Εμφύλιος στη Νάπολι μετά την ήττα από τη Ρεάλ!

Εμφύλιος στη Νάπολι μετά την ήττα από τη Ρεάλ!

Άγριο «κράξιμο» στους ποδοσφαιριστές της ομάδας από τον πρόεδρο της Νάπολι, Ντε Λαουρέντις, με τον Πέπε Ρέινα να απαντά ευθέως και χωρίς περιστροφές στον ιδιόρρυθμο ιδιοκτήτη των «παρτενοπέι»

Εμφύλιος στη Νάπολι μετά την ήττα από τη Ρεάλ!
Το ξέσπασμα του πάντα ιδιόρρυθμου ιδιοκτήτη της ομάδας, Αντόνιο Ντε Λαουρέντις, προκάλεσε η εμφάνιση της Νάπολι κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης και η ήττα με 3-1 στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». 

Ο πρόεδρος των «παρτενοπέι» κατηγόρησε τους παίκτες ότι φοβήθηκαν στην όψη των διάσημων ποδοσφαιριστών των «μερένχες» και ξεχώρισε μόνο τον Ινσίνιε. 

«Από τους παίκτες έλειψε το θάρρος που έχει ο κάθε Ναπολιτάνος. Ο μόνος που έδειξε ότι είναι Ναπολιτάνος ήταν ο Ινσίνιε, που σκόραρε ένα σπουδαίο γκολ. Οι άλλοι απλά δεν υπήρχαν. Έδειχναν παραδομένοι στους φημισμένους παίκτες της Ρεάλ, που δεν έπαιξαν καν καλά. 

Η ανεπάρκειά μας σημαίνει ότι πήγαμε καλά, γιατί θα μπορούσαμε να είχαμε δεχθεί πέντε ή έξι γκολ. Στο δεύτερο ματς το γήπεδο θα είναι καζάνι, αλλά αν η Ρεάλ Μαδρίτης σκοράρει εκεί, μάλλον πάλι θα καταρρεύσουμε», είπε ο πρόεδρος της ομάδας. 

Ωστόσο, η απάντηση ήρθε άμεσα από τους παίκτες διά στόματος του Πέπε Ρέινα: «Δεν έχουμε χάσει ούτε ένα παιχνίδι από τον Οκτώβριο, αλλά τότε δεν μιλούσε», είπε ο Ισπανός γκολκίπερ και μάλλον αναμένονται και άλλα επεισόδια.
Κλείσιμο

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης