Καταγγελίες των σκληροπυρηνικών της Σάλκε εναντίον του ΠΑΟΚ!

Καταγγελίες των σκληροπυρηνικών της Σάλκε εναντίον του ΠΑΟΚ!

Σε καταγγελίες ρατσιστικού περιεχομένου προχώρησαν οι φανατικοί της Σάλκε, λόγω του αποκλεισμού, όπως υποστηρίζουν, οπαδών από τα Σκόπια ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ

Καταγγελίες των σκληροπυρηνικών της Σάλκε εναντίον του ΠΑΟΚ!
Οι «Ultras Gelsenkirchen», η μεγαλύτερη ομοσπονδία φιλάθλων της Σάλκε, εξι ημέρες πριν από το πρώτο ματς για το γύρο των «32» του Europa League, προχώρησε σε δημόσιες τοποθετήσεις κατά όλων των εμπλεκομένων πλευρών (ΠΑΟΚ, Σάλκε, Αστυνομία, ΟΥΕΦΑ).

Οι οπαδοί της Γερμανικής ομάδας θεωρούν κρούσμα ρατσισμού την απόφαση να μην επιτραπεί η είσοδος στο γήπεδο της Τούμπας, Σκοπιανών οπαδών της Βαρντάρ, με τους οποίους έχουν αδερφοποιηθεί, αλλά και να απαγορευτούν οι σημαίες της ΠΓΔΜ και της συγκεκριμένης ομάδας από τα Σκόπια.

Κλείσιμο
Στον αγώνα του 2013 η εμφάνιση μιας σημαίας των Σκοπίων αποτέλεσε αφορμή για να ξεσπάσουν μεγάλης έκτασης επεισόδια στην κερκίδα των φανατικών οπαδών της Σάλκε.

Τρεισήμισι χρόνια μετά, όπως υποστηρίζουν, τους προξενεί έκπληξη η απόφαση της ομάδας τους να μην τοποθετηθεί επίσημα, απλά με την ανακοίνωση στις αρχές της εβδομάδας να συμφωνεί με τα μέτρα που έχουν αποφασιστεί από την ελληνική αστυνομία και τον ΠΑΟΚ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης