Πασκουάλ: «Παρελθόν το Κύπελλο, νίκη με Ούνικς»

Πασκουάλ: «Παρελθόν το Κύπελλο, νίκη με Ούνικς»

Χαμηλούς τόνους κράτησε ο Ισπανός ενόψει του ματς με την Ούνικς (24/02, 21:15), για την Euroleague

Πασκουάλ: «Παρελθόν το Κύπελλο, νίκη με Ούνικς»
Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού τόνισε πως το Κύπελλο ανήκει πια στο παρελθόν κι η ομάδα πρέπει να επικεντρώνεται πάντα στο επόμενο παιχνίδι, ενώ μίλησε και για την κρισιμότητα των αγώνων στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά είπε για:
Κλείσιμο

Την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος:
«Αυτό ανήκει πια στο παρελθόν. Είναι υγιές για εμάς ότι κατακτήσαμε το τρόπαιο, αλλά τώρα ήρθε η ώρα να επικεντρωθούμε στην Euroleague. Το Κύπελλο είναι πια παρελθόν. Το επόμενο παιχνίδι είναι πάντα το πιο δύσκολο, και ειδικά τώρα που κερδίσαμε το τρόπαιο. Σε αυτές τις καταστάσεις η ομάδα πρέπει να καταλάβει πως τώρα είναι τα δύσκολα και συνεπώς να νικήσει αύριο».

Το ματς με την Ούνικς: «Πρώτα από όλα, πρέπει να θυμηθούμε πως ηττηθήκαμε στο Καζάν. Θα είναι ένα καλό restart αύριο αυτό κόντρα στην Ούνικς. Πάντα λέμε το ίδιο, αλλά ισχύει: όλα τα παιχνίδια στο ΟΑΚΑ είναι κρίσιμα κι έχουν πίεση. Στο Καζάν δεν νικήσαμε κι έτσι αύριο θα είναι ένα δύσκολο ματς».

Το αν μπορεί να πάρει ο Παναθηναϊκός να πάρει τις νίκες που χρειάζεται για τη συνέχεια και να περάσει στην επόμενη φάση:  «Δεν είναι τώρα η στιγμή για να το σκεφτόμαστε αυτό. Όλοι οι προπονητές λέμε διαρκώς το ίδιο, είναι κλισέ, αλλά ισχύει: Σκεφτόμαστε μόνο το επόμενο παιχνίδι και πως να το νικήσουμε».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης