Οι εμπνεύσεις δίνουν το κάτι παραπάνω!

Οι εμπνεύσεις δίνουν το κάτι παραπάνω!

Σπουδαία παιχνίδια περιέχουν αυτή την αγωνιστική το ελληνικό, το γερμανικό, το αγγλικό, το ιταλικό και το ισπανικό πρωτάθλημα και αν παίξουμε με λογική και έμπνευση, μπορεί να πάμε ταμείο

Ευκαιρίες σε Σούπερ Λιγκ και Κύπελλο Αγγλίας!
Βέροια – Πανιώνιος:  Μεγάλο παιχνίδι. Η Βέροια ισοβαθμεί στην τελευταία θέση με τον Ηρακλή κι ο Πανιώνιος στην 2η με τον ΠΑΟΚ. Κι δυο θέλουν τη νίκη, συνεπώς. Η γηπεδούχος για να σωθεί κι η φιλοξενούμενη αν δεν πάρει τέτοια ματς με υποδεέστερους αντιπάλους, πώς να έχει βλέψεις να τερματίσει πρώτη εν όψει πλέι οφ; Η Βέροια είναι αδύναμη ακόμα και στην έδρα της, δύσκολα βάζει γκολ, ο Πανιώνιος δύσκολα το δέχεται, οπότε η λογική λέει να ποντάρουμε στο 2& under 2.5 της
betshop.gr στο 3.75.
Κλείσιμο

Αστέρας Τρίπολης - Ατρόμητος: Ο Αστέρας έχει δυο σερί ήττες, 3-2 από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και 4-0 από τον Παναθηναϊκό στο κύπελλο. Στην Τρίπολη, ωστόσο, έχασε μόνο από τον ΠΑΟΚ (1-2), 4-4-1 είναι ο συντελεστής σε νίκες, ισοπαλίες, ήττες. Ο Ατρόμητος άλλαξε προπονητή κι ο Πορτογάλος Σα Πίντο πήρε ισοπαλία 0-0 από τον Ολυμπιακό στο κύπελλο την περασμένη Τετάρτη. Θα προτιμήσουμε τον άσο της betshop.gr στο 2.20.

Ολυμπιακός - Λάρισα: Το ζητούμενο είναι αν ο Ολυμπιακός που έχει αγώνα με την τουρκική Οσμάνλισπορ στο Φάληρο την προσεχή Πέμπτη, θα παρατάξει τους βασικούς ή τους πιτσιρικάδες. Κόντρα στον Ατρόμητο έπαιξαν οι αναπληρωματικοί και δεν κατάφεραν να νικήσουν, έφεραν 0-0. Η ΑΕΛ θα παίξει για την ισοπαλία, όπως την πήρε και η Κέρκυρα στο ίδιο γήπεδο. Η λογική λέει να ποντάρουμε στον 1& no goal της betshop.gr στο 1.65.

Ξάνθη - ΠΑΟΚ: Την περασμένη Πέμπτη ο ΠΑΟΚ νίκησε 2-1 την Ξάνθη στο ίδιο γήπεδο που θα γίνει το παιχνίδι της Κυριακής. Το ίδιο σκηνικό αναμένεται να επαναληφθεί. Η Ξάνθη είναι γερή ομάδα, αλλά ο ΠΑΟΚ έχει και ικανότητα και ρέντα και επιτέλους γι αυτόν, βρήκε παίκτες (Μυστακίδης και Πρίγιοβιτς), που σπρώχνουν την μπάλα στα δίκτυα. Η λογική λέει να παίξουμε το διπλό της betshop.gr στο 2.00. 

Πλατανιάς - ΠΑΣ Γιάννενα: Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το παιχνίδι αυτό, στη λογική ότι κι οι δυο είναι σε τροχιά πλέι οφ για το Γιουρόπα λιγκ. Κανένα, συνεπώς, δεν βολεύει η ισοπαλία. Ο Πλατανιάς είναι σε τρελό φεγγάρι με τέσσερις σερί νίκες και μία ισοπαλία στα πέντε τελευταία ματς. Ο ΠΑΣ δε νικάει, έχει δυσκολία στο γκολ εκτός έδρας με μόλις πέντε γκολ στο ενεργητικό του. Η λογική λέει να προτιμήσουμε τον 1& under 2.5 τον οποίο η betshop.gr πληρώνει στο 3.70.

Άρσεναλ - Χαλ Σίτι: Η Άρσεναλ είναι απρόβλεπτη, έκανε ήττα 1-2 στην έδρα της τη μια αγωνιστική από την Γουότφορντ και στο καπάκι, έχασε 3-1 από την Τσέλσι εκτός έδρας. Επί πλέον, έχει ματς με την Μπάγερν την προσεχή Τετάρτη στο Μόναχο για το Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν είναι σε καλή κατάσταση. Η ταπεινή Χαλ με το Μάρκο Σίλβα στον πάγκο, θα παίξει για την ισοπαλία, στην προσπάθεια που κάνει να σωθεί. Έχει μεγάλες επιτυχίες από τότε που την ανέλαβε ο Σίλβα, κερδίζοντας 2-1 την Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ για το Λιγκ καπ, πήρε ισοπαλία από την ίδια 0-0 στο Ολντ Τράφορντ και την περασμένη αγωνιστική νίκησε εύκολα 2-0 στην έδρα της τη Λίβερπουλ. Η λογική λέει να παίξουμε το 2.55 της betshop.gr να κερδίσει η Άρσεναλ και στα δυο ημίχρονα, καθότι υπάρχει διαφορά κλάσης.

Στόουκ - Κρίσταλ Πάλας: Βαθμολογικά αδιάφορη είναι η Στόουκ και η Κρίσταλ παίζει σε κάθε παιχνίδι την ύπαρξή της στην κατηγορία. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν και την τέλεια έδρα με συντελεστή 4-5-3 και γκολ 15-15. Η Κρίσταλ παίζει φουλ επίθεση εκτός έδρας, έχει συντελεστή 19-25! Όμως, την περασμένη αγωνιστική υπέστη εντός έδρας συντριβή 0-4 από την επίσης ουραγό Σάντερλαντ. Η λογική λέει να παίξουμε τον 1& goal-goal της betshop.gr στο 4.80. 

Λίβερπουλ - Tότεναμ: Η Λίβερπουλ έπαθε κλακάζ και στα πέντε τελευταία ματς, έχει τέσσερις ήττες και μία ισοπαλία, ενώ έχασε 2-0 από τη Χαλ την περασμένη αγωνιστική. Πάνε τα όνειρα για τίτλο. Βάζει γκολ, αλλά πίσω είναι «αεράμυνα». Η Τότεναμ έχει μία σταθερότητα, είναι ομάδα των μεγάλων αγώνων, σκληροτράχηλη και βάζει γκολ. Είναι όπως φαίνεται η μόνη ομάδα που μπορεί ν’ απειλήσει την Τσέλσι στην υπόθεση – τίτλος. Είναι αδύνατο ν’ αγνοήσουμε το διπλό της betshop.gr  στο 3.35.

Μπέρνλι - Τσέλσι: Αυτό το παιχνίδι έχει την εξής ιδιαιτερότητα. Η Μπέρνλι είναι καθαρά ομάδα έδρας. Στα τέσσερα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια, έχει ισάριθμες νίκες, όλες στο under, ενώ ο συνολικός απολογισμός για μία ομάδα από τη μέση και κάτω της βαθμολογίας είναι 9-1-3 και γκολ 21-11. Η Τσέλσι έχει πάρει φόρα και σαρώνει τα πάντα, έχει αποσπαστεί εννέα βαθμούς από την Τότεναμ και δέκα από τη Μάντσεστερ Σίτι. Η λογική λέει να ποντάρουμε στο 2& no goal της betshop.gr  στο 2.15. 

Σουόνσι Σίτι - Λέστερ: Ισοβαθμούν με 21 βαθμούς και βρίσκονται μόλις έναν βαθμό από την επικίνδυνη ζώνη. Η Σουόνσι είναι σαφώς σε καλύτερη αγωνιστική μοίρα, καθότι νίκησε 3-2 μέσα στη Λίβερπουλ, μετά νίκησε εντός έδρας 2-1 τη Σαουθάμπτον και στο τελευταίο της ματς δεν τα πήγε κι άσχημα, χάνοντας 2-1 από την Μάντσεστερ Σίτι εκτός έδρας.  Η Λέστερ έχει τέσσερις σερί ήττες στο πρωτάθλημα, χωρίς, μάλιστα να σημειώσει γκολ. Η λογική λέει να παίξουμε τον άσο της betshop.gr  στο 2.40.

Μάιντζ - Άουγκσμπουργκ: Σε καλύτερη κατάσταση είναι η Άουγκσμπουργκ παρά η Μάιντζ τον τελευταίο καιρό. Οι γηπεδούχοι, με την επανέναρξη του πρωταθλήματος έφεραν δυο εντός έδρας ισοπαλίες 0-0 και 1-1 με την Κολωνία και τη Ντόρτμουντ αντίστοιχα και την περασμένη αγωνιστική έχασαν 4-0 στο Χόφενχαϊμ. Οι φιλοξενούμενοι αφού έχασαν εντός έδρας 0-2 από την Χόφενχαϊμ, στην συνέχεια έκαναν δυο κολλητές νίκες,  2-1 εκτός με τη Βόλφσμπουργκ και 3-2 εντός με τη Βέρντερ. Η λογική λέει να πάμε το ματς στο goal-goal, το οποίο η betshop.gr πληρώνει στο 1.90.

Σάλκε - Χέρτα Βερολ.: Η Σάλκε, μόλις ξανάρχισε το πρωτάθλημα, πρώτα νίκησε στην έδρα της 1-0 την ουραγό Ίνγκολσταντ, μετά έχασε 1-0 στην έδρα της από την Άϊντραχτ και στο καπάκι, πήρε 1-1 από την Μπάγερν στο Μόναχο. Στο κύπελλο κέρδισε 4-1 εκτός την Σαντχάουζεν. Έχει να παίξει και με τον ΠΑΟΚ την προσεχή Πέμπτη στην Τούμπα. Η Χέρτα είναι σε τροχιά Γιουρόπα Λιγκ, θέλει τουλάχιστον να μη χάσει. Έφερε ισοπαλία 1-1 με την Ντόρτμουντ την περασμένη αγωνιστική. Η λογική λέει να προτιμήσουμε το goal-goal της betshop.gr στο 2.00.

Βόλφσμπουργκ - Χόφενχαϊμ: Η Βόλφσμπουργκ έχει τρεις ήττες σερί και χάνει στο γκολ. Η Χόφενχαϊμ είναι μακράν η πιο τρελή ομάδα του πρωταθλήματος, έχει κάνει μόλις μία ήττα κι αυτή εκτός έδρας από τη Λειψία. Την περασμένη αγωνιστική διέλυσε στην έδρα της 4-0 την Μάιντζ, οπότε η λογική λέει να παίξουμε το διπλό της betshop.gr στο 2.80.

Φράιμπουργκ - Κολωνία: Μόνο νίκη θέλει η Φράιμπουργκ για να βρεθεί σε τροχιά Γιουρόπα Λιγκ, διότι έχει 26 βαθμούς και η Κολωνία 32. Αν χάσει η Φράιμπουργκ, μένει πολύ πίσω. Στην έδρα της δεν έχει φέρει, ακόμα, ισοπαλία, έχει 6-0-3 συντελεστή και γκολ 12-12. Η Κολωνία έχασε 2-0 από το Αμβούργο στο κύπελλο το περασμένο Σάββατο, αλλά στο πρωτάθλημα τα πάει καλά, καθότι στην επανέναρξη, έχει μία ισοπαλία 0-0 εκτός με τη Μάιντζ, 6-1 νίκη μέσα στη Ντάρμσταντ και 2-1 εντός τη Βόλφσμπουργκ. Η εκτός έδρας συμπεριφορά της είναι 3-4-3 και τα γκολ 14-12. Η λογική λέει για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο, να παίξουμε το goal-goal της betshop.gr στο 1.85.

Σασούολο - Κίεβο: Χαρακτηριστικό των δυο ομάδων είναι ότι οι γηπεδούχοι αποφεύγουν την ισοπαλία στην έδρα τους, έχουν μόλις μία, συντελεστής 5-1-5 και οι φιλοξενούμενοι αποφεύγουν την ισοπαλία εκτός έδρας, επίσης έχουν μόλις μία και συντελεστή 4-1-6. Και οι δυο αντίπαλοι είναι σε καλό φεγγάρι. Η Σασουόλο προέρχεται από ήττα 0-2 από τη Γιουβέντους και στο καπάκι νίκη 1-0 επί της Τζένοα στη Γένοβα. Η Κιέβο έκανε τη σούπερ έκπληξη κερδίζοντας 1-0 τη Λάτσιο στη Ρώμη και την περασμένη αγωνιστική έφερε 0-0 εντός έδρας με την Ουντινέζε. Η λογική λέει να παίξουμε το under της betshop.gr στο 1.70.

Παλέρμο - Αταλάντα: Μόνο νίκη θέλει η Παλέρμο, γιατί είναι η πρώτη στην επικίνδυνη ζώνη και η αμέσως επόμενη προς τη σωτηρία είναι η Έμπολι που έχει οκτώ βαθμούς παραπάνω. Φυσικά και δεν είναι σε καλή κατάσταση. Η Αταλάντα είναι σε τροχιά Γιουρόπα λιγκ κι αν δεν πάρει τέτοια παιχνίδια με ουραγούς, ποια θα πάρει. Η λογική λέει να παίξουμε το διπλό της betshop.gr στο 1.75.

Σαμπντόρια - Μπολόνια: Θα γίνει ανοικτό παιχνίδι, γιατί οι δυο ομάδες δεν έχουν άγχος. Η Σαμπντόρια δεν πάει για έξοδο στην Ευρώπη και η Μπολόνια δεν θα κινδυνεύσει με υποβιβασμό. Η Σαμπντόρια έχει δυο σερί νίκες τελευταία, η Μπολόνια δυο σερί ήττες και μάλιστα, μέσα στην έδρα της, 1-7 από τη Νάπολι και 0-1 από τη Μίλαν. Η λογική λέει να παίξουμε τον άσο της betshop.gr στο 1.85.

Λάτσιο - Μίλαν:
Είναι το μεγάλο ματς της αγωνιστικής. Η Λάτσιο μετά το πατατράκ του 0-1 από την Κιέβο, απάντησε με νίκες 2-1 επί της Ίντερ στο Μιλάνο και 6-2 μέσα στην Πεσκάρα. Θέλει πάση θυσία νίκη, μήπως και πάρει την 3η θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η Μίλαν νίκησε στις καθυστερήσεις 1-0 τη Μπολόνια εκτός σπάζοντας ένα σερί τεσσάρων ηττών. Θέλει κι αυτή πάση θυσία τη νίκη για να παραμείνει σε τροχιά Γιουρόπα λιγκ. Η λογική λέει να ποντάρουμε στον άσο της betshop.gr στο 1.80.

Μπετίς - Βαλένθια: Είναι ένα παιχνίδι που μπορεί να μας στείλει στο ταμείο αν το χειριστούμε καλά. Η Μπετίς είναι σε καλύτερη μοίρα. Όχι σε καλή, αλλά καλύτερη από τη Βαλένθια. Οι γηπεδούχοι έχουν δυο ισοπαλίες σερί στα δυο τελευταία ματς, 0-0 με τη Χιχόν, 1-1 με την Μπαρτσελόνα, όπου βοηθήθηκαν σκανδαλωδώς από την διαιτησία. Η Βαλένθια έχει δυο ήττες σερί, 3-1 στο Λας Πάλμας και 0-4 από την Εϊμπαρ. Η λογική λέει να ποντάρουμε στον 1& goal-goal της betshop.gr που προσφέρεται στο 4.95.

Λεγανές - Σπόρτινγκ Χιχόν: Αυτό είναι το ματς της ημέρας. Η Λεγανές έχει 18 βαθμούς και βρίσκεται πέντε βαθμούς μπροστά από την Χιχόν, που είναι η πρώτη ομάδα της επικίνδυνης ζώνης. Έτσι, αν νικήσει η Λεγανές, ξεφεύγει με οκτώ. Αν κερδίσει η Χιχόν, την πλησιάζει στους δυο. Η ισοπαλία δεν συμφέρει τη Χιχόν, η οποία δεν έχει νίκη εκτός έδρας γιατί αν δεν κερδίσει τέτοιες ομάδες, τότε ποιες θα κερδίσει; Το ίδιο ισχύει και για τη Λεγανές, η οποία έχει μόλις μία νίκη εντός έδρας. Οπότε, η λογική λέει να παίξουμε τον 1& under 2.5 της betshop.gr στο 3.60.

ΤΑ… ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ

Παναθηναϊκός - Παναιτωλικός: Τα 2-3 γκολ της betshop.gr στο 1.95 είναι καλή απόδοση και την προτιμούμε.

Ηρακλής - AEK: Το διπλό της betshop.gr στο 1.70 είναι μια χαρά.

Mάντσεστερ Γ. - Γουότφορντ: Ποντάρουμε στο under 2.5 & no goal της betshop.gr στο 2.60.

Γουέστ Χαμ - Γουέστ Μπρομ. : Δύσκολο ματς, καλύτερα να ποντάρουμε στο over της betshop.gr που προσφέρεται στο 2.00.

Βέρντερ Βρέμης - Γκλάντμπαχ: Ποντάρουμε στο διπλό της betshop.gr που προσφέρεται στο 2.35.

Ίνγκολσταντ - Μπάγερν Μονάχου: Η Μπάγερν έχει αγώνα την προσεχή Τετάρτη στην έδρα της με την Άρσεναλ για το Τσάμπιονς Λιγκ. Παίζουμε τα 2-3 γκολ της betshop.gr στο 2.05.

RB Λειψία - Αμβούργο: Παίζουμε τον άσο ημίχρονο – άσο τελικό της betshop.gr στο 2.25.

Ντάρμσταντ - Ντόρτμουντ: Επειδή η Ντόρτμουντ έχει ματς με την Μπενφίκα στη Λισαβόνα την Τρίτη, παίζουμε το under 2.5 & no goal της betshop.gr στο 2.85.

Nάπολι – Τζένοα: Η Νάπολι παίζει με τη Ρεάλ στη Μαδρίτη την Τετάρτη. Θα νικήσει, αλλά δεν θα σκοτωθεί κιόλας. Παίζουμε το 2.60 της betshop.gr να νικάει η Νάπολι και στα δυο ημίχρονα. 

Κροτόνε - Ρόμα: Το 2& no goal της betshop.gr στο 2.50 είναι ένα καλό ποντάρισμα.

Κάλιαρι - Γιουβέντους: Το 2& no goal της betshop.gr στο 2.20 είναι ό,τι πρέπει να ποντάρουμε.

Ίντερ - Έμπολι: Ο άσος ημίχρονο – άσος τελικό που δίνει στο 2.00 η betshop.gr είναι ευκαιρία.

Εσπανιόλ - Ρεάλ Σοσιεδάδ: Για την ασφάλειά μας, παίζουμε το goal-goal της betshop.gr  στο 1.90.

Αλαβές - Μπαρτσελόνα: Οι δυο αντίπαλοι θα παίξουν και στον τελικό του κυπέλλου Ισπανίας. Με βάση τη φόρμα τους, ποντάρουμε στο 2& under 2.5 το οποίο η betshop.gr προσφέρει στο 3.95.

Οσασούνα - Ρεάλ Μαδρίτης: Για να έχει μία αξία το ποντάρισμά μας, παίζουμε να κερδίζει η Ρεάλ και στα δυο ημίχρονα, που προσφέρεται από την betshop.gr στο 2.30.

Βιγιαρεάλ - Μάλαγα: Ο 1& no goal της betshop.gr δίνεται στο 2.95 και το προτιμούμε.

Ατλέτικο Μαδρίτης - Θέλτα Βίγκο: Μας καλύπτει το under της betshop.gr στο 1.90.

ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ

Κέρκυρα - Λεβαδειακός: Τον 1& no goal, η betshop.gr τον πληρώνει στο 2.90 κι αξίζει να ποντάρουμε, ειδικά όταν έχει πρόβλημα ο Μάντζιος, ο μόνος που μπορεί να βάλει γκολ από τον Λεβαδειακό.

Mίντλεσμπρο - Έβερτον: Η λογική λέει να παίξουμε το 2& goal-goal το οποίο η betshop.gr πληρώνει στο 5.25.

Σάντερλαντ - Σαουθάμπτον: Επειδή η Σάντερλαλντ είναι σε ανοδική πορεία, 0-0 εντός έδρας με την Τότεναμ και 4-0 εκτός έδρας την Κρίσταλ Πάλας και η Σαουθάμπτον προέρχεται από τρεις σερί ήττες, επιλέγουμε τον άσο της betshop.gr στο 3.90! 

Μπόρνμουθ - Μάντσεστερ Σίτι: Να κερδίζει η Σίτι και στα δυο ημίχρονα, η betshop.gr το δίνει σε τιμή «δώρου» 3.20.

Λεβερκούζεν - Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Το διπλό της betshop.gr στο 4.35 δεν πρέπει ν’ αγνοηθεί με βάση την αγωνιστική κατάσταση των ομάδων.

Φιορεντίvα – Ουντινέζε: Δεν αφήσουνε να πέσει κάτω ο άσος ημίχρονο – άσος τελικό τον οποίο η betshop.gr δίνει στο 2.60.

Τορίνο - Πεσκάρα: Να πετύχει η Πεσκάρα ένα γκολ, η betshop.gr το πληρώνει στο 2.55.

Λας Πάλμας - Σεβίλλη: Το διπλό της betshop.gr στο 2.15 είναι «δώρο».

Έϊμπαρ - Γρανάδα: Η betshop.gr πληρώνει τον 1& goal-goal στο 3.60.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης