνι. Σούπερ η Λέστερ

Βίντεο: Γλίτωσε την ήττα στο τελευταίο λεπτό η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Ο Κούμαν βρέθηκε λίγα δεύτερα  από το να γράψει ιστορία, ωστόσο ο Γουίλιαμς του χάλασε το ρεκόρ και ο Ολλανδός δεν έγινε ο πρώτος μάνατζερ στην Premier League με τρεις διαδοχικές νίκες στο Ολντ Τράφορντ. Ο Ζλάταν στις καθυστερήσεις ισοφάρισε 1-1 την Εβερτον και η Γιουνάιτεντ με την 9η εντός έδρας ισοπαλία έμεινε ζωντανή στη μάχη για το σεντόνι. 
 
Η Μάντσεστερ μπήκε πιο δυνατά στο ματς, αλλά η Εβερτον ήξερε τον τρόπο να αμυνθεί. Αλλωστε, ο Γιαγκέλκα φρόντισε να κόψει εξαιρετικά τον Ράσφορντ στο 7ο λεπτό. Τα Ζαχαρωτά έπαιξαν ιδανικά τις αντεπιθέσεις και στο 21' είχαν τη μεγάλη ευκαιρία να σκοράρουν, αλλά το ωραίο σουτ του Μιραλάς έδιωξε σωτήρια ο Ντε Χέα. Ωστόσο, στο επόμενο λεπτό ήρθε το... σοκ για τους γηπεδούχους. Ο Γουίλιαμς πήρε ανενόχλητος την κεφαλιά, ο Ρόχο ήταν... εκτός γηπέδου και ο Γιαγκέλκα με ωραίο γυριστό πλασέ νίκησε και τον Ντε Χέα που έχει μερίδιο ευθύνης. Ετσι, ο αμυντικός των φιλοξενούμενων έσπασε... κατάρα 703 ημερών χωρίς τέρμα!

Κλείσιμο
Η Γιουνάιτεντ προσπάθησε να αντιδράσει και στο 30 έχασε μοναδική ευκαιρία να σκοράρει.  Φαουλάρα του Μπλιντ, έδιωξε εντυπωσιακά ο Ρόμπλες, ενώ στη συνέχεια ο Ερέρα έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι! Η Μάντσεστερ συνέχισε την πίεση και στο 39' ο Ρόμπλες είχε ακόμα μια μεγάλη επέμβαση στο σουτ του Ερέρα. Εξάλλου, από την αποχώρηση του Σερ Αλεξ Φέργκιουσον κι έπειτα η  Μάντσεστερ είχε γυρίσει μόλις μια φορά ματς που έχανε στο ημίχρονο στο Ολντ Τράφορντ. 

Ο Μουρίνιο πέρασε τον Πογκμπά στο ματς στη θέση του Κάρικ και στο 55ο λεπτό ο Γάλλος άγγιξε το γκολ, αλλά από την κεφαλιά του η μπάλα βρήκε το δοκάρι. Η Γιουνάιτεντ πίεσε, ωστόσο ήταν ευάλωτη αμυντικά και σε δυο περιπτώσεις χρειάστηκαν οι σωστές τοποθετήσεις των Ερέρα, Μπαϊγί για να την κρατήσουν στο ματς. Στο 71' είχαμε τη φάση που σημάδεψε το ματς. Ο Ερέρα έκανε τη σέντρα, ο Ζλάταν με εξαιρετική κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά δεν πρόλαβε να πανηγυρίσει, αφού το γκολ ακυρώθηκε λανθασμένα ως οφσάιντ. Η Μάντσεστερ προσπαθούσε με σέντρες για τον Σουηδό και τον Φελαϊνί να βρει το γκολ, αλλά μάταια... Η λύση όμως ήρθε στις καθυστερήσεις! Ο... ξεχασμένος Σο έκανε το σουτ, ο Γουίλιαμς σε ρόλο γκολκίπερ έδιωξε με το χέρι και αποβλήθηκε! Ο Ιμπραΐμοβιτς δεν αστόχησε και με την 9η ισοπαλία της στο Ολντ Τράφορντ η Γιουνάιτεντ διατήρησε ελπίδες για σεντόνι. 



Απαγγέλλει Σέξπιρ η Λέστερ

Το είχε κάνει η Τότεναμ το 2004. Η Λέστερ έγινε λοιπόν μόλις η δεύτερη ομάδα στην Premier League που έκανε πέντε σερί ήττες και στο καπάκι πέντε σερί νίκες. Το 2-0 επί της Σάντερλαντ ήταν η πέμπτη διαδοχική επιτυχία και για τον Κρεγκ Σέξπιρ και μόνο οι Πεπ Γκουαρδιόλα (Σίτι), Κάρλο Αντσελότι (Τσέλσι) έχουν κάνει ντεμπούτο στην κατηγορία με περισσότερα τρίποντα (αμφότεροι έξι). Και στα δύο γκολ η ασίστ ήταν του Ομπράιτον. Πρώτα σκόραρε με κεφαλιά ο Σλιμανί (69') και έπειτα με πλασέ ο Βάρντι (78'), στέλνοντας τους πρωταθλητές στο +9 από την επικίνδυνη ζώνη, με τους ηττημένους να παραμένουν ουραγοί στο -8 από την παραμονή.


Νίκη παραμονής!

Τεράστιο βήμα παραμονής για την Μπέρνλι, η οποία επικράτησε 1-0 της Στόουκ και βρέθηκε στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη. Επιστροφή στις επιτυχίες για τους γηπεδούχους, που πήραν το τρίποντο χάρη στο γκολ του Μπόιντ. Βέβαια, λίγο νωρίτερα, οι φιλοξενούμενοι είχαν καλές ευκαιρίες με τους Άνταμ και Αρναούτοβιτς. Ο Κράουτς έγινε επικίνδυνος για τη Στόουκ, αλλά δεν είχε την ουσία να χαρίσει το βαθμό στην ομάδα του. 

Ανάσα για Ματσάρι

Η θέση του Βάλτερ Ματσάρι παρουσιαζόταν πολύ επισφαλής από τον αγγλικό τύπο και ο Ιταλός είδε τη θετική αντίδραση από τους παίκτες του. Η Γουότφορντ κέρδισε με 2-0 την Γουέστ Μπρομ και μπορεί να αισθάνεται πιο άνετη στη βαθμολογία. Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή από το ξεκίνημα και από τη στιγμή που βρήκαν το γρήγορο γκολ με τον Νιανγκ στο 13’, τα πάντα πήραν το δρόμο τους. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν μόνο στην αντεπίθεση, θα μπορούσαν να είχαν ισοφαρίσει, όμως θα ήταν άδικο για την Γουότφορντ. Στο 49΄ο Ντίνι έκανε το 2-0 έπειτα από ασίστ του Νιανγκ, όμως στο 65’ ο βαθμός δυσκολίας ανέβηκε, καθώς ο Μπρίτος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη. Οι γηπεδούχοι, όμως, άντεξαν και έφτασαν στη δεύτερη συνεχόμενή τους νίκη.

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης