Γκιουνές: «Ανώτερος στο α' μέρος ο Ολυμπιακός, για νίκη στην Τουρκία»

Γκιουνές: «Ανώτερος στο α' μέρος ο Ολυμπιακός, για νίκη στην Τουρκία»

Ο Σενιόλ Γκιουνές τόνισε πως ο Ολυμπιακός είχε το πάνω χέρι στο α' μέρος και η Μπεσίκτας στο β' και χαρακτήρισε αρκετά καλό σκορ το 1-1

Γκιουνές: «Ανώτερος στο α' μέρος ο Ολυμπιακός, για νίκη στην Τουρκία»
Ο Γκιουνές είπε στην συνέντευξη Τύπου για:

Το ματς με Ολυμπιακό:
Κλείσιμο
Υπήρχε πολύ καλή ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Πολύ καλές και οι 2 ομάδες. Ο Ολυμπιακός ήταν ανώτερος στο α' μέρος και εμείς πιο καλοί στο β'. Θα δούμε τι θα μπορούμε να κάνουμε στο επόμενο παιχνίδι.

Το 2ο μέρος και για την αλλαγή εικόνας της Μπεσίκτας: Στον πρώτο αγώνα ότι αποτέλεσμα και να πάρεις δεν κρίνεται η πρόκριση. Κρίνεται στο 2ο ματς. Θα μπορούσαμε να βάλουμε και άλλο γκολ. Δώσαμε χώρο στον Ολυμπιακό και από μία φάση μας έβαλε γκολ. Στο 2ο παιχνίδι περιμένουμε πιο καλό και ωραίο ποδόσφαιρο και από τις 2 ομάδες.

Το εάν ήταν ο Ολυμπιακός όπως τον περίμενε: Ο Ολυμπιακός έπαιξε όπως περιμέναμε. Με αντεπιθέσεις. Είχε αλλαγή προπονητή και άλλους σχηματισμούς. Εμείς θα προσπαθήσουμε για τη νίκη στην έδρα μας.

Το σκορ το εάν τον ικανοποιεί, τις αλλαγές και εάν είναι άνετος: Ακόμα είμαι άνετος. Είμαι απλώς λίγο κουρασμένος. Το 1-1 είναι αρκετά καλό. Όλοι οι παίκτες είναι σημαντικοί. Ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα κάνουμε τις αλλαγές.

Το λάθος του Λεάλι και ότι σκόραρε η ομάδα του ουσιαστικά από εκεί: Σέβομαι την άποψή σας. Έπρεπε να το θέσω πιο καλά. Στο α' μέρος ο Ολυμπιακός δεν είχε πολλές ευκαιρίες και εμείς κάναμε λάθος. Στο β' μέρος ο Ολυμπιακός είχε τον κίπερ του που έκανε λάθος. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Εκμεταλλεύεσαι και τα λάθη του άλλου.

Το α' μέρος όπου ο Ολυμπιακός λες και έπαιζε εκτός και άφησε πρωτοβουλία στην Μπεσίκτας: Συμφωνώ. Το γκολ το δεχθήκαμε από φάση που δεν περιμέναμε με Καμπιάσο. Θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει και άλλο γκολ.

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης