Σάλκε: Σκέψεις για εκτεταμένο rotation απέναντι στον ΠΑΟΚ

Σάλκε: Σκέψεις για εκτεταμένο rotation απέναντι στον ΠΑΟΚ

Ο Μάρκους Βάιντσιρλ δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του, αλλά στις σκέψεις του Γερμανού προπονητή της Σάλκε είναι ένα εκτεταμένο rotation, με τέσσερις ή πέντε αλλαγές στο αρχικό σχήμα

Σάλκε: Σκέψεις για εκτεταμένο rotation απέναντι στον ΠΑΟΚ
Ο αγώνας της Πέμπτης θα είναι ο τέταρτος σε 13 ημέρες για τη Σάλκε, συμπεριλαμβανομένου και του παιχνιδιού για το κύπελλο Γερμανίας κόντρα στη Σαντχάουζεν (4-1), όπου αγωνίστηκε με κανονική ομάδα, χωρίς αλλαγές.

"Το rotation ήταν το μυστικό της επιτυχίας μας», είχε δηλώσει ο Μάρκους Βάιντσιρλ, όταν στο πρώτο μισό η Σάλκε έμεινε αήττητη για 12 αγώνες.

Κλείσιμο
Τώρα σκέφτεται, όπως αναφέρουν τα περισσότερα γερμανικά ΜΜΕ, κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα των «βασιλικών μπλε», που δε θα θέσουν σε κίνδυνο, όπως σημειώνεται, την ανοδική πορεία τους.

Πέντε αναπληρωματικοί στο ματς με τη Χέρτα (2-0) ελπίζουν στη Θεσσαλονίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ να πάρουν την ευκαιρία τους:

► Ο Μαξ Μέγιερ (21) είναι ξανά διαθέσιμος και σε φόρμα, μετά τον τραυματισμό του, μπορεί να πάρει τη θέση του Ντάνιελ Καλιγκιούρι (29).

► Ο Γιεβνέν Κονοπλιάνκα (27) διεκδικεί μια θέση στην επιθετική γραμμή.

► Ο Κλάους Γιάν-Χούντελαρ (33), μετά από τα λίγα λεπτά συμμετοχής στον αγώνα κυπέλλου με την Σαντχάουζεν και με τη Χέρτα φλερτάρει με την επιστροφή του στην αρχική ενδεκάδα. Σ’ αυτή την περίπτωση θα μείνει εκτός ο Γκουίντο Μπουργκστάλερ.

► Ο Γιοχάνες Γκέις (23) θέλει να αποδείξει ότι είναι μια αξιόπιστη λύση στη θέση «6» προσφέροντας ανάσες στον Μπένζαμιν Σταμπούλι (26).

► Ο Ματάια Νάστασιτς (23) μπορεί να ξεκινήσει αντί του Χόλγκερ Μπαντστούμπερ (27) στην τριάδα της άμυνας.

Η ενδεκάδα κόντρα στη Χέρτα στο 3-5-2 του αποτελούταν από τους:

Φέρμαν (τερματοφύλακας). Χέβεντες, Νάλντο, Μπαντστούμπερ (αμυντικοί), Σταμπούλι, Σεπφ, Γκορέτζκα, Μπενταλέμπ, Κολάσινατς (μέσοι), Καλιγκιούρι, Μπουργκστάλερ (επιθετικοί).

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης