Ολυμπιακός-Μπεσίκτας 1-1: Άδικα έχασε τη νίκη, αλλά ελπίζει στην πρόκριση!

Ολυμπιακός-Μπεσίκτας 1-1: Άδικα έχασε τη νίκη, αλλά ελπίζει στην πρόκριση!

Ο Ολυμπιακός κοίταξε στα μάτια την Μπεσίκτας και το τελικό αποτέλεσμα θα μπορούσε να ήταν ήταν διαφορετικό - Οι  ερυθρόλευκοι προηγήθηκαν στο 36' με τον Καμπιάσο για να δεχθούν την ισοφάριση στο 52' από τραγικό λάθος του Λεάλι - Όλα ανοικτά στην ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας στην Πόλη!

Ολυμπιακός-Μπεσίκτας 1-1: Άδικα έχασε τη νίκη, αλλά ελπίζει στην πρόκριση!
Ο Ολυμπιακός μετρούσε τρεις σερί ήττες, είχε προχωρήσει σε αλλαγή προπονητή, όμως μέχρι το 52' όχι απλά κοιτούσε στα μάτια την Μπεσίκτας, αλλά είχε στριμώξει στα σχοινιά την πρωταθλήτρια Τουρκίας και το τελικό 1-1 λογικό είναι να του αφήνει το αίσθημα της πίκρας.

Στο ντεμπούτο του Βασίλη Βούζα στον πάγκο τους, οι ερυθρόλευκοι έδειξαν ότι δεν έχουν ξεχάσει τη μπάλα, ενώ φάνηκε ξεκάθαρα πως υπάρχουν κι άλλοι παίκτες οι οποίοι μπορούν να προσφέρουν.

Κλείσιμο
Πρώτος και καλύτερος ο Εστεμπάν Καμπιάσο, ο οποίος όσο έπαιξε ήταν ο κορυφαίος του γηπέδου, κι αυτό δεν είχε να κάνει μόνο με το γκολ που πέτυχε.

Απέναντι στην περσινή πρωταθλήτρια, αλλά και πρωτοπόρο του τουρκικού πρωταθλήματος, ο Ολυμπιακός και με τη βοήθεια του κόσμου, μπήκε στο γήπεδο απόλυτα συγκεντρωμένος και κατάφερε να «εγκλωβίσει» την Μπεσίκτας που δεν μπορούσε να βρει τρόπο για να απειλήσει.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να είχε επίσης τις μεγάλες φάσεις με τον Ελιονούσι να κάνει κακό τελείωμα στο 19’, αλλά στο 36’ ο Ανσαριφάρντ έκανε την ατομική προσπάθεια από τα δεξιά, έβγαλε την σέντρα-διαβήτη κι ο ξεχασμένος από τον Μπέντο (είχε να παίξει από τα τέλη Γενάρη) Καμπιάσο με άπιαστη κεφαλιά έκανε το 1-0.

Το γκολ έδωσε φτερά στον Ολυμπιακό που είχε πλέον τον έλεγχο και στο 51’ άγγιξε το 2-0 όταν από το κόρνερ ο Μποτία με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα δίπλα από το δοκάρι της Μπεσίκτας.

Το 2-0 δεν έγινε και δευτερόλεπτα αργότερα ήρθε το 1-1 από το… πουθενά ελέω Λεάλι. Ο Ιταλός έδιωξε άτσαλα με τα πόδια πάνω στον Αμπουμπακάρ κι ο Καμερουνέζος αφού ελίχθηκε με συρτό σουτ πέτυχε το 1-1.

Το γκολ όπως ήταν φυσικό «πάγωσε» τους ερυθρόλευκους που είχαν τις φάσεις για να πετύχουν και ένα δεύτερο (διπλή χαμένη ευκαιρία στο 58’ κι ένα ακόμη χαμένο τετ α τετ στο 68’), αλλά το σκορ δεν άλλαξε.

Πλέον οι δύο ομάδες έχουν μπροστά τους μία ανοιχτή ρεβάνς, με την Μπεσίκτας να έχει φυσικά το πλεονέκτημα έχοντας πετύχει το γκολ εκτός έδρας, αλλά σίγουρα ο Ολυμπιακός έχει τις δικές τους πιθανότητες...

Οι συνθέσεις:
Ολυμπιακός (Βασίλης Βούζας): Λεάλι, Φιγκέιρας, Μποτία (64' Ντα Κόστα), Ρέτσος, Σισοκό, Ρομαό, Καμπιάσο (70' Μάρτινς), Μανθάτης, Φορτούνης (74' Μάριν), Ελιουνούσι, Ανσαριφάρντ
Μπεσίκτας (Σενόλ Γκιουνές): Φάμπρι, Γκονούλ, Ανδριάνο, Τόσιτς, Μαρσέλο, Χάτσινσον, Αρσλάν (46' Οζιακούπ), Κουαρέσμα, Μπάμπελ, Ταλίσκα (92' Ιλνερ), Αμπουμπακάρ (81' Τοσούν)



Θυμηθείτε την εξέλιξη του αγώνα όπως τη μετέφερε το www.protothema.gr

93': Τέλος του αγώνα, όλα πλέον θα κριθούν στον επαναληπτικό της επόμενης Πέμπτης στην Κωνσταντινούπολη!

90': Τρία τα λεπτά των καθυστερήσεων

89': Μπαίνουμε στην τελική ευθεία του αγώνα, με τον Μανθάτη να κάνει υπερπροσπάθεια για να μην αφήσει τον Ολυμπιακό με 10 παίκτες.

87': Ο Ντα Κόστα με προβολή αυτοθυσίας σώζει τον Ολυμπιακό στο πλασέ του Τοσούν.

85': Πρόβλημα τραυματισμού έχει ο Μανθάτης και ο Ολυμπιακός είναι με 10 παίκτες.

82': Ο Αμπουμπακάρ, σκόρερ της Μπεσίκτας, δίνει τη θέση του στον Τοσούν.

75': Έχει πέσει λίγο ο ρυθμός με τον Ολυμπιακό να είναι πιο προσεκτικός στα μετόπισθεν.

70': Όλο το γήπεδο όρθιο χειροκροτεί τον Καμπιάσο που δίνει τη θέση του στον Μάρτινς!

68': Αντεπίθεση της Μπεσίκτας ο Κουαρέσμα κάνει το σουτ και ο Ντα Κόστα παραχωρεί το κόρνερ. Ο Τόσιτς παίρνει την κεφαλιά κι ο Λεάλι παραχωρεί νέο κόρνερ χωρίς όμως κάτι το ιδιαίτερο για τους φιλοξενούμενους.

67': Σέντρα του Μανθάτη κακή απομάκρυνση των Τούρκων ο Ελιονούσι έχει το χώρο και τον χρόνο να απειλήσει, όμως δεν πιάνει καλά το σουτ.

64': Αναγκαστική αλλαγή για τον Ολυμπιακό με τον Ντα Κόστα να παίρνει τη θέση του Μποτία

63': Νέα κακή απομάκρυνση του Λεάλι με τα πόδια φέρνει την Μπεσίκτας στην επίθεση, αλλά ο Ιταλός διορθώνει το λάθος του.

58': Τεράστια διπλή χαμένη ευκαιρία για την Μπεσίκτας! Ο Λεάλι έκοψε με εκπληκτικό τρόπο το τετ α τετ με τον Κουαρέσμα, ο Μπάμπελ κέρδισε τη μπάλα και μετά από προσποιήσεις σούταρε αλλά ο Ρέτσος απομάκρυνε λίγο πριν περάσει τη γραμμή!!!

Αντί να γίνει το 2-0 με την κεφαλιά του Μποτία, το ανεπίτρεπτο λάθος του Λεάλι έδωσε το δικαίωμα στην Μπεσίκτας από το πουθενά να ισοφαρίσει σε 1-1!

53' ΓΚΟΛ: Τραγικό λάθος του Λεάλι ο οποίος χωρίς πίεση πασάρει στον Αμπουμπακάρ κι ο  τελευταίος με συρτό σουτ ισοφαρίζει σε 1-1!

52': Ο Φορτούνης εκτελεί το φάουλ ο Σισοκό παίρνει την πρώτη κεφαλιά, ο Μποτία τη δεύτερη με τη μπάλα να περνά δίπλα από την εστία της Μπεσίκτας!

49': Φάουλ για την Μπεσίκτας ο Ταλίσκα πιάνει την κεφαλιά κι ο Λεάλι διώχνει σε κόρνερ το οποίο περνά ανεκμετάλλευτο.

46': Ξεκίνησε το β' ημίχρονο με τον Οζιακούπ να παίρνει τη θέση του Αρσλάν.

Επέστρεψαν οι δύο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο.

45': Λήξη του πρώτου ημιχρόνου με τον Ολυμπιακό να προηγείται 1-0 χάρις στο γκολ του Καμπιάσο.

40': Φάουλ για την Μπεσίκτας έξω από την περιοχή με τον Ταλίσκα να το εκτελεί στέλνοντας τη μπάλα πάνω από το δοκάρι του Ολυμπιακού!

36' ΓΚΟΛ: Ο Ανσαριφάρντ ταλαιπωρεί τους αμυντικούς της Μπεσίκτας από τα δεξιά, εκεί όπου έχουν πρόβλημα οι Τούρκοι, βγάζει εξαιρετική σέντρα κι ο Εστεμπάν Καμπιάσο με άπιαστη κεφαλιά ανοίγει το σκορ!



31': Κόρνερ για την Μπεσίκτας μετά την παρέμβαση του Ρέτσου μπροστά από τον Αμπουμπακάρ, αλλά και πάλι διώχνουν εύκολα οι ερυθρόλευκοι μετά την εκτέλεση του Κουαρέσμα.

28': Ο Ελιονούσι κερδίζει το φάουλ από τα δεξιά, ωστόσο κι αυτή η εκτέλεση δεν είναι καλή.

24': Ωραία προσπάθεια του Κουαρέσμα, αλλά το σουτ με το εξωτερικό φάλτσο δεν ανησυχεί τον Λεάλι.

21': Φάουλ για την Μπεσίκτας με τον Ολυμπιακό να βγαίνει στην κόντρα με τον Μανθάτη να ανοίγει το κοντρόλ και τον Αρσλάν να κόβει την τελευταία στιγμή, ωστόσο ο νεαρός άσος είναι τραυματισμένος στο χορτάρι με πρόβλημα στον ώμο. Δεν φαίνεται να είναι σοβαρό το πρόβλημα και ήδη σηκώθηκε.



19': Εξαιρετική προσπάθεια του Ελιονούσι, χόρεψε τον αντίπαλο του, αλλά το σουτ που επιχείρησε ήταν αδύναμο ενώ θα μπορούσε να πασάρει και στον αμαρκάριστο Φορτούνη που ήταν δίπλα του!

15': Επέλαση του Μανθάτη με τον Αρσλάν να τον γκρεμίζει και να δέχεται την κίτρινη με τον Φορτούνη να εκτελεί το φάουλ, αλλά και πάλι να στέλνει τη μπάλα πάνω στο τείχος!

10': Εκτελέστηκε από τον Κουαρέσμα, έδιωξαν οι αμυντικοί και το σουτ του Αρσλάν ήταν εντελώς άστοχο.

9': Πρώτη επικίνδυνη στιγμή για την Μπεσίκτας με τον Μποτία να παραχωρεί το κόρνερ.

4': Η Μπεσίκτας στις πρώτες της προσπάθειες να αναπτυχθεί μετά το εκρηκτικό πρώτο δίλεπτο του Ολυμπιακού 

2': Το εκτελεί ο Φορτούνης η μπάλα στο τείχος και διώχνουν οι Τούρκοι.

1': Σέντρα του Σισοκό ο Ανσαριφάρντ σε καλή θέση, αλλά δεν μπορεί να κάνει το κοντρόλ με τους ερυθρόλευκους να κερδίζουν στη συνέχεια φάουλ σε καλή θέση, περίπου 10 μέτρα έξω από την περιοχή της Μπεσίκτας.

22:05': Ξεκίνησε το ματς.

22:03: Ολοκληρώθηκε η παρουσίαση των δύο ομάδων, βγήκαν οι αναμνηστικές φωτογραφίες  και πλέον είμαστε έτοιμοι για τη σέντρα

22:00: Οι δύο ομάδες κάνουν την εμφάνιση τους στον αγωνιστικό χώρο και μπαίνουμε στην τελική ευθεία για την έναρξη του αγώνα



Οι συνθέσεις:
Ολυμπιακός: Λεάλι, Μποτία ως αρχηγός, Ρομαό, Φορτούνης, Ανσαριφάρντ, Ελιουνούσι, Καμπιάσο, Σισοκό, Ρέτσος, Μανθάτης και Φιγκέϊρας.
Στον πάγκο βρίσκονται οι: Χουτεσιώτης, Ντα Κόστα, Καρντόσο, Μάριν, Ντε Λα Μπέγια, Μάρτινς, Ανδρούτσος.
Μπεσίκτας: Φαμπρίτσιο, Αντριάνο, Τόσιτς, Κουαρέσμα, Αμπουμπακάρ, Ατίμπα Χάντσινσον ως αρχηγός, Αρσλάν, Μαρσέλο, Μπάμπελ, Γκιονούλ και Ταλίσκα.
Στον πάγκο βρίσκονται οι: Ζενγκίν, Μίτροβιτς, Οζιακούπ, Τοσούν, Μπεκ, Νουκάν, Ινλέρ.










Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης