«Πατέρα συγχώρεσέ με»! Το συγκλονιστικό γράμμα του γιου του Μόντσι

«Πατέρα συγχώρεσέ με»! Το συγκλονιστικό γράμμα του γιου του Μόντσι

Οσο και να σε αγαπάω, ξέρω ότι τώρα δεν θα είσαι εκεί να αγκαλιάζομαστε έπειτα από κάθε γκολ της Σεβίλλης». Ο Αλεχάντρο εκφράζει στον πατέρα του το απόλυτο ποδοσφαιρικό συναίσθημα

«Πατέρα συγχώρεσέ με»! Το συγκλονιστικό γράμμα του γιου του Μόντσι
Ο Μόντσι αποχωρεί από την Σεβίλλη για την περιπέτεια της Ρόμα και κανείς στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει την απώλεια του ανθρώπου που έβαλε την ομάδα στο κάδρο των μεγάλων της Ευρώπης. Και ακόμα περισσότερο αυτό ισχύει για τον γιο του. Γεμάτος απορίες και λύπη, ο Αλεχάντρο έγραψε ένα συγκλονιστικό γράμμα γεμάτο ποδοσφαιρικό συναίσθημα στον πατέρα του, το οποίο δημοσιεύτηκε...

«Πατέρα συγχώρεσέ με. Μπορεί να αναρωτηθείς γιατί. Πρόκειται για κάτι τόσο απλό και ταυτόχρονα τόσο παράλογο που ίσως να μην έχει και νόημα, αλλά δεν μπορώ να καταπολεμήσω την ανάγκη να στα πω. Κυκλοφορεί στις φλέβες μου αυτό το δηλητήριο του οπαδού της Σεβίλλης που εσύ μου κληροδότησες. Αυτή η αγάπη για τα χρώματα της ομάδας που εσύ μου έμαθες από μικρό παιδί.

Κλείσιμο
Για όλα αυτά δεν ήξερα πώς θα έπρεπε να αντιδράσω, όταν για πρώτη φορά μου εξομολογήθηκες ότι χρειαζόσουν μία αλλαγή. Η εξάντληση στο ίδιο πόστο σε κατέβαλε και εκείνη τη στιγμή δεν μπόρεσα να κατανοήσω το γιατί. Ωστόσο, πάνω από διευθυντής στην ομάδα που λατρεύω, είσαι ο πατέρας μου. Ξαναπέρασα από τη σκέψη μου 1.000 φορές τα λόγια που μου είπες εκείνο το απόγευμα στο σπίτι. Και τώρα σου έχω την απάντησή που δεν είχα τότε.

“Πως ότι και αν κάνεις, θα είμαι μαζί σου όποτε χρειάζεσαι κάπου να πιαστείς, καθώς σε εγκαταλείπουν οι δυνάμεις σου” Αυτό όμως δε θα αλλάξει ποτέ εκείνη την εικόνα που έχω. Εσένα να με αναζητάς στην εξέδρα, για να πανηγυρίσεις πάντα μαζί μου την κάθε μεγάλη επιτυχία της ομάδας μας, που εσύ έφτιαξες. Και όσο και να σε αγαπάω, ξέρω ότι τώρα δεν θα είσαι εκεί να αγκαλιάζομαστε έπειτα από κάθε γκολ της Σεβίλλης».

Και ο Μόντσι του απάντησε μέσω Twitter: «Αυτό το δηλητήριο, το δικό σου και το δικό μου για την Σεβίλλη δεν έχει θεραπεία. Και είναι ό,τι καλύτερο θα μπορούσε να μας συμβεί και δεν θα γίνουμε καλά ποτέ».

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης